Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolka5

połóg

Polecane posty

jestes pewna ze teraz to nie jest okres? karmisz caly czas piersia?

Gość d\m\r
To ja przebijam wszystkich, krwawiłam 8 tygodni, ale po tygodniu od porodu okazało się, że miałam ropień w okolicy krocza. Miałam zabieg, wstawiono mi sączek, który odprowadzał ropę. Koszmar, miesiąc po porodzie jeszcze normalnie nie siedziałam

Gość w 9 tygodniu znowu krwawię :(
to raczej nie okres, karmię intensywnie piersią.. może zostaly mi jeszcze jakieś fragmenty błon połodowych? ale po takim czasie pierwsze objawy? a moze to krwawienie z rany, ktorą wczoraj zrobil ginekolog? :(

Gość Offczii
Moja historia wygląda następująco: tydzień po porodzie dostałam krwawienia, wezwałam pogotowie i okazało się w szpitalu że mam infekcję. Wyciągnęli ze mnie ogromny skrzep, który blokował odpływ krwi. Objawy były takie: skąpe krwawienie, uczucie gorąca po wstawaniu po spaniu, dreszcze, teraz jestem 5 tygodni po porodzie i znowu lecą ze mnie skrzepy krwisto czerwone, wyglądają na świeże. Poraz drugi lekarz zapisał mi antybiotyki, ale teraz zastanawiam się czy to może miesiaczka się pojawiła? Tylko nigdy nie leciały ze mnie takie skrzepy. Krwawienie poporodowe ustąpiło 4 dni temu więc dziwne żeby już pojawiła mi się miesiaczka.

Gość margarynka.
omg nie chce miec dzieci, to straszne co piszecie :(

Gość gość
każda z nas inaczej przychodziła/będzie przechodziła połóg. Wszystko zalezy do organizmu oraz od tego czy poród był siłami natury czy teć cc. Powiem wam szczerze że jak poczytałam na http://www.bedziedziecko.pl/7-dolegliwosci-po-porodzie-naturalnym/ o dolegliwościąć poporodowych to trochę się przeraziłam, aczkolwiek byłam już przygotowana emocjonalnie na to co nadzieje :) w rzeczywistości okazało się że wcale ne jest tak źle ;)