Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryłka

chcialabym sie zakochac

Polecane posty

Gość kryłka

Mam faceta, który jest kochany i dobry, a ja tak starsznie chcialabym kogos poznac i sie zakochac, takiego uczucia juz od dawna nie mialam

Gość nie ty jedna
:(

Gość Ibigail
On jets dobry i kochany i Ty jeszcze szukasz do zakochania?:O

Gość zielona-z-wyboru
nic prostszego

Gość kryłka
no wlasnie, skoro szukam kogos by sie zakochac, znaczy ze go nie kocham....bo inaczej byc nie moze

Gość nie ty jedna
tak właśnie bywa,dobry ,kochany ,dba o dzieci o mnie a jednak?

Gość kryłka
....a tego nie czuje....dlaczego?

Gość bellaaa
włąsnie tego sie boje.. moj chłopak tez jest dobry i kochany.. i jeszcze do konca pewna nie jestem czy tez go kocham.. ale chyba mi wystarczy to co czuje przynajmniej na jakis czas.. :P

Gość Ibigail
Moj jets dobry i kochanyi go kocham i bde kochac:) zawsze:P zazdroscie mi:)

Gość kryłka
nie badz taka pewna....bo sie przejedziesz

Gość Ibigail
miłosc jets nie tylko emocja ale i postawa zycia Poza tym tyle juz go kocham, ze nie widze roznicy czy to bedzie kolejnych 10 lat czy wiecej. ciagle mnie ciekawi i ma to Cos i aure:) cieplo:) to nie mija po podlaczeniu do pradu jest prad i swieic swiatlo. Mysle ze tak jets z 2 osobami. Jak to te 2 to zawze przy spotkaniu werb i niewrbalnym zapala sie swiatlo jets podlaczenie dlatego:):):)

Gość kryłka
moja droga......nie wiesz co moze sie jeszcze stac w zyciu......doskonale znam to uczucie.......ale w kazdym badz razie zycie Ci , aby caly czas bylo tak wesolo:)

Gość gunsmuck
to jak to jest wlasciwie? ja tez marze, zeby znow poczuc laskotanie w zoladku, zeby znowu serce bilo jak oszalale, zeby znowu... z NIM jestem juz dluzszy czas. i zaczyna mnie irytowc jego.... wlasciwie nie 'jego' a ON. nie wiem sama, czy to jest milosc, czy nie... zawsze tak bylo. zawsze tak samo. spotkanie tego jedynego, wymarzonego, obled w duszy, czas przestawal istniec i... po jakims czasie tesknota za tym 'poczatkiem'. myslalam, ze tylko ja tak mam, ze jest ze mna cos nie tak, porownujac moje zwiazki z innymi...wiem, wiem, tak sie nie robi, kazdy jest inny. ale dlaczwgo te inne trwaja, niezmacone, a moje koncze, bo brakuje mi czegos? moze jeszcze przyjdzie milosc, ktora powali mnie na kolana. problem w tym, ze kazda, na poczatku wydaje sie byc wlasnie TA. jak to jest...?

Gość wiecie co
trudno utrzymać motylki przez dłuższy czas ja jestem 20 po ślubie,kocham go ,ale tych emocji brak,czy warto szukać ,żeby jeszcze raz to przeżyć - nie wiem,ja się boję

Gość Ibigail
dzieki kryłka a motyle, one beda i sa tylko inaczje fruwaja:) Nie tak szybko, ulatuja powoli i cmok mezulkowi:) ❤️ jak czuje sie cieplo to motyle sa, :) łomoca tylko inaczje:) ja jestem przy motylach:) Furgajacych

Gość fajsha
a ja mam gorzej...bo się zakochuje zbyt często i bez wzajemności :( i napewno gdybym miała kogos dobrego i kochanego to bym chciała, zeby był przy mnie...

Gość Ibigail
własnie dobry i kochany i taki cieplutkiiii Juz samym spojrzeniem a co dopiero slowe:) Stan tu.. a zacznij od 2 jak ci wygodnie:) Oj ujmujace:) troska i opieka do obcych:) całusy 2002:) wrzosowe wrzesien:)

A ja na odwrót...chcę się odkochać...:(

Gość krakus32
wyjdzie z domkow, idzie wiosna....zakochajmy sie na wiosne, tego wszystkim zycze

Gość Ibigail
kochanie a zakochanie zakochanie to czesto tylko jedno a kochanie to dwoje ma to samo bcie serc:) milosc to obopolnosc❤️ cmok Puciek