Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Go艣膰 Larsa

Zmniejszenie piersi

Polecane posty

Go艣膰 cycasta Ma艂gosia
hexe, wielkie gratulacje. Jak dobrze, 偶e ju偶 masz to za sob膮, cho膰 nie oby艂o si臋 bez k艂opot贸w. Zgroza bierze, jak si臋 czyta Twoj膮 histori臋. Szpital robi wra偶enie szczytu niekompetencji. Zaczynam si臋 cieszy膰, 偶e si臋 na niego nie zdecydowa艂am. Najwa偶niejsze, 偶e ju偶 jeste艣 w domu i masz to wszystko za sob膮. Teraz ju偶 mo偶e by膰 tylko lepiej. A napisz, prosz臋 jak same piersi. Jeste艣 zadowolona z rozmiaru i kszta艂tu? Bardzo bola艂o? Jak znios艂a艣 narkoz臋? Ile trwa艂a operacja? Moja operacja za 8 dni, za tydzie艅 jad臋. Nie mog臋 si臋 doczeka膰, Aniu75, prognozy s膮 dobre, ma nie by膰 upa艂贸w. Zdesperowana, jak Twoja ranka?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ania 75K
cycasta Ma艂gosiu, z tymi ich prognozami to r贸偶nie bywa ale zawsze trzeba mie膰 nadzieje ,偶e zrobi si臋 troch臋 ch艂odniej :) ja ju偶 za tydzie艅 nie b臋d臋 spa膰 w swoim 艂贸偶eczku :( mam nadzieje 偶e nie b臋d臋 sama w niedziele w szpitalu. O 17 przyjad臋 do 艁臋cznej mog艂abym p贸藕niej ale m贸j m膮偶 musi jeszcze wr贸ci膰 do domu o mo偶liwej godz. bo dzieci b臋d膮 u mojej mamy czeka膰 na niego. Matko jak ja si臋 zaczynam denerwowa膰 .

Udost臋pnij ten post

cycasta Ma艂gosia Ale tak jak patrzy艂am po innych osobach w szpitalu, to tylko ja mia艂am takie problemy. Z wielko艣ci piersi jestem bardzo zadowolona, bo s膮 tak ma艂e jak chcia艂am, 偶eby by艂y;) Wygl膮d... c贸偶... wczoraj pierwszy raz zobaczy艂am je od do艂u i s膮 be;p maj膮 wkl臋艣ni臋cia i s膮 na dole dalej ca艂e posiniaczone;p Od g贸ry s膮 pi臋kne i ju偶 dosz艂y do siebie, wi臋c g贸ra mi si臋 bardzo podoba;) d贸艂 ju偶 nie, ale poczekajmy z miesi膮c i wtedy znowu powiem, czy mi si臋 podobaj膮;) Mi na wygl膮dzie w og贸le nie zale偶a艂o, zale偶a艂o mi baaardzo na male艅ko艣ci;) na wygl膮dzie to chirurgowi bardzo zale偶a艂o, bo odmierza艂 i rysowa艂 po mnie strasznie d艂ugo i dok艂adnie;) Je艣li chodzi o b贸l, to mnie tylko plecy bola艂y od le偶enia. Potem piersi ci膮gn臋艂y, ale nie bola艂y. Bardziej p贸藕niej b贸l 艂ydek mi dokucza艂. Operacja trwa艂a chyba nieco ponad 5 godzin, nie pyta艂am, ale wiem, 偶e mia艂am i艣膰 na 9 na st贸艂, a po 14 dotar艂am na sal臋 pooperacyjn膮. Narkoz臋 znios艂am 艣rednio z powodu oczu. Albo dosta艂am uczulenia, albo mia艂am niedomkni臋te, bo jak si臋 obudzi艂am to nie mog艂am ich otworzy膰, bardzo bola艂y i 艂zawi艂y przez 1,5 dnia. A tak to nie wiem jak to by艂o, bo by艂am przykryta 3 kocami! A nic nie pami臋tam od kiedy zasn臋艂am na stole i obudzi艂a mnie piel臋gniarka w sali pooperacyjnej. Troch臋 gard艂o drapa艂o przez prawie tydzie艅, ale to takie pokas艂ywanie kilka razy na dob臋, wi臋c w sumie nic specjalnego;)

