Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochaneczka890908

pokochać głód !!

Polecane posty

Gość kochaneczka890908

Pokochać uczucie głodu to jedyny klucz do sukcesu ! Zawsze wierzyłam w to, że ogromna siłe ma nasza wlasna perswasja, to co sami potrafimy sobie wmowić. Więc dziweczyny walczące z kilogramami - kochamy głód i jest on jedną z lepszych rzeczy jakie spotykają nas w zyciu ! :D powodzenia, ide zapić swoje przemyslenia wodą :D

Gość Że co
Daj spokój. Długo tak chcesz sie głodzić?

Gość Oł jee
Racja, racja :D Ja już to zrobiłam dawno i póki co -40 kg :D A do uczucia głodu bardzo łatwo się przyzwyczaić, wystarczy 3-4 tygodnie i nie chce sie jeść :)

Gość belllla
Dziewczyny-jestescie nienormalne. Zdrowa dieta plus sport to klucz do sukcesu. Pokochac mozna faceta ale zeby glod to lekka przesada. Lepiej puknijcie sie w glowe i ruszcie tylki na silownie/aerobic lub cokolwiek innego!!! :D

Gość kochaneczka890908
no wiecie co :P ja juz pomału się przyzwyczajam :)

Gość sauronka
do kochaneczki 890908 - zapomnij o głodzie! to nie ma sensu! i co całe życie chcesz tak przejść? Przecież wcześniej czy później organizm da znać o sobie. Będziesz miała zawroty głowy, marne włosy i paznakcie a co najważniejsze nie będizesz szczęśliwa. Grunt to rozsądek! CIesz się wiosną! Dbaj o siebie!pozdrawiam

Gość Glodowka-odpada
Ja rozstalam sie z ziemniakami, pieczywem i slodyczami, ale glodowac nie zamierzam.

Gość kochaneczka890908
alez ja nie zamierzam głodować, tylko porostu mało jeść, za to wartościowe w witaminy rzeczy nio i białko. Do przykurczenia żołądka :)

ja pokochalam kiedys glod i teraz bardzo tego zaluje :O Nie warto! lepiej zdrowa dietka + ulubiony sport i bedzie gites :D

Gość Kochaneczko źle to
brzmi, jak wstęp do anoreksji