Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia55

TIPSY z dojazdem!! GLIWICE!!

Polecane posty

Gość justyśka1709
witam wszystkie panie zapraszam na profesjonalna stylizację paznokci metodą żelową w centrum gliwic za jedyne 40 zł.pozdrawiam i zapraszam serdecznie.tel 516-175-006

Gość massik
asiunia55 a na jakiej firmie pracujesz chodzi mi o żele?

Gość ALE NACIĄGASZ
Dobrze wiesz że Panie z obgryzioną płytka paznokciową, która jest krótka, mała i z reguły miekka dłużej niż tydzień tipsami sie nie nacieszą!!Poza tym u osób, które obgryzają paznokcie opuszek jest zwykle mocno wysunięty ponad paznokieć i ciężko jest poprawnie dokleić tips tak żeby nie dostało się powietrze. Takie osoby należy uczciwie informowac, że będa im się często łamały dopoki nie odrosną troche paznokcie, więc nie obiecuj ludziom gruszek na wierzbie jak nie widziałaś jeszcze tych paznokci. Tak właśnie wygląda CHAŁUPNICZY BRAK PROFESJONALIZMU. Ja robie tipsy już10 lat i jak żyje nie spotkałam osoby , która obgryza paznokcie u której tipsy trzymałyby się dłużej niż 2 tygodnie. No chyba że wytrzymują ten najcięzy okres i pozwolą odrosnąc paznokciom. Mam za to mnóstwo klientek ze zniszczonymi paznokciami na wskutek uszkodzonej macierzy paznokcia po bezmyślnym piłowaniu!

Gość Halina M
jestem zinteresowana tipsami prosze o odpowiedz kiedy mozna je zrobic

Jeśli jestes zainteresowana przedłużaniem paznokci metodą żelową ( french, zdobienie) zadzwoń do mnie. Teraz atrakcyjne rabaty. Od 40 zł. Dla stałych klientek zniżki. A jeśli przyprowadzisz dodatkową osobą - uzupełnianie za pół darmo. Kontakt: 510-784-627. W razie jakich kolwiek pytan prosze o telefon. Zapraszam.

Gość jusis83
witaj mam do ciebie pytanie gdzie przeszlas kurs robienia tipsow ile cie to kosztowalo i jak bys mogla podac mi namiary na taki kurs poniewaz sama chcialabym z niego skorzystac, mieszkam w jurze krak-czestoch. i mysle ze chyba jest lepiej odbyc taki kurs niz odwalac fuszerke. pozdrawiam.

Gość gaba35
zasie wyjeżdżam 4 07 ,pozdrawiam

Gość pazurki
witam dziewczyny zajmuje sie zakladaniem tipsów od ponad 2 lat nie twierdze że jestem geniuszem czy tzw stylistką z ... letnim doświadczeniem ale rózne panie do mnie przychodziły i nadal przychodzą np: z obgryzionymi pazurkami albo po pseudo- stylistkach, zdażają sie dziewczyny z wąską płytką ale są panie które mają piękne własne pazurki i powiem wam że na wszystko jest rada ;-) mam za sobą kilka szkoleń i doszkoleń , udało mi się wyprowadzić na prostą nawet bardzo obgryzione pazurki i jestem z tego dumna , nie na wszystkie pazurki naklejam tipsa bo nie ma takiej potrzeby lepiej jest zastosować żelowanie na naturalnej płytce lub na szablonie w przypadku kiedy płytka jest krótka a kobieta chce miec dłuższe paznokietki .Proszę przyszłe dziewczyny które chcą poddać sie zabiegowi przedłużania paznokci zastanówcie się nad tym czy na pewno chcecie mieć tipsy jeżeli tak to nie wpadajcie na genialny pomysł ściągania ich sobie samym za pomocą np: igieł , szpilek albo zrywania czy odgryzania ( takie mądre też miałam zaszczyt gościć u siebie ) później jest płacz jak pazurki wyglądają jak są bardzo wrażliwe na ciepło czy na dotyk , jak już idźcie do salonu niech to zrobi fachowo stylistka . Sama noszę tipsy już 2 lata z małymi przerwami na regenerację płytki (około 6-8 tyg robie przerwy ) tak jest dobrze dla płytki ona też kiedyś musi odetchnąć od kleju i tipsa .W razie jakich kolwiek pytań zapraszam na moje gg 3429311 - Gliwice

Gość NIE POLECAM
Juz sie dałam skusić dwa razy tym TANIM ogłoszeniom! Musza sie ogłaszac na kafeteri bo tak partacza że nie maja swoich klientek.

