Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

asiunia55

TIPSY z dojazdem!! GLIWICE!!

Polecane posty

Go艣膰 justy艣ka1709
witam wszystkie panie zapraszam na profesjonalna stylizacj臋 paznokci metod膮 偶elow膮 w centrum gliwic za jedyne 40 z艂.pozdrawiam i zapraszam serdecznie.tel 516-175-006

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 massik
asiunia55 a na jakiej firmie pracujesz chodzi mi o 偶ele?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ALE NACI膭GASZ
Dobrze wiesz 偶e Panie z obgryzion膮 p艂ytka paznokciow膮, kt贸ra jest kr贸tka, ma艂a i z regu艂y miekka d艂u偶ej ni偶 tydzie艅 tipsami sie nie naciesz膮!!Poza tym u os贸b, kt贸re obgryzaj膮 paznokcie opuszek jest zwykle mocno wysuni臋ty ponad paznokie膰 i ci臋偶ko jest poprawnie doklei膰 tips tak 偶eby nie dosta艂o si臋 powietrze. Takie osoby nale偶y uczciwie informowac, 偶e b臋da im si臋 cz臋sto 艂ama艂y dopoki nie odrosn膮 troche paznokcie, wi臋c nie obiecuj ludziom gruszek na wierzbie jak nie widzia艂a艣 jeszcze tych paznokci. Tak w艂a艣nie wygl膮da CHA艁UPNICZY BRAK PROFESJONALIZMU. Ja robie tipsy ju偶10 lat i jak 偶yje nie spotka艂am osoby , kt贸ra obgryza paznokcie u kt贸rej tipsy trzyma艂yby si臋 d艂u偶ej ni偶 2 tygodnie. No chyba 偶e wytrzymuj膮 ten najci臋zy okres i pozwol膮 odrosn膮c paznokciom. Mam za to mn贸stwo klientek ze zniszczonymi paznokciami na wskutek uszkodzonej macierzy paznokcia po bezmy艣lnym pi艂owaniu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Halina M
jestem zinteresowana tipsami prosze o odpowiedz kiedy mozna je zrobic

Udost臋pnij ten post

Je艣li jestes zainteresowana przed艂u偶aniem paznokci metod膮 偶elow膮 ( french, zdobienie) zadzwo艅 do mnie. Teraz atrakcyjne rabaty. Od 40 z艂. Dla sta艂ych klientek zni偶ki. A je艣li przyprowadzisz dodatkow膮 osob膮 - uzupe艂nianie za p贸艂 darmo. Kontakt: 510-784-627. W razie jakich kolwiek pytan prosze o telefon. Zapraszam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jusis83
witaj mam do ciebie pytanie gdzie przeszlas kurs robienia tipsow ile cie to kosztowalo i jak bys mogla podac mi namiary na taki kurs poniewaz sama chcialabym z niego skorzystac, mieszkam w jurze krak-czestoch. i mysle ze chyba jest lepiej odbyc taki kurs niz odwalac fuszerke. pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gaba35
zasie wyje偶d偶am 4 07 ,pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pazurki
witam dziewczyny zajmuje sie zakladaniem tips贸w od ponad 2 lat nie twierdze 偶e jestem geniuszem czy tzw stylistk膮 z ... letnim do艣wiadczeniem ale r贸zne panie do mnie przychodzi艂y i nadal przychodz膮 np: z obgryzionymi pazurkami albo po pseudo- stylistkach, zda偶aj膮 sie dziewczyny z w膮sk膮 p艂ytk膮 ale s膮 panie kt贸re maj膮 pi臋kne w艂asne pazurki i powiem wam 偶e na wszystko jest rada ;-) mam za sob膮 kilka szkole艅 i doszkole艅 , uda艂o mi si臋 wyprowadzi膰 na prost膮 nawet bardzo obgryzione pazurki i jestem z tego dumna , nie na wszystkie pazurki naklejam tipsa bo nie ma takiej potrzeby lepiej jest zastosowa膰 偶elowanie na naturalnej p艂ytce lub na szablonie w przypadku kiedy p艂ytka jest kr贸tka a kobieta chce miec d艂u偶sze paznokietki .Prosz臋 przysz艂e dziewczyny kt贸re chc膮 podda膰 sie zabiegowi przed艂u偶ania paznokci zastan贸wcie si臋 nad tym czy na pewno chcecie mie膰 tipsy je偶eli tak to nie wpadajcie na genialny pomys艂 艣ci膮gania ich sobie samym za pomoc膮 np: igie艂 , szpilek albo zrywania czy odgryzania ( takie m膮dre te偶 mia艂am zaszczyt go艣ci膰 u siebie ) p贸藕niej jest p艂acz jak pazurki wygl膮daj膮 jak s膮 bardzo wra偶liwe na ciep艂o czy na dotyk , jak ju偶 id藕cie do salonu niech to zrobi fachowo stylistka . Sama nosz臋 tipsy ju偶 2 lata z ma艂ymi przerwami na regeneracj臋 p艂ytki (oko艂o 6-8 tyg robie przerwy ) tak jest dobrze dla p艂ytki ona te偶 kiedy艣 musi odetchn膮膰 od kleju i tipsa .W razie jakich kolwiek pyta艅 zapraszam na moje gg 3429311 - Gliwice

