Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-mama

Jestem załamana-tak bardzo pragne miec dziecko

Polecane posty

Gość kassidi
bylo mi juz naprawde wszytko jedno, z kim- w granicach rozsadku0 - byle by miec. Nie wiem, czy w twoim wypadku nie zaryzykowalabym "wpadki", choc mnie tu zakraczą. oto najinteligentniejsze słowa zwykłego zera ze tak powiem - mówią same za siebie jak wielką egoistką, jak pustym człowiekiem jest ich autorka

Gość nie-mama
kassidy, co ty pleciesz, od faceta ja chce przede wszystkim milosci i odpowiedzialnosci. obie panie jestescie jakies zacietrzewione. dobranoc wam Ibigajl i kassidy.

Gość nie-mama
nie nazywaj nikogo zerem, nie tobie sądzić. rozumow wszystkich nie pozjadalas, a cos takiego jak uczucia jest Ci bardzo dalekie.

Gość kassidi
wzajemnie i zastanów się nad sobą:-) miłej nocy

Gość nie-mama
no wlasnie sie zastanawiam, dziwie sie, ze tego nie widzisz.

Gość kassidi
:-) ostatecznie twoje życie - twoja sprawa - nie mój interes

Gość nie-mama
to fakt

Gość wolne mysli przed zasnieciem
tiaaa... nie za wiele czasu ci zostało, tak szczerze mówiąc

Gość o jejkuj
jak to przeczytalam to az glos jezy mi sie na glowie nie-mama, nie przejmuj sie tymi wszystkimi wronami co niewiadomo dlaczego tak glosno kracza, ja mam 32 i tez bardzo pragne miec dzidziusia

Gość hhehe to ja zero
dzieci mam swietne. piekne , supermadre po mamusi (i tatusiu). Zal mi bylo genow , kassidi widac nie . Nie- mama Fajnych genów nie warto manowac . To akurat mnie zmobilizowalo, bo szkoda byloby. Zawsze polowa jest po Tobie i Twojej rodzinie, jesli jest w porzadku to bedzie dobrze. Fakt,ze druga polowa tez powinna byc ok.No coz, zycze Ci tego. Czy powiedzial,ze Cie rzuci, jak zajdziesz w ciaze? No wtedy plunęlabym i szybko szukala innego . A jesli tylko niezdecydowany - moj tez sam nie wiedzial, czy chce, a zobaczylabys jaki z niego nawiedzony ojciec! Jesli jestes ustawiona finansowo- dasz rade. Tylko zaden bank spermy, dziecko musi miec ojca, chocby dochadzacego ( i byle nie byl zonaty). Jesli chcesz miec dzicko, to ci sie nalezy. Pozdrawiam i trzymaj sie!

Gość nie-mama
dzieki za slowa otuchy. podnioslas mnie na duchu, wiem, ze trzeba dzialac i juz nie odwlekac, jak to bylo do tej pory. z nim na dziecko raczej nie mam szans, jak i na zdrowy związek, wiec po prostu powoli trzeba ochlonąc i szukac innego partnera. wiem, ze rozmowa z kassidy nie miala wiekszego sensu, ale jest to forum wiec kazdy ma prawo powiedziec, co chce. jesli chodzi o geny to tez nie ma powodu do narzekania :) wiec tez byloby mi szkoda, zeby sie marnowaly :) pozdrawiam, i moze zmienie nick na "na razie-nie mama" - pozytywne myslenie tez czyni cuda :)

Gość wiejska dziewojka
wszystkiego najlepszego - i w kazdym kątku po dzieciątku :D