Udost臋pnij ten post

cze艣膰 dziewczyny :) hexe nie martw si臋 tym kszta艂tem u do艂u, dop贸ki s膮 szwy, to tak b臋dzie, dopiero potem zaczn膮 si臋 powoli zaokr膮gla膰 i opada膰 w d贸艂, ja te偶 si臋 艣mia艂am, 偶e wygl膮daj膮, jak dwie d**y, z przedzia艂kiem na 艣rodku :)) cycasta ma艂gosiu ranka si臋 s艂abo goi, nie robi si臋 strup tylko ci膮gle si臋 s膮czy p艂yn, mo偶e gdybym wystawi艂a to na 艣wie偶e powietrze szybciej by si臋 zasklepi艂o ni偶 pod tymi opatrunkami ale za d艂ugo nie mog臋 z go艂ymi cyckami pole偶e膰, bo albo mi kto艣 w艂azi, albo kot po mnie 艂azi, koszmar jaki艣, mo偶e dzisiaj sobie zrobi臋 d艂u偶sze wietrzenie :) znalaz艂am taki stani, dla zainteresowanych: http://dla-amazonek.pl/produkt-1,3,509,1033-0-0-Hannah_SB_Amoena.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania 75K
Dziewczyny dzwonili do mnie z 艁臋cznej operacje mam przeniesiona na 13 sierpnia:( ciekawe czy do cycastej Ma艂gosi te偶 zadzwoni膮. Bo maj膮 k艂opoty z personelem pewnie na urlopy si臋 wybieraj膮 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kola52
witam serdecznie zdesperowana68 ja swo膮 ranke smaruje rano masci膮 cynkow膮 a na wiecz贸r alantanem plus i艂adnie mi si臋 zarasta sprubuj i ty . ?Moje piersi zrobi艂y si臋 ju偶 mi臋ciutkie.Dziewczyny jak czytam , co pszesz艂a hexse to mi si臋 wydaje 偶e nasze problemy to kropelka w morzu.Cycasta malgosiu za tydzie n i ty do nas do艂膮czysz b臋d臋 trzymac kciuki za ciebie , anie 75.Chodz臋 ju偶 w normalnym staniku ale na noc zak艂adam jeszcze sportowy , a pozatym wszystko jest ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kola52
Natka80kl ja przed operacj膮 jak by艂am na konsultacji wa偶ylam 90 kg i lekarz nic mi nie wspomnia艂 偶e wa偶e za du偶o opr贸cz tego mam nadcisnienie.Robi艂am operacje w 艂臋czj na NFZ. 偶ycze ci powodzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cycasta Ma艂gosia
No i wielka blada D***. Moja operacja te偶 przeniesiona - na 12 sierpnia.:( Nawet do mnie jeszcze nie zadzwonili, ubieg艂am ich, bo chcia艂am si臋 o co艣 tam spyta膰. Pr贸buj臋 znale藕膰 jakie艣 dobre strony, ale wszystko mia艂am zaplanowane pod tym k膮tem urlopy, opiek臋 nad dzie膰mi i w og贸le wszystko. S膮 te偶 plusy, ale jak pomy艣l臋, 偶e si臋 sprawa odwleka o prawie dwa miesi膮ce, to mi si臋 p艂aka膰 chce.:(

