Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze

SLOWACKI RAJ - kto byl?

Polecane posty

Gość pomozcie prosze

mam problem :/ bo nie wiem ile zajmuje czasu i wysilku przejscie danych szlakow.... interesuja mnie glownie miejsca: podlesok, sucha bela, klastorisko, cingov, przelom hornadu (moze jeszcze zavojovy wodospad i letanovsky mlyn) ile potrzeba dni na taka wycieczke? czy jest sens isc z bagazami czy lepiej miec jedna baze wypadowa? ps. jeszcze jedno - jak dostac sie z podlesoka albo cingova (chociaz stad chyba bedzie wiekszy problem) do dedinek? kursuje jakis autobus?

Gość fdffffffffff
ja bylam w sierpniu jest super lepiej jest miec jedna baze i bez tobolkow isc trasa jest naprawde trudna bylismy na trasie sucha bela sa lancuchy trzeba wspinac sie bez zadnego zabezpieczenia trudno dla mnie bylo

Gość upupupupupuup

Gość Filareta
nie jest trudno, chyba że pogoda nie dopisuje, pada i potoki wylewają i trzeba sie przez nie przedzierać. Ale dobrze mieć bazę wypadową jak np. jedziesz samochodem i w zależności od możliwości planować wycieczki :P

Gość pomozcie prosze
no dobra ludzie :) dziekuje serdecznie za pomoc ale moze ktos jeszcze mi powie jak mam z zakopca dostac sie do lysej polany i dalej do podlesoku ?? bylam na stronie pks - zakopane i nie znalazlam kursu do lysej polany acha jeszcze jedno - czy ze slowacji (spisska nova ves) mozna dostac sie pociagiem po krakowa????? sa takie pociagi miedzynarodowe czy trzeba sie przesiadac?? w ogole jak wrocic do domku najlepiej ? :)

Gość turystka
beda busy-nie ma problemu. najlepiej dojechac do popradu. i reszta stamtad

Gość pomozcie prosze
a jest jakis bezposredni z zakopca do podlesoka? albo chociaz do popradu? jaki jest koszt? dziuekuje bardzo !!!!

Gość turystka
nie ma-ale nie jest drogo. nigdy nie bylo i pytaj na forum na które dałam ci linka- tam ci powiedza wszystko