Gość Madźź
Witam szanowne panie!! Czy nie marzycie i pięknych długich, nietuzinkowo zdobionych paznokciach które pozazdroszczą wam koleżanki z pracy? Wasze życzenie jest dla mnie rozkazem! Chciałabym zaprosić na skorzystanie z mych usług. Profesjonalnie przedłużam paznokcie metodą żelową, posiadam również dość spore doświadczenie w zdobieniu wszelkiego rodzaju osób, od cyrkonii po brokaty poprzez hologramy. Cena to 60zł +zdobienia (maxymalnie 10zł). Działam na terenie miast: Zabrze/Gliwice bądź też w domu. Pozdrawiam serdecznie i zapraszam! Więcej informacji i kontakt: e-mail: madzz.czeko@wp.pl gadu-gadu: 7777505 kom. 793496568

Gość Madzz
TIPSY! Wypielęgnowane paznokcie wspaniale zdobią dłoń kobiety, są też efektownym dopełnieniem stroju i makijażu. Mężczyźni zwracają na nie uwagę bardziej, niż nam się wydaje, dlatego warto dbać o ich zdrowie, a także poświęcić trochę czasu na ich zdobienie. Czyż nie o tym marzy każda z nas??? Jednak ani najstaranniejsze malowanie, ani lakier najbardziej renomowanej firmy nie dodadzą paznokciom urody, jeśli będą one zaniedbane i chore. Płytki zdrowych paznokci są gładkie, twarde, nie szpecą ich rowki i pęknięcia. Tylko na takich ładnie wyglądają lakiery i emalie. Aby utrzymać paznokcie w dobrej kondycji, należy przede wszystkim zadbać o dietę bogatą w witaminy i mikroelementy. Wskazane jest też jedzenie żelatyny, a więc galaretek (zamiast słodkich owocowych, które tuczą, lepiej wybrać galaretę np. z kurczakiem lub niskokaloryczną rybą). Nie służy natomiast urodzie paznokci częste, długie moczenie w cieplej wodzie i kontakt z detergentami. Wszelkie urazy: stłuczenia, nadłamania, przygniecenia nie tylko zniekształcają chwilowo płytkę paznokcia, ale również mogą powodować jej rozdwojenie w przyszłości. Dlatego do wszystkich prac manualnych - zmywania, sprzątania, prania - warto wkładać gumowe rękawiczki ochronne, zaś po zakończeniu prac należy ręce posmarować pielęgnacyjnym kremem. Natłuszczajmy szczególnie starannie nasadę paznokcia, czyli miejsce, z którego wyrasta. Każda z nas inwestuje ciągle w wyszukane mało skuteczne diety, ograniczając przy tym wykonywanie codziennych czynności ale po co? Zamiast diet, i ograniczeń w wykonywanych na co dzień czynnościach zapraszam serdecznie wszystkie panie do skorzystania z moich usług. Zajmę się Twoimi pazurkami, o każdej porze dnia i nocy. Kolorowe? Zdobione? Klasyczne? Długie czy też krótkie? To żaden problem! Mówisz i masz! Już od dziś nie musisz ograniczać się w wykonywaniu codziennych obowiązków, pranie, mycie czy gotowanie bez różnicy! I tak możesz mieć piękne paznokcie których pozazdroszczą Ci koleżanki a, i Twój mężczyzna będzie zadowolony! Działam na terenie miast Zabrze/Gliwice przez 7 dni w tygodniu! Wolisz bym odwiedziła Cię w domu? To żaden problem! Skontaktuj się ze mną a omówimy szczegóły! Kontakt: gadu-gadu - 7777505 tel. 793-496-568 e-mail - madzz.czeko@wp.pl

Gość aslisz
stylizacja paznokci,tipsy,żelowanie na naturalnej płytce, przedłużanie na szablonie.Certyfikaty. Gliwice Kopernika, Wójtowa Wieś. Tel.724355642- Joanna

Gość stein333
Profesjonalna stylizacja paznokci: Paznokcie są ozdobą każdej Kobiety ! Masz słabe łamliwe paznokcie lub nie jesteś zadowolona z ich wyglądu ? Zapewne nie raz patrzyłaś z zazdrością na piękne pazurki Twoich koleżanek.. Zafunduj sobie i Ty odrobinę luksusu ! !! NAPRAWDĘ NISKA CENA !! WITAM!!! Mam na imię Marzena. Tipsami wykonywanymi metodą żelową zajmuję się ok. 3 lata. Posiadam certyfikat ukończenia kursu na metodę żelową. Ponieważ jest to przede wszystkim moja pasja a nie sposób na zarabianie pieniędzy, koszt usługi to jedyne 50zł z dowolnym zdobieniem!! Tipsy (w przeciwieństwie do wielu innych stylistek w tej kategorii cenowej, które parcują na najtańszych materiałach;/) wykonuję przy użyciu żeli, tipsów oraz innych produktów znanej i renomowanej firmy SUN FLOWER, co jest gwarancją trwałości i wysokiej jakości !! Więcej pazurków mojego wykonania oraz pełen cennik można zobaczyć na: www.pazurkowy.bloog.pl GG- 6227599 Meil: stein333@wp.pl

Gość Agatriczka18
dzien dobry chciala bym zrobic paznokcie jak najszybciej to tyko mozliwe

Gość aslisz
Tipsy, stylizacja paznokci metodą żelową. Przedłuzanie na szablonie, żelowanie naturalnej płytki. Zdobienie i żelowanie również paznokci u stóp. Cena promocyjna!!!!!!!!! Posiadam certyfikaty. Tel. 724335642- Joanna. Pracuje równiez w dni wolne!