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NIE POLECAM
Juz sie da艂am skusi膰 dwa razy tym TANIM og艂oszeniom! Musza sie og艂aszac na kafeteri bo tak partacza 偶e nie maja swoich klientek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mad藕藕
Witam szanowne panie!! Czy nie marzycie i pi臋knych d艂ugich, nietuzinkowo zdobionych paznokciach kt贸re pozazdroszcz膮 wam kole偶anki z pracy? Wasze 偶yczenie jest dla mnie rozkazem! Chcia艂abym zaprosi膰 na skorzystanie z mych us艂ug. Profesjonalnie przed艂u偶am paznokcie metod膮 偶elow膮, posiadam r贸wnie偶 do艣膰 spore do艣wiadczenie w zdobieniu wszelkiego rodzaju os贸b, od cyrkonii po brokaty poprzez hologramy. Cena to 60z艂 +zdobienia (maxymalnie 10z艂). Dzia艂am na terenie miast: Zabrze/Gliwice b膮d藕 te偶 w domu. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam! Wi臋cej informacji i kontakt: e-mail: madzz.czeko@wp.pl gadu-gadu: 7777505 kom. 793496568

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Madzz
TIPSY! Wypiel臋gnowane paznokcie wspaniale zdobi膮 d艂o艅 kobiety, s膮 te偶 efektownym dope艂nieniem stroju i makija偶u. M臋偶czy藕ni zwracaj膮 na nie uwag臋 bardziej, ni偶 nam si臋 wydaje, dlatego warto dba膰 o ich zdrowie, a tak偶e po艣wi臋ci膰 troch臋 czasu na ich zdobienie. Czy偶 nie o tym marzy ka偶da z nas??? Jednak ani najstaranniejsze malowanie, ani lakier najbardziej renomowanej firmy nie dodadz膮 paznokciom urody, je艣li b臋d膮 one zaniedbane i chore. P艂ytki zdrowych paznokci s膮 g艂adkie, twarde, nie szpec膮 ich rowki i p臋kni臋cia. Tylko na takich 艂adnie wygl膮daj膮 lakiery i emalie. Aby utrzyma膰 paznokcie w dobrej kondycji, nale偶y przede wszystkim zadba膰 o diet臋 bogat膮 w witaminy i mikroelementy. Wskazane jest te偶 jedzenie 偶elatyny, a wi臋c galaretek (zamiast s艂odkich owocowych, kt贸re tucz膮, lepiej wybra膰 galaret臋 np. z kurczakiem lub niskokaloryczn膮 ryb膮). Nie s艂u偶y natomiast urodzie paznokci cz臋ste, d艂ugie moczenie w cieplej wodzie i kontakt z detergentami. Wszelkie urazy: st艂uczenia, nad艂amania, przygniecenia nie tylko zniekszta艂caj膮 chwilowo p艂ytk臋 paznokcia, ale r贸wnie偶 mog膮 powodowa膰 jej rozdwojenie w przysz艂o艣ci. Dlatego do wszystkich prac manualnych - zmywania, sprz膮tania, prania - warto wk艂ada膰 gumowe r臋kawiczki ochronne, za艣 po zako艅czeniu prac nale偶y r臋ce posmarowa膰 piel臋gnacyjnym kremem. Nat艂uszczajmy szczeg贸lnie starannie nasad臋 paznokcia, czyli miejsce, z kt贸rego wyrasta. Ka偶da z nas inwestuje ci膮gle w wyszukane ma艂o skuteczne diety, ograniczaj膮c przy tym wykonywanie codziennych czynno艣ci ale po co? Zamiast diet, i ogranicze艅 w wykonywanych na co dzie艅 czynno艣ciach zapraszam serdecznie wszystkie panie do skorzystania z moich us艂ug. Zajm臋 si臋 Twoimi pazurkami, o ka偶dej