Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryska79

temperatura

Polecane posty

Gość maryska79

jak to jest z temperatura w 22 dniu cyklu, czy powinna wynosic 36,6 czy znowu przed okresem powinna byc wyzsza. Ja od 6 dni mam ciagle 37,4 -37,5 ,znowu tak do 12 mam 36,4 czy to jest normalne. Juz glupieje z ta temperatura. Zastanawiam sie czy to normalne zawsze mi sie wydawalo ze temperature ma sie tylko podczas owulacji a po staje sie normalna.Zaznaczam ze nie jestem chora,zadnego przeziebienia,zatrucia ani nic, od jakis 8 sni boli mnie podbrzusze co jest jak dla mnie nie normalne ,owszem pobolewa brzuch przed okresem ale az tak wczesnie.moze ktoras z was wie jak to jest z ta temperatura dziekuje i pozdrawiam

Gość eeeeeeee
ekhmmmm....moze to ciaza??:)

w kazdym cyklu tak mam i jest to jak najbardziej prawidłowa praca progesteronu,jesli jestes w ciąży nie spadnie tak szybko, jesli spadnie przed oktesem(na około 1, 2 dni przed).Pozdr.

ale niejasno sie wyraziłas,tempaeratura spadnie jesli nie jestres w ciąży na 1 lub 2 dni przed ewentualnym okresem

Boze co mi ta klawiatura za figle płata:D miało byc ze niejasno wyraziłam się ja , a nie Ty