Udost臋pnij ten post

kola52, to Ty do tej pory masz t膮 rank臋??? o rany, a ja si臋 martwi臋, 偶e tak d艂ugo moja si臋 nie zarasta i ca艂y czas co艣 si臋 z niej s膮czy, kurcz臋, okazuje si臋, 偶e to b臋dzie d艂u偶sza sprawa, a ja panikuj臋 cycasta ma艂gosia i ania75K przykro mi, 偶e tak si臋 Wam zdarzy艂o, powinni takie rzeczy przewidywa膰 wcze艣niej chyba... No chyba, 偶e to standart, 偶e najpierw planuj膮, a potem przek艂adaj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 40-stka
mia艂am problem z wej艣ciem na forum, nie wiem dlaczego tak si臋 czasem dzieje hexe dobrze, 偶e ju偶 jeste艣 po wszytskim zadowolona z efektu, niez艂e przeboje mia艂a艣, dla mnie to najlepszy szpital pod s艂o艅cem, ale tak to jest 偶e oceniamy na podstawie w艂asnych do艣wiadcze艅, ca艂e szczescie, 偶e ju偶 jeste艣 po wszytskim w domu, teraz tylko wypoczywaj i dochod藕 do siebie. Mam do Ciebie pytanie, czy nie obi艂o Ci si臋 przypadkiem o uszy kiedy dr K. idzie na urlop. Dziewczyny przykro mi z powodu przesuni臋膰 termin贸w, to jest czego ja sie ba艂am najbardziej, chyba nic nie poradzicie, musicie uzbroi膰 sie w cierpliwo艣膰 i mie膰 nadzieje ze szybko czas zleci - na trudniej goj膮ce si臋 ranki ja polecam plastry ze srebrem, mnie bardzo pomog艂y pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Hexe najszczersze gratulacje! To co prze偶y艂a艣 to jaki艣 koszmar! Najwa偶niejsze jednak jest to, 偶e jeste艣 ju偶 w domku, teraz b臋dzie ju偶 tylko lepiej:) 呕ycz臋 szybkiego gojenia si臋 ran. Twoj膮 wypowied藕 przeczyta艂am z zapartym tchem. Jeste艣 taka dzielna! Z drugiej strony nie wiedzia艂a艣 jak膮 b臋dziesz mie膰 obs艂ug臋 medyczn膮. Super, 偶e masz ju偶 ma艂y biu艣cik! Hexe a ile Ty masz lat? Dziewczyny, zaczynam ba膰 si臋 straszliwie cho膰 na pocz膮tku mia艂am w sobie tyle pozytywnej energii, teraz ona spada:( W nocy mam jakie艣 g艂upie sny, 艣ni膮 mi si臋 te moje beznadziejne cycki:( Nigdy w 偶yciu nie mia艂am 偶adnej operacji, jestem zdrowa, dobrze si臋 czuj臋, czasem tylko jestem zm臋czona i ospa艂a ale jest to spowodowane moim niskim ci艣nieniem, wyniki bada艅, kt贸re zrobi艂am te偶 s膮 ok,nie przyjmuj臋 偶adnych lek贸w. Ale wiadomo co to b臋dzie, mimo tego boj臋 si臋, 偶e z jakich艣 powod贸w mog膮 nie dopu艣ci膰 mnie do operacji- wiem, to g艂upie co pisze ale mam takie my艣li. Zabiegu redukcji nie boj臋 si臋 tak bardzo (cho膰 nie wiadomo jak b臋dzie tu偶 przed operacj膮) bardziej przera偶a mnie b贸l po, ewentualne komplikacje np tj u Hexe, gojenie si臋 oraz zadowolenie z efektu. R贸偶nie to bywa- nie wszystkie jeste艣cie zadowolone z efektu. Ja mam du偶y problem z asymetri膮 moich bimba艂ek. Prawa jest o wiele wi臋ksza od drugiej. Musz臋 ja upycha膰 w biustonosz. Og贸lnie moje pozytywne nastawienie zanik艂o. Mo偶e jest to te偶 spowodowane zmian膮 pogody, deszczem i brakiem s艂o艅ca. My艣l臋, 偶e wkr贸tce moje nastawienie odmieni si臋 na to lepsze-wcze艣niejsze:) Dziewczyny PO jak to jest z t rurk膮 po operacj? Czy jak si臋 obudzi艂y艣cie to ona jest w buzi i prze艂yku? A lekarz p贸藕niej j膮 wyci膮ga? Jak to jest? Bardzo mnie to ciekawi. Jest to raczej nieprzyjemne uczucie obudzi膰 si臋 z ni膮 co??? Dajcie zna膰 jak to wygl膮da. Pozdrawiam was wszystkie, b膮d藕cie odwa偶ne i nie dajcie si臋!