porze dnia i nocy. Kolorowe? Zdobione? Klasyczne? D艂ugie czy te偶 kr贸tkie? To 偶aden problem! M贸wisz i masz! Ju偶 od dzi艣 nie musisz ogranicza膰 si臋 w wykonywaniu codziennych obowi膮zk贸w, pranie, mycie czy gotowanie bez r贸偶nicy! I tak mo偶esz mie膰 pi臋kne paznokcie kt贸rych pozazdroszcz膮 Ci kole偶anki a, i Tw贸j m臋偶czyzna b臋dzie zadowolony! Dzia艂am na terenie miast Zabrze/Gliwice przez 7 dni w tygodniu! Wolisz bym odwiedzi艂a Ci臋 w domu? To 偶aden problem! Skontaktuj si臋 ze mn膮 a om贸wimy szczeg贸艂y! Kontakt: gadu-gadu - 7777505 tel. 793-496-568 e-mail - madzz.czeko@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aslisz
stylizacja paznokci,tipsy,偶elowanie na naturalnej p艂ytce, przed艂u偶anie na szablonie.Certyfikaty. Gliwice Kopernika, W贸jtowa Wie艣. Tel.724355642- Joanna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stein333
Profesjonalna stylizacja paznokci: Paznokcie s膮 ozdob膮 ka偶dej Kobiety ! Masz s艂abe 艂amliwe paznokcie lub nie jeste艣 zadowolona z ich wygl膮du ? Zapewne nie raz patrzy艂a艣 z zazdro艣ci膮 na pi臋kne pazurki Twoich kole偶anek.. Zafunduj sobie i Ty odrobin臋 luksusu ! !! NAPRAWD臉 NISKA CENA !! WITAM!!! Mam na imi臋 Marzena. Tipsami wykonywanymi metod膮 偶elow膮 zajmuj臋 si臋 ok. 3 lata. Posiadam certyfikat uko艅czenia kursu na metod臋 偶elow膮. Poniewa偶 jest to przede wszystkim moja pasja a nie spos贸b na zarabianie pieni臋dzy, koszt us艂ugi to jedyne 50z艂 z dowolnym zdobieniem!! Tipsy (w przeciwie艅stwie do wielu innych stylistek w tej kategorii cenowej, kt贸re parcuj膮 na najta艅szych materia艂ach;/) wykonuj臋 przy u偶yciu 偶eli, tips贸w oraz innych produkt贸w znanej i renomowanej firmy SUN FLOWER, co jest gwarancj膮 trwa艂o艣ci i wysokiej jako艣ci !! Wi臋cej pazurk贸w mojego wykonania oraz pe艂en cennik mo偶na zobaczy膰 na: www.pazurkowy.bloog.pl GG- 6227599 Meil: stein333@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agatriczka18
dzien dobry chciala bym zrobic paznokcie jak najszybciej to tyko mozliwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aslisz
Tipsy, stylizacja paznokci metod膮 偶elow膮. Przed艂uzanie na szablonie, 偶elowanie naturalnej p艂ytki. Zdobienie i 偶elowanie r贸wnie偶 paznokci u st贸p. Cena promocyjna!!!!!!!!! Posiadam certyfikaty. Tel. 724335642- Joanna. Pracuje r贸wniez w dni wolne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tipsy w gliwicach
kt贸re aktualne? Z dojazdem do domu klienta?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aslisz
Wszystkie og艂oszenia aktualne!!!!!!stylizacja paznokci,tipsy,偶elowanie na naturalnej p艂ytce, przed艂u偶anie na szablonie.Certyfikaty. Gliwice Kopernika, W贸jtowa Wie艣. Tel.724355642- Joanna Mo偶liwosc dojazdu do klienta r贸wniez.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aslisz
