Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannajanik1

tanie linie lotnicze

Polecane posty

Gość joannajanik1

czy ktoś leciał z Gdańska do Rimini lub z Gdańska do Bolonii, bezpośrednio (Włochy) tanimi liniami. zależy mi na szybkim dotarciu do celu i niskich kosztach

Gość linie ame w sobie sa tanie
ale dolatujesz zawsze na małe lotniska, które sa dalego od miasta i musisz sobie zapewnic transport żeby dojechac do miasta, a to czasami kosztuje nawet tyle co bilet samolotowy... ja np latam często do Medilolanu i niby połączenie nazywa się , że do Mediolanu, ale tak na prawdę ląduję w Bergamo ,z którego do Mediolanu jest prawie godzina drogi..

Gość a są połączenia z gdańska
?? te które ja kojarze są albo z Warszawy albo z Krakowa albo z Katowic o Gdańsku nie słyszałam.

Gość a są połączenia z gdańska
no sprawdziłam, ale z Gdańska nie ma ani do Bolonii ani do Rimini

Gość kukulka-
ryanair chyba tez lata z gdanska

Gość kukulka-
hehe ale nie do wloch , chyba ze z przesiadkami

Gość DejaGoute
Z Gdańska nic nie lata do Włoch.

Gość tanie latanie nareszcie
tanie linie lotniczne "zmniejszyly" mi Europe do wymiaru wojewdztwa. troche ponad godzine trwa lot z Gdanska do Niemiec, z Niemiec do Budapesztu lub Wloch itd. najtaniej te loty wychodza, gdy lecimy w miesiacach od wrzesnia do kwietnia, gdy kupujemy bilet od razu w dwie strony i gdy wczesnie rezerwujemy. sprwdzilam i polecam wizzair(wegierskie) oraz ryanair(brytyjskie).

Gość Kwiatuszek_6
Możesz sprawdzić tutaj: www.taniebiletylotnicze.net

Gość postronnaaa
chcialam napisac ze jestem mile zaskoczona pomoca :) bardzo fajnie sie czyta takie topiki, gdzie brak jest zlosliwosci a zyczliwosc jest gora!:)

"zmniejszyly europe" dobrze powiedziane, wprowadzenie tanicj linii w polsce, i ich rozpowszechnienei upodabnia nas troche do ameryanów, przeciez oni tam lataja wlasnie z kazdego wiekszego miasta do drugiego, nikt nie jezdzi tam na takie trasy autem

19:09 stasiaaaa18 blizejsamolotem.pl line4you.pl lataj.pl smartfly.pl jest troche tych stron co sprzedaja bilety, ale to dobrze, konkurencja ksztaltuje rynek

Gość sarenkaaaa
\" 19:09 stasiaaaa18 blizejsamolotem.pl line4you.pl lataj.pl smartfly.pl jest troche tych stron co sprzedaja bilety, ale to dobrze, konkurencja ksztaltuje rynek \" tymi serwisami latwo i szybko mozna znalesc polaczenie, poszukac promocji, a ew przeniesc sie na www linii

Gość hilton poland
ja tez nie mam nic przeciwko posrednikom sprzedazy biletów, korzystam z nich od lat, od tego boomu na tanie linie, jakos mi nie wygodnie bylo zawsze kupowac bezposrednio u przewoznika, a ta prowizje ich to jaakos przeboleje :) korzystalem z wielu agentów, lubie ich testowac, a troch elatam wiec moge sie wypowiedziec o tym: odradzam line4you i lataj - poziom obslugi ponizej krytyki polecam aero i smartfly.pl - spelnily moje oczekiwania pzdr

Gość hipolotus
pierwszą z wymienionych firm, które polecasz- właściwszy określeniem może jednak będzie "portali" znam, ale nie zamawiałem tam nigdy niczego z uwagi na to, że nie przyciągnęła mnie ich strona jakoś specjalnie ani też nie przypadła mi do gustu tak, żeby cokolwiek szukać tam;) smartfly.pl kojarzę lepiej ale widać, że jako młoda firma rozwijają się dość prężnie.

Gość do hipolotus
smartfly kojarzysz lepiej? tzn ze kupywales u nich bilety czy tylko znasz uklad serwisu? bo mnie raczej zalezy na opinii kogos ktokorzysta z tego rodzaju serwisów z.

Gość karolka 81
Ja się orientuję trochę, to może pomogę. A propos tego smartfly to bardzo mlody portal i zapewne niewiele osób korzystało, ale warto. Wiem, bo mój narzeczony szuka dla mnie połączenia i mówi, że albo zamówimy bezpośrednio na stronie przewoźnika, bo chyba najtaniej, albo skorzystamy z tego smartfly, bo mają chyba dobrą umowę podpisaną z przewoźnikami, gdyż znajdziesz sporo promocji. Generalnie jednak to portale lotnicze wyszukują podobne ceny.

Gość marnosc
generalnie to wszystko sie rozbija zawsze o kase, ale nie tyle o wysokosc naleznosci np za bilet ale tez np o forme platnosc, ja np jestem przeciwnikiem kart kredytowych - uwazam co uwazam ale banki kroja ludzi na nich równo, a na smartyfly czy aero mozna zaplacic przelewem, a na www linii lotniczych tylko kartą kredytową, mnie dzialalnosc agentow poprostu ulatwia zycie bo nie musze prosic sie kumpli o to zeby zaplacili swoja karta, a czesto nie mozna nawet tak robic bo nie te same dane platnki a co na bilecie

Gość Fijana
No tez mam takie samo zdanie co do kart kredytowych i dziwie się że niektóre serwisy dają tylko jedna opcje zapłaty z bilet. ja jeszcze widziałam że na flicket.pl też jest taka możliwość że przelewem można płacić. Niektórzy sami sobie zmniejszają liczbę klientów tym wymogiem z kartami.

Gość lopega
według mnie to wszedzie powinna być możliwość wyboru formy płatności, dlatego korzystam z takich serwisów, które mają takie opcje :) czyli np. wspomniany tutaj flicket.pl czy aero.

Gość pliiiissss
Kto jest z gdańska i moźe powiedziec mi jak dojechac na ul.budowlaną? czy do wrzeszcza i potem autobus czy z głównego lepiej? jaki nr autobusu, czy są jakies przesiadki?

Gość pliiiissss
dokładnie ul.Budowlanych

Gość pliiiissss
nikt??