Udost臋pnij ten post

MagdaO22 ja te偶 si臋 ba艂am bardziej tego, co b臋dzie po, ni偶 samej operacji, bo sama operacja to ma艂e piwo, zw艂aszcza, 偶e jeste艣 pod narkoz膮 i nic nie czujesz, najgorsze jest potem, bo trwa do艣膰 d艂ugo, to gojenie si臋 ran, te nerwy czy wszystko b臋dzie ok, czy si臋 wyr贸wnaj膮, czy b臋d膮 mia艂y 艂adny kszta艂t, itd, itp. Co do tej rurki, to nie widz臋 problemu, ja si臋 obudzi艂am z ni膮, zaraz mi wyj臋li, wyplu艂am troch臋 艣liny, co si臋 uzbiera艂a i zapomnia艂am o ca艂ej sprawie, gard艂o mnie potem ani nie bola艂o, ani nie piek艂o nawet przez sekund臋, dla mnie najgorszy by艂 moment samego usypiania, zanim straci艂am kontakt ze 艣wiatem, nie by艂o to przyjemne, bo straci艂am w艂adz臋 we wszystkich cz艂onkach, nie mog艂am oddycha膰, a 艣wiadomo艣膰 jeszcze by艂a nie wy艂膮czona przez par臋 sekund, straszne to by艂o, wydaje mi si臋, 偶e co艣 chyba im si臋 nie w tej kolejno艣ci zrobi艂a, ale prze偶y艂am, wi臋c nie mam pretensji ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jutro minie 4 miesi膮ce od mojej operacji..... :) no jak teraz patrz臋 na siebie to nareszcie widz臋 co艣 wi臋cej ni偶 tylko biust......:) oczywi艣cie szwy jeszcze wymagaj膮 pracy, smaruj臋 je ma艣ci膮, ale i tak ju偶 powolutku powolutku robi膮 si臋 艂adniejsze... Ja z opieki w szpitalu w 艁臋cznej jestem zadowolona a i z p贸藕niejszych wizyt kontrolnych te偶 no mo偶e tylko zdejmowanie szw贸w nie by艂o przyjemne ;) nareszcie mog艂am kupi膰 staniczek bez problemu 偶e nie ma mojego rozmiaru :) po operacji zosta艂y mi miseczki C :))) no a kr臋gos艂up ani razu mnie nie bola艂 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 40-stka
MagdaO22 ja si臋 o budzi艂am ju偶 bez rurki i nawet w gardle nic nie czu艂am, nawet pyta艂am, czy by艂am zaintubowana, bo nic nie odczuwa艂am. To chyba zale偶y od zwyczaj贸w na bloku.

Udost臋pnij ten post

a ja w艂a艣nie zauwa偶y艂am, 偶e mi dwa szwy z supe艂kami wysz艂o, jeden pod pach膮, drugi na z艂膮czeniu brodawki ze szwem pionowym i znowu w 艣rod臋 b臋d膮 mi d艂uba膰 :((

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny, wiem doskonale co czujecie! Nie b臋dzie 艂atwo, ale da si臋 prze偶y膰 ;) Naprawd臋! Kiedy pierwszy miesi膮c minie, b臋dzie z g贸rki;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cycasta Ma艂gosia
hexe, kochana, dzieki za s艂owa otuchy. Wiem, 偶e Ty te偶 to przerabia艂a艣, bardzo Ci wsp贸艂czu艂am i ba艂am si臋 najbardziej w艂a艣nie nie samej operacji, ale czego艣 takiego. Teraz 偶a艂uj臋, 偶e nie wzi臋艂am dzisiejszego terminu, jak mi proponowa艂, jutro by艂abym ju偶 po:( Ale za tydzie艅 bardziej mi pasowa艂o i teraz mam za swoje. Najgorsze, poza d艂ugim czekaniem, jest to, 偶e b臋d臋 wtedy kilka dni przed okresem - cyce bolesne, nabrzmia艂e i bardziej ukrwione. Ale co robi膰. Oby tylko ju偶 wi臋cej nie przek艂adali, ale przyznam, 偶e teraz m贸j niepok贸j,czy wszystko dobrze p贸jdzie, bardzo si臋 zwi臋kszy艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania 75K
hexe_asuu ,Dzi臋ki za pocieszenie :D cycasta Ma艂gosiu ,ja te偶 b臋d臋 kilka dni przed okresem i cycki b臋d膮 napuchni臋te i bolesne :(mia艂am przesta膰 bra膰 tabletki przed operacj膮 w 艣rod臋 powinnam zacz膮膰 nowe opakowanie i tak zrobi臋 nie przestan臋 bra膰 to dostan臋 dok艂adnie w sobot臋 17 sierpnia Ja b臋d臋 mie膰 operacje 14 sierpnia w 艣rod臋 i mam nadziej臋 偶e ju偶 termin si臋 nie zmieni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ania 75K
50 dni do p贸j艣cia do szpitala masakra kiedy ten czas minie .:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzwonki
Madziu, ja o rurce nic nie wiedzia艂am - nikt mi o tym nie wspomina艂 - a po obudzi艂am si臋 bez... Dzi臋ki Bogu! By艂am taka zdenerwowana, ci艣nienie wysokie- po co mi by by艂y jeszcze rozmowy o intubacji! ;-) zasn膮膰 w b艂ogiej nie艣wiadomo艣ci - niech robia co chc膮 - byle dobrze ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzwonki
zdesperowana kurcze,ale mia艂a艣 odlot z narkoz膮... :-( rzeczywi艣cie co艣 ci chyba pomieszali. Ja pami臋tam tylko za艂o偶enie wk艂ucia,o艂ozy艂am r膮czki na bok i koniec.... Pobudka na pooperacyjnej:-) Wa偶ne, 偶e nic si臋 nie sta艂o,ale wspomnienie hardcore'owe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Redukcja
o nie,wspolczucia z tym przesunieciem operacji. w sierpniu to ja juz mam byc "z powrotem na nogach". albo teraz, albo dopiero za rok. ja za 7 dni.sorry, ze je tu tak codziennie dni licze. poniewaz nie czuje sie najlepiej, to nie odczuwam zadnej ekscytacji, mega radosci czy czego tam jeszcze. moze dopiero w pn na dzien przed zaczne sie bac. zobaczylam cos takiego na realself: http://www.realself.com/question/big-after-breast-reduction kliknijcie na zdjecie, to bedzie wieksze. to jest to czego sie obawiam. ze biust po redukcji jest pusty u gory i zaokraglony na dole. i jak ktos ma rozstepy na biuscie, to tak potem to bedzie wygladac. ja mam wlasnie duze rozstepy i takie jak ona. same widzicie, ze to po prostu brzydko wyglada. moje rozstepy sa niestety glebokie. na realself pisze wlasnie, tak przewaznie wygladaja te biusty po redukcji, lub, ze wygladaja jak nalesniki. wiadomo, te ktore mialy duze i jedrne, to inna sprawa. teraz to juz calkiem sie nie ciesze nie nowy biust. zabiore to zdjecie ze soba do lekarza i mu pokaze przed operacja. na implanty dodatkowe mnie nie stac, zeby lepiej wygladal. wtedy bym sobie zrobila malusi z implantami. dzis mi sie zaczal PMS, za 7 dni bedzie on masakrastyczny. ktos pisal, ze to niezby dