Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdax

Co na 2-gie urodziny dla chłopca?

Polecane posty

Gość magdax

Nie mam kompletnie zadnego pomysłu-POMOCY!

Gość agula32
a kim ty jesteś dla tego chłopca,bo to też jest ważne.

MAM CÓRCIE W WIEKU 2,5. W sklepach dla takich berbeci jest naprawdę mały wybór zabawek cieszących oko, no i edukacyjnych. Małej na 2 roczek kupiliśmy Arkę Noego. To taki statek w którym sa małe figurki po 1 parze każdego gatunku zwierząt Noe i jego żona. Wspaniała zabawa . Mała chodzi tymi zwierzątkami(jak pacynkami) uczy sie jaki maja zew nazwę i wygląd. Obecnie od 0,5 roku bawi sie wyłącznie nimi . Buduje im domki z klocków itp. A wiec ,nie wiem czy dostaniesz taka zabawkę ja kupiłam ja na święta w realu za 100zł.Ogólnie rzecz mówiąc takie maluchy lubią rozwijać swoje zdolności . Bawić sie samemu . Polecam wszystkie zabawki posiadające takie miniaturki zwierząt i ludzi.

Gość Mama Mai
W ogóle polecam fisherprice zabawki :) rzeczywiście z tej serii super są ludziki little people!!! Odpowiadając na Twoje pytanie zasugerowałabym roweryk

A może rowerek biegowy? Jest to prezent szczególnie bardzo fajny dla dzieci bardzo aktywnych kochających ruch.Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Gwarantuje, że dziecko będzie zachwycone.