Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-mama

Jestem załamana-tak bardzo pragne miec dziecko

Polecane posty

Gość Do autoreczki
to w czym problem, rozstaniesz sie z obecnym, poznasz nowego, tym razem napewno wezmiesz pod uwage ze chcesz miec dzieci, wiec i partner bedzie wybrany pod tym kontem i zrobicie sobie dzidziusia,a wiek? To jest dopiero 35 lat, martwic to sie mozesz zaczac po 40! Trzymaj sie

Gość kassidi
żal mi autorki - odwaliło jej !!!!!!

Gość nie-mama
załować mnie to akurat nie widze potrzeby :)

Gość kassidi
oj biednaś ty - zabawki w wieku 35 lat się zachciewa - taka stara a taka głupia

Gość nie-mama
natomiast coponiektorych tutaj dobrze by omijac szerokim łukiem tyle jadu w nich.

Gość kassidi
a w tobie - egoizm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie-mama
kobietko droga - egoizm jest w kazdym z nas - takie prawa natury!

Gość Ibigail
nie wiem czemu prawda jest ukazywana jako jad. prawda koloi iboli to widac. Tylko dziecki niej znow nie zabladzisz i nie skrzywdzisz siebie zlotko35:)

Gość Ibigail
nieprawda egoizm to ja agape to my czyli ja i on, a wiele kobiet zyje tylko ja ja ja ja bezsens zwiazek to 2 istoty nie jedna!

Gość kassidi
dobrze jej dogadałas - tepa rura az mnie wkurza.

Gość zulejkaa
Nie - mamo, nie przejmuj się tymi głupimi atakami... rozumiem cię, co długo odkładaliśmy z meżem decyzję o dziecku. wreszcie, tuż przed 30., zaczełam tego pragnąć BARDZO. Rozmawialiśmy sporo, mąż widział ze pragnę dziecka jak niczego na świecie. Zdecydowaliśmy się, mamy udanego synka. I mąz, choć nie był inicjatorem tej decyzji, bardzo synka kocha, szaleje za nim po prostu. Zresztą - oboje ;) Walcz o swoje szczęście, rozmawiaj z partnerem. Niech wie, ze to nie jest Twój kaprys, tylko prawdziwa potrzeba. Zyczę Ci powodzenia :)

Gość kassidi
potrzeba hahahahhahahahahahahahahha

Gość Do autoreczki
kassidi, uwazasz ze kazde dziecko ktore spotykasz z rodzicami na ulicy to zwykla zachcianka, bo ja mimo wszystko ze nie lubie ludzi narzekajacych i nic nie robiacych w kirunku zeby bylo lepiej, to nie widze egizmu w chceniu urodzenia dziecka....wytlumacz, ciekawi mnie Twoj przypadek.

Gość nie-mama
dzieki zulejkaa, wiem doskonale, ze akurat trafilam na dziwne rozmowczynie, ktore nie rozumieja pewnych spraw. tak, czuje tak jak Ty wtedy, kiedy zapragnelaś dzieciątka. takich jak ja jest na pewno pelno kobiet. a kassidy i Ibigail to niedojrzale osobki (zaraz postarają sie znowu ukąsic ;) ) Twoja sytuacja byla prostsza, bo mialas meza przy sobie. Swiecie wierze, ze i mi sie uda i bede szczesliwą mamusia :)

Gość do kassidi
ile masz latek, złociutka? Lekcje odrobione? To spadaj wyładowywać burzę nastolatków na siłownię, a nie tutaj :p :p :p

Gość kassidi
mam więcej niz ta co chce zabaweczki.:-P

Gość zulejkaa
Nie - mamo. Walcz o swoje szczęście. Rozmawiaj, przekonuj, ile się da. Jeśli nie... decyzja należy do Ciebie. Życzę Ci powodzenia w walce, bo stawka jest bardzo wysoka i..... naprawdę warto o nią walczyć 🌻

Gość nie-mama
Amancie jesli masz na mysli Januszka z "Ballady o Januszku" to, wiesz, żadna matka nie jest ubezpieczona przed takim Januszkiem.

Gość Ibigail
Zulejka i to jest dojrzała postawa rozmowa a nie fochy i mownie ze nieodpowiedzialny bo ma nie robi co mu karze. A z tym chceniem to niestety tak jets polowe pan ma dzieci z pobudek egoistyccznych nie sa same wtdy itd. Popytajcie psycholgow Mit Matki Polki dawno obalono

Gość kassidi
teraz jest moda nie posiadanie dzieci a nie na posiadanie - moze teraz ci się odwidzsi zachcianka

Gość nie-mama
wiem Zulejko i dziekuje za mile słowa :) bede walczyc, takie moje postanowienie :)

Gość nie-mama
ibigajl i co w tym zlego, ze polowa matek ma dzieci wlasnie z takich pobudek - i co, myslisz,ze przez to sa gorsze od matek z wpadki? zastanow sie. jesli maja dzieci z takich pobudek to znaczy ,ze staly sie matkami świadomie.

Gość kassidi
puknij sie w główkę - 35 lat to nie pora na dziecko - zajmij sie karierą a nie kaprysy masz

Gość nie-mama
oj kassidy, o moja kariere sie nie martw. juz lepiej pomysl o swojej, jesli to takie wazne. mało Ty wiesz jeszcze o zyciu, a i o mnie niewiele, wiec nie doradzaj.

Gość po co dyskytujesz z kassidi
nawiedzona nietolerancyjna baba, Fakt,ze to twoje zycie i twoje decyzje i pewnie na lafe nikt ci rozwiazania nie da, Tak jak Zulejka, uwazam,ze trzeba porozmawiac z facetem. Ale facet to inne zwierze, moze sie wystraszyc i pojsc sobie,rozumim cie, ze o nowego i w dodatku chctnego na ojca nie jest tak latwo. Tez mialam pozno dzieci , bardzo sie ciesze ,ze mi sie udalo ( ja co prawda nidlugo nie moglam zajsc w ciaze(). Wiesz , tak z reka na sercu, wtedy ( a mialam tez 35) bylo mi juz naprawde wszytko jedno, z kim- w granicach rozsadku0 - byle by miec. Nie wiem, czy w twoim wypadku nie zaryzykowalabym "wpadki", choc mnie tu zakraczą. Moze facet sie przekona? Przeciezto naturalne,ze kobieta chce rodzic, nikt mi nie powie,ze to cos nienormalnego, wiec nie napadjacie na nia. Zyczew Ci powodzenia, oby sie ułozylo!

Gość kassidi
głupie babsko z ciebie autorzyno

Gość Ibigail
Bank spermy bo facet to tez czlowieknic nie wicie o Milosci pa

Gość kassidi
kaprysna idiotka która od faceta chce tylko nasienia - pusta idiotka

Gość nie-mama
juz ryzykowalam wpadke, oboje ryzykowalismy, ale nie wyszlo. teraz juz wpadka nawet nie wchodzi w rachube, bo jestesmy na etapie stopniowego rozstawania sie. pocieszasz mnie, ze tez urodzilas dosc poźno :) .