Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plikondor

OKRES w CIĄŻY- która tak miała?

Polecane posty

Gość plikondor

Kobitki kochane, miałam jakiś "dziwny" @. tylko 3 dni i cisza. Pierwszego dnia potwornie bolal mnie brzuch, co zwykle sie nie zdarzalo. poza tym caly czas mamwrazliwe piersi i w jakis sposob "czuje" brzuch. Dodam, ze zanim dostalam @ myslalam, ze jestem w ciąży, no i teraz nie wiem. Jutro robie test, ale prosze, napiszcie, czy slyszalyscie o przypadku, by miec okres i byc normalnie w ciąży.

Gość laksa24
TO NORMALNE....MOJA SIOSTRA MIAŁA OKRES PRZEZ 3 MIESIĄCE I BYŁA W CIĄŻY.

Gość zacccciekawwwiona
No własnie, czykróras jeszcze tak miała?

Gość agula32
Ja tak miałam w pierwszym miesiącu,okres trwał dwa dni.

Gość ja pytam wassssss
a ja dołoże do tego pytanie o temperaturę. Czy cały czas będzie podwyższona, czy opadnie tak jak przed normalnym okresem?

Gość pppppod
podnoeszę

Gość Odpowiedzcie
Odpowiedzcie z tą temperatura??? Bo u mnie zaczelo się plamienie,ale mam takie sutki nabrzmiale i ciepmniejsze ale temppka wariuje !!!!

Gość Hej hej
Dziewczyny napiszcie coś, bo mnie też to ciekawi

temperatura zostaje podwyższona jeśli jest ciąża, jeśli opada to nie ma ciąży, jest normalna miesiączka, pod warunkiem że mówimy o temperaturze mierzonej z rana jeszcze przed spaniem, a nie w ciągu dnia i z nerwów po kilka razy, takie pomiary nie są miarodajne bo w ciągu dnia temperatura wzrasta zawsze

Gość Wanka
Plikondor, jak z twoim testem?

Gość Plikondor
odpowiadam na pytanko: to nie ciąża była. Okresik minął, temparatura niska, na razie musze odlozyc mysl o dziecku na jakis rok, bo wlasnie dostalam pelnoetatowa prace ;-) :-) :-) i jestem bardzo szczesliwa!!! Tylko nie wiem, czy przypadkiem to nie bylo takie bardzo wczesne poronienie, bo @ przyszedl bardzo póżno, a wczesniej mialam "ciążowe" objawy.Ale nie bede sie teraz tym zadreczac, mam nadzieje, ze za jakis rok zobacze 2 krechy na tescie. Mimo ze wlasne maciezynstwo odkladam na poźniej, bede sledzic to forum z ciekawoscia i trzymajac kciuki za Wasze starania... Pozdrowka!!!

Gość Wanka
Ja miałam takie wczesne poronienie. Zrobiłam test w dniu spodziewanej miesiączki, wyszedł dodatni, ale blady. Po 5 dniach dostałam @. Lekarz mi powiedział, że 50% ciąż ulega takiemu poronieniu i zarodek zostaje wydalony wraz z krwią miesiączkową.

Gość Plikondor
A jak jest z Toba teraz, Wanka? Starasz sie o dziecko? A może już masz bądź jestes w ciąży? Ciekawa jestem skąd te wczesne poronienia? slaby zarodek, źle przyklejony do macicy, wady jakies? Ja w tym czasie uprawialam normalnie aerobik, no ale przecież ciaża to nie choroba i nie można od razu połozyc się do łóżka... jezeli naprawde byl zarodek i sie usunął to szkoda mi go :-( choc to nie jest dla mnie najlepszy czas na dziecko.

Gość Wanka
Właśnie dziś w nocy dostałam @, a myślałam że coś z tego będzie. Mam już dwuletnią córę, ale chcę jeszcze jedno dziecko.

Gość Plikondor
Och to gratuluje córeczki, tez kiedys chcialabym miec dziewczynke, i chłopca ;-) Jak juz masz jedno dziecko to na pewno bardziej spokojnie podchodzisz do prób zajscia w ciąże i na pewno bardziej efektywne Twoje starania będą- czego Ci życze :-)