Gość tipsy w gliwicach
które aktualne? Z dojazdem do domu klienta?

Gość aslisz
Wszystkie ogłoszenia aktualne!!!!!!stylizacja paznokci,tipsy,żelowanie na naturalnej płytce, przedłużanie na szablonie.Certyfikaty. Gliwice Kopernika, Wójtowa Wieś. Tel.724355642- Joanna Możliwosc dojazdu do klienta równiez.

Gość aslisz
Tipsy, stylizacja paznokci metodą żelową. Przedłuzanie na szablonie, żelowanie naturalnej płytki. Zdobienie i żelowanie również paznokci u stóp. Cena promocyjna!!!!!!!!! Posiadam certyfikaty. Tel. 724335642- gg4680378- Joanna . Pracuje równiez w dni wolne!

Gość BardzozAWIEDZIONAgLIWICE
Uwaga na tipsy ogłoszenie na allegro tipsy cena 50 zł pseudonim malvinita!!! UWAGA!!! UWAGA!!! DZIEWCZYNA WAM ZROBI BEZNADZIEJNE ŚWINSKO-RÓŻOWE TIPSY Z TZW. KAMUFLAŻEM A JAK ZROBICIE NIEZADOWOLONĄ MINĘ TO RZUCI PILNIKAMI ZACZNĄ JEJ DRZEĆ RĘCE I ZOSTAWI WAM NIEDOKOŃCZONĄ ROBOTĘ A POTEM POWIE ZE MA NERWICĘ OTWORZY WAM DRZWI I BEZCZELNIE WYPROSI BO KLIENTKA MUSI MIEĆ TIPSY JAKIE JEJ NARZUCI TA NIEUDACZNICA NAZYWAJĄCA SIĘ CO 5 MINUT "STYLISTKĄ PAZNOKCI" A NIE TAKIE JAKIE KLIENTKA SOBIE ŻYCZY. UWAGA!!! SZCZERZE NIE POLECAM, SPRAWDŹCIE SAME!!! A JAK SIĘ JUŻ ZDECYDUJECIE TO NIE KRĘĆCIE PRZY NIEJ NOSEM I UDAWAJCIE MEGA ZADOWOLONE BO "TA OSOBA: GOTOWA WAM OTWORZYĆ DRZWI TAK JAK MI!!! TERAZ JUŻ WIEM SKĄD SIĘ WZIĘŁA TAK NISKA CENA I NISKI POZIOM KULTURY TEJ PANI MYŚLAŁAM ŻE KLIENT NASZ PAN I ŻE MOGĘ MIEĆ TIPSY TAKIE JAKIE CHCĘ ABY BYĆ ZADOWOLONA A NIE TAKIE JAKIE TA PANI SERYJNIE ROBI NA PAMIĘĆ!!!UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a i w dodatku jak wam będzie piłować żel to przy okazji spiłuje wam pół skóry z okolic paznokcia mam tak pozacinane skórki i opuszki że nie jestem w stanie nawet ich zanurzyć w wodzie z mydłem nie wspominając o innych domowych czynnościach mycie naczyń to teraz katorga!!!Pozdrawiam tą panią i życzę jej dużo szczęścia w dalszej pseudopracy!!!

Gość anula58
ja nie dawno skorzystałam z uslugi jednego z nowo otwrtego saloniku stylizacji paznokci w Gliwicach i byłam bardzo mile zaskoczona oprócz nie wygórowanej ceny, przemiła obsług,a pani która się tym zajmuje to prawdziwa profesionalistka, spełnila moje oczekiwania i jako jedyna byla bardzo delikatna i nie miałam pocharatanych skórek, teraz dziękuje że nie korzystam z pan które sie tym zajmują z dojazdem lub w domu klienta bo widze że mogą być z tego tylko problemy i brak zadowolenia.Jja wierze w profesionalistów i polecam wszystkim ten salonik:}

Clean-Master Wita! Masz już dość swojego brudnego dywanu, plam po kawie, herbacie, sokach? Denerwuje Cię nieprzyjemny zapach? Twój dywan szybko się brudzi przez codzienne użytkowanie, zabawy dzieci, zwierząt? Chcesz go odświeżyć, pozbyć się niechcianych plam i nieznośnego zapachu? Nie zwlekaj, zadzwoń już teraz !! info w stopce