Tipsy, stylizacja paznokci metod膮 偶elow膮. Przed艂uzanie na szablonie, 偶elowanie naturalnej p艂ytki. Zdobienie i 偶elowanie r贸wnie偶 paznokci u st贸p. Cena promocyjna!!!!!!!!! Posiadam certyfikaty. Tel. 724335642- gg4680378- Joanna . Pracuje r贸wniez w dni wolne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BardzozAWIEDZIONAgLIWICE
Uwaga na tipsy og艂oszenie na allegro tipsy cena 50 z艂 pseudonim malvinita!!! UWAGA!!! UWAGA!!! DZIEWCZYNA WAM ZROBI BEZNADZIEJNE 艢WINSKO-R脫呕OWE TIPSY Z TZW. KAMUFLA呕EM A JAK ZROBICIE NIEZADOWOLON膭 MIN臉 TO RZUCI PILNIKAMI ZACZN膭 JEJ DRZE膯 R臉CE I ZOSTAWI WAM NIEDOKO艃CZON膭 ROBOT臉 A POTEM POWIE ZE MA NERWIC臉 OTWORZY WAM DRZWI I BEZCZELNIE WYPROSI BO KLIENTKA MUSI MIE膯 TIPSY JAKIE JEJ NARZUCI TA NIEUDACZNICA NAZYWAJ膭CA SI臉 CO 5 MINUT "STYLISTK膭 PAZNOKCI" A NIE TAKIE JAKIE KLIENTKA SOBIE 呕YCZY. UWAGA!!! SZCZERZE NIE POLECAM, SPRAWD殴CIE SAME!!! A JAK SI臉 JU呕 ZDECYDUJECIE TO NIE KR臉膯CIE PRZY NIEJ NOSEM I UDAWAJCIE MEGA ZADOWOLONE BO "TA OSOBA: GOTOWA WAM OTWORZY膯 DRZWI TAK JAK MI!!! TERAZ JU呕 WIEM SK膭D SI臉 WZI臉艁A TAK NISKA CENA I NISKI POZIOM KULTURY TEJ PANI MY艢LA艁AM 呕E KLIENT NASZ PAN I 呕E MOG臉 MIE膯 TIPSY TAKIE JAKIE CHC臉 ABY BY膯 ZADOWOLONA A NIE TAKIE JAKIE TA PANI SERYJNIE ROBI NA PAMI臉膯!!!UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a i w dodatku jak wam b臋dzie pi艂owa膰 偶el to przy okazji spi艂uje wam p贸艂 sk贸ry z okolic paznokcia mam tak pozacinane sk贸rki i opuszki 偶e nie jestem w stanie nawet ich zanurzy膰 w wodzie z myd艂em nie wspominaj膮c o innych domowych czynno艣ciach mycie naczy艅 to teraz katorga!!!Pozdrawiam t膮 pani膮 i 偶ycz臋 jej du偶o szcz臋艣cia w dalszej pseudopracy!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anula58
ja nie dawno skorzysta艂am z uslugi jednego z nowo otwrtego saloniku stylizacji paznokci w Gliwicach i by艂am bardzo mile zaskoczona opr贸cz nie wyg贸rowanej ceny, przemi艂a obs艂ug,a pani kt贸ra si臋 tym zajmuje to prawdziwa profesionalistka, spe艂nila moje oczekiwania i jako jedyna byla bardzo delikatna i nie mia艂am pocharatanych sk贸rek, teraz dzi臋kuje 偶e nie korzystam z pan kt贸re sie tym zajmuj膮 z dojazdem lub w domu klienta bo widze 偶e mog膮 by膰 z tego tylko problemy i brak zadowolenia.Jja wierze w profesionalist贸w i polecam wszystkim ten salonik:}

Udost臋pnij ten post

Clean-Master Wita! Masz ju偶 do艣膰 swojego brudnego dywanu, plam po kawie, herbacie, sokach? Denerwuje Ci臋 nieprzyjemny zapach? Tw贸j dywan szybko si臋 brudzi przez codzienne u偶ytkowanie, zabawy dzieci, zwierz膮t? Chcesz go od艣wie偶y膰, pozby膰 si臋 niechcianych plam i niezno艣nego zapachu? Nie zwlekaj, zadzwo艅 ju偶 teraz !! info w stopce

Udost臋pnij ten post