Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apsikkk

hiszpański

Polecane posty

Gość apsikkk

czy ktoś się uczy hiszpańskiego?od jak dawna?gdzie? i jak Wam idzie? ja zaczełąm w zeszłym roku, teraz potrzebuje jakiegoś niedrogiego korepetytora bo samej jest mi ciężko się zmobilizować ;( 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 🌼 [ kwiatek]

Gość apsikkk
up 🌼

Gość wikidailo
Ja sie ucze, od okolo tygodnia. Ze slownika hiszpansko-hiszpanskiego + radio. Mnie akurat mobilizowac nie trzeba.

Gość malwa7
ja sie ucze na studiach od pazdziernika bardzo mi sie podoba własnie jutro mam kolokwium śliczny język!

Gość ja tam lubię rosyjski
a hiszpański jest sympatyczny , ale się go niestety nie uczę

Gość a jakiego radia
?

Gość apsikkk
łojej ale fajnie że napisałyście :))) ja poszukuje kogoś kto sie ze mna pouczy tzn. kogoś kto mnie w sumie nauczy :) ale za niewielkie pieniążki... ja przez 2tygodnie dzielnie się codzinnie uczyłam yhh a teraz znowu kolejny semestr na uczelni i nie ma czasu ;-/

Gość apsikkk
do karolina 34---> czy napewno to jest właściwy link?? ja tam znalazłam jakies gierki.... ;-/

Gość belleza
uuuuuuuuuuuuup

Hola! Ja też zaczełam się uczyc . Dopiero tydzień :) Narazie sama. Korzystam ze strony www.spanishdict.com i www.spanicity.com TO jak na początek może byc. Na tej drugiej stronie jest wymowa audio. Na pierwszej dużo podstaw gramatyki. Mam tez ksiązkę dla początkujących De pe a pa z kasetą. Książka całkiem fajna. Na razie nie mam kasy żeby iśc na kurs i ucze sie sama ale od czerwca chcę się gdzies zapisać. Jest może tu ktos z Gdyni? Może razem się wybierzemy? Moim marzeniem jest wyjazd do Meksyku i dlatego tak mnie wzięło :) Może w następnym roku marzenie już się spełni to muszę byc przygotowana. Hasta luego!

Gość belleza
hola Pariss! tez sięuczyłam z de pe a pa przerobiłam w lutym jakieś 60stronek i jak się zaczał semestr na uczelni to nie m,am juz czasu ;(( może dzis znowu sobie poprzypominam...książeczka jest łatwa i przyjemna! ja uwielbiam spiewać wszelkie pioseneczki hiszpańskie...może macie jakieś swoje ulubione?chętnie z textem:) hasta luego !!

No ze śpiewaniem to sobie chyba jeszcze troche poczekam :) :) :) Narazie ucze się 1 rozdziału. Nie wiem jak sie połapię z tym czasownikiem \"być\" , po co im aż 3???!!!!! Cholerka to już się robi skomplikowane :) :) :)