Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuna

biura matrymonialne...

Polecane posty

Gość kasiuna

czy nadal maja prawo bytu, czy sa juz calkiem wyparte przez net? jezeli zdecyduje sie na takie biuro to zostane wysmiana?:)

Gość magdaoo
Moja kolezanka miala znajoma w biurze matrymonialnym (Wroclaw) i ta znajoma dawala jej zlecenia na spotkania z panami (dostawala jakas kwote za to). Dziewczyna miala chlopaka i plany na przyszlosc a na spotkania chodzila tylko dla pieniedzy. Podejrzewam, ze w innych biurach jest podobnie - to jedno wielkie oszustwo i wyciaganie kasiory.

Gość z autopsji wiem
korzystam z biura w ponaniu . niby elitarne . cholera by go wziela. zaplacilam ciezkie pieiadze a w przeciagu roku dostalam tylko 4 oferty kandydatkow w tym dwie zagraniczne ( a jawyraznie napisalam ze szukam tylko na terenie polski ) oraz dwie " normalne " ale faceci okazali sie nieco dziwni . poza tym byli przekonani ze ja jestem z poznania a ja bylam z innego miasta ( bo biuro bylo ogolno polskie i elitarne ) - hehehe . zenada !!!! ostrzegam !!!!

Gość pytania_______
Czy mozecie sie ze mna w tej sprawie skonkaktowac? pytaniaiodpowiedzi@gazeta.pl Pracuje nad rubryka nt roznych nieslownych firm (m inn agencje modelek,agencje matrymonialne ...) Oraz "przekretow" jak hydraulicy za 200 pln za wkrecenie srubki itp,dziwne spotkania w sprawie pracy i inne. Piszcie prosze o Waszych doswiadczeniach.Anonimowosc gwarantowana,chodzi mi o fakty. Przepraszam za brak polskich znakow mam nowy komputer i musze dopiero wgrac niektore programy.

Gość tęczowaaaaa
Kurcze, napisałam się i "zmazało się" Nie będę pisac znowu pisać tyle. W skrócie moje doświadczenia wpłać pieniądze i nie czekaj na oferty :-) Najdroższe biuro 1500zł Jeśli ktos poznał skuteczne biuro, albo chociaż dające oferty prosze dac znać :-) Ps. Jestem fajną babką!

Witam Was, widzę, że ile na tutaj, tak wiele zdań na temat różnych biur matrymonialnych i podobnych miejsc. Ja powiem tak, nie zamierzam specjalnie reklamować bo i nie mam w tym żadnego interesu, jedyne takie biuro z jakiego korzystając jestem zadowolona to portal www.SamotneSerca.pl bo w końcu trafiłam na wielu mężczyzn z wykształceniem wyższym (to dla mnie ważne bo sama mam jeszcze wyższe) i normalnie wyglądających, a nie jak napaleni desperaci, nie wychylający nosa z domu.........