Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tegeregeara

Czy on ma powazne zamiary !

Polecane posty

Gość tegeregeara

witam własciwie to pytanko do facetów ! ale niekoniecznie Od jakiegoś czasu kocham faceta , jak do tej pory nigdy nie deklarowałam mu żadnych uczuć poniewaz on był w związku który , niedwno zakończył , spotkaliśmy się i po paru piwach wyznałam mu co czuje , także wyznał to samo, że mysli o mnie na poważnie , że mnie kocha, spędziliśmy kilka fajnych dni razem były buziaki i przytulanki ! troche to dziwne ale na inntensywniejsze pieszczoty z mojej strony włanczał STOP! twierdząc że musimy poczekać bo to ma być coś szczególnego !a do Romantyków i świętoszków nie nalezy :) jest jeden problem poniewaz to wszstko sie działo w solidnych oparach alkoholu ! ponoć pijany to szczery ! ale sama nie wiem co o tym mysleć a nie chce naciskać na niego ! dodam że znamy się od 4 lat jak do tej pory to wszystko starałm sie traktować bardziej po przyjacielsku ! nie chcaiłam mu wchodzić w zycie z butami !

Gość tegeregeara
błagam napiszcie coś :(

Gość tegeregeara
na tyle co go znam , pomijając nawet moje uczucia , to jestosoba szczerą , tylko go nie znam ze strony uczuciowej !

Gość tegeregeara
Puciu masz racje ! na tem temat tez była rozmowa , oboje zdajemy sobie sprawe z tego że nie będzie łatwo poniewaz że tak to brzydko to nazwe ja popełniam mezalians !, on doskonale wie o tym że musi zapewnić mi status życia który go samego przerasta , - tzn to sa jego słowa, boji sie tego że nie sprosta ! a przeciez ja nie mam żadnych wygórowanych wymagań ! dla mnie pieniądze nie maja żadnego znaczenia ! najważniejsze są uczucia noi zdrówko ! dlatego tez powiedział że musimy jeszcze troche poczekać , wkrótce przeprowadzi sie do mojego miasta , ma juz nagrana jakąś prace ! pozostaje mi tylko czekać , tylo właśnie nie wiem czy warto ! cały czas bije sie z myslami ! bo jakoś tak serce mówi co innego a rozum co innego ! ale podobno nigdy miłośc nie idzie w parze z rozumem ! cóz pozostaje tylko czekać czas, wyjaśni wszystko !

Gość tegeregeara
ojjj masz racje ! jak go tylko widze to moje libido wzrasta do granic wytrzymałości ! boje sie tego wszystkiego , a najbardziej bólu i rozczarowania jakie mi może zafundować ! ale tak jak mówisz pożyjemy zobaczymy, w końcu czekałam cierpliwie przez tyle lat.

Gość tegeregeara
eeehhh łatwo się mówi ! dzięki Puciu za cenne rady!!