Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga..............

Za krótki okres ??

Polecane posty

Gość Aga..............

Ostatnio wyszło że mój okres trwał tylko 2 dni :( a zawsze miał 5.Nie biore od listopada pigułek.Wszystko było w normie do teraz :0 Kochaliśmy się ostatnio w gumce i napewno nam nie spadła ale czy może coś się przedostać ? Kurcze już sama nie wiem trzeba czekać jeszcze miesiąc..jak ja to zniosę. :(

Gość Hmmmmmmmm
Czesc ja ostatnio mialam taki sam klpot jak sie okazalo dzis jestem w 9 tyg ciazy nie wiem ale byc moze jakims sposobem wpadliscie

Gość tak się zastanawiam
Po przerwaniu przyjmowania tabletek cykl może się totalnie rozregulować. Po prostu idź do apteki i kup test - wtedy będziesz wiedziała.

Gość Aga..............
Test dziś zrobiłam...negatywny..ale to i tak nie daje mi spokoju..

Gość tak się zastanawiam
Powtórz po kilku dniach i nie nakręcaj się - wszystko będzie dobrze, serio :)

Gość Aga..............
mam swoje latka już...gdybym miała uż obrączke na palcu to bym się cieszyła ;) ale jak narazir to nawet nie mamy slubu, nie mamy gdzie mieszkać...jeśli wyjdzie że przyjdzie nam na świat bobo to...będzie to wariacki rok...

Gość tak się zastanawiam
ha, ale jakby co nie jesteś nastolatką po pierwszym razie ;) Czasami wariacki rok bardzo się przydaje ;) Mimo wszystko życzę, by ułożyło się po Twojej myśli :)

Gość Aga..............
dzieki za słowa otuchy...myślałam o dziecku gdzieś za rok najwcześniej.Chyba powtórzę test za jakiś tydzień i póki co poczekam do @ :) Potem sie bede już martwić albo powodem przykrótkiego okresu albo ... nowym wózkiem...bo taki wybór mamy :)