Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia55

TIPSY z dojazdem!! GLIWICE!!

Polecane posty

witam panie!! chcialabym zaprosic na skorzystanie z moich profesjonalnych uslug w dziedzinie przedluzania paznokci metoda zelowa i akrylowa,wykonuje do tego ,zdobienia wszelkiego rodzaju,wtapianie ozdob,cyrkonii,brokatow,hologramow...malowanie artystyczne. umiejetnosci potwierdzone certyfikatem!! tipsy kosztuja jedyne 50zl+ (5-10zl) zdobienia!! ZAPRASZAM!! asiunia55@wp.pl

Gość zainteresowana....L
A robisz tipsy na bardzo poobgryzanych paznokciach? Czy to wogóle możliwe...? Mozesz jeszcze podać w jakiej cenie są uzupełnienia?

oczywiscie,ze mozliwe,twoje obgryzione pazurki,naprawde ,mozna doprowadzic do swietnego stanu i beda wygladac oblednie.jezeli jestes zainteresowana ,to prosze o kontakt mailowy,podam cennik itd..ZAPRASZAM SERDECZNIE,pozdrawiam

Gość dziewuszkaa
ja jeste z wawy i próbuje na kolezankach sama robic pazurki :-) bardzo cie prosze powiesz mi jak wykonujesz zeł french na szablonie?? mój adres e-mail tygrys_spa@tlen.pl

Gość ewka23
etam tipsy niszcza paznkcie psss,nosilam je zalwedwie 2mies.a regenerowaly sie prawie 3mies.cały czas pekały,rozdwajały sie-masakra!

Gość majstkowiczówna
tipsy są piekne...ale nie chciałybyście zobaczyć tego co mam na dłoniach po 3 miesiecznym noszeniu..jedno jest pewne paznokciami tego nie mozna nazwać...poza tym są tak miekki ze az boli płytka...

rozdwajanie sie paznokci,lamanie i podrazniona plytka paznokcia nie jest efektem noszenia tipsow,lecz nie umiejetnego zakladnia lub sciagania!!! nie twierdze,ze naturalne pazurki pod wpywem sztucznych nie slabna bo i owszem,lecz nie maja prawa sie rozdwajac,lamac ,a juz bron boze bolec!! po zdjeciu tipsikow u profesjonalistki,wolny brzeg paznokcia (to co wystaje z nad plytki) powinno sie spilowac na krociutko nalozyc warstwe odzywki np.wapniowej,a z nastepnym \"wzrostem\" paznokiec powinnien byc bez zarzutu!!

Gość Zadowolona klientka z gliwic
Ja od pół roku korzystam z usług irenki z ostropy. Jej tipsy nie odpadająi nie niszczą płytki , a przy tym są naprawdę piękne . Zobaczcie same www.irene-caspa.icx.pl

Gość ja bylabym zainteresowana
a powiedz mi bo nigdy nie mialam tipsow a chcialabym na wesele mojego brata - czym roznia sie akrylowe od zelowych?ktore ladniej wygladaja? i jak mam sie do tego przygotowac???mam grube paluchy i czy to nie problem bedzie??? opowiedz troche jak to sie robi i ile to zajmuje! bylabym zainteresowana terminem czerwcowym ok 15

Gość każde tipsy niszczą paznokcie
akryle, żele też i nie gadajcie, że to nieumiejętne zakładanie czy ściąganie niszczy paznokcie. Po zdjęciu tych sztuczności paznokcie są bardzo miękkie i podatne na urazy. Na pełny odrost zdrowych paznokci trzeba czekać ok. czterech miesięcy. Poza tym, żeby jakoś do tego czasu funkcjonować trzeba paznokcie smarować odżywkami, ja zużyłam 2 opakowania nail tek.

niechcialabym,pisac,ze to nieprawda,ze tipsy niszcza paznokcie bo i owszem niszcza i po zdjeciu potrzeba troche czasu,zeby doszly do dobrego stanu...na swoim przykladzie moge powiedziec,ze bardzo duzo zalezy od tego jak tipsy sa zakladane i zdejmowane,nosialam sztuczne pazurki bardzo dlugo,nie zakladalam ich sama sobie,lecz robila to moja znajoma(profesonalistka) ,po zdjeciu potrzebowalam 3tygodni i nie calego sloiczka odzywki,zeby pazurki doszly do siebie. tak samo maja moje klientki,ktore decyduja sie na zdjecie (profesjonalne) tipsow,zeby \"odpoczac\". jezeli tobie regeneracja zajela tak dlugi okres czasu,moze to tez swiadczyc o tym,ze genetycznie masz slaba plytke paznokciowa,ktora dosc wolno sie regeneruje,bo tak tez moze sie zdarzyc.z doswiadczenia,wiem,ze wiekszosc Pan ,potrzebuje ok.3-4 tyg,zeby pazurki byly w stanie z przedzakladania tipsow.pozdrawiam!!

ja bylabym zainteresowana bardzo prosze o kontakt mailowy....asiunia55@Wp.pl,pozdrawiam

Gość ja bylaby zainteresowana
wyslalam maila czekam na odpoweidz :)

WITAM!! WSZYSTKIE ZAINTERESOWANE PANIE ZAPRASZAM NA TIPSY OD 16 WRZESNIA,Z POWODU WYJAZDU DO TEGO DNIA MUSZE ZAWIESIC DZIALALNOSC!! SERDECZNIE POZDRAWIAM!

Gość czy ogloszenie aktualne

WITAM!! ogloszenie jest jak najbardziej aktualne ,zapraszam wszystkie zainteresowane Panie i prosze o kontakt mailowy:) tipsy zelowe 55zl-60zl tipsy akrylowe 50zl-60zl POSIADAM DUZY WYBOR OZDOB DO PAZURKOW!! ZAPRASZAM :)

Gość ja robilam polecam

Gość Pomocy na juz poprosze
Ja mam bardzo krotkie obgryzione, wiele kosmetyczek odmowilo mi zalozenia :o

hmmm....ciekawe dlaczego? przeciez obgryzione paznokcie tez jak najbradzije da sie wymodelowac i przedluzyc,zeby wygladaly ladnie i estetycznie,sama mialam klientke z bardzo poobgryzanymi pazurkami,zaczelysmy poprostu od krotkich tipsikow.Niewiem dlaczego kosmetyczki do ktorych trafialas nie chcialy sie tego podjac!! pozdrowienia!!jezeli jestes z gliwic zapraszam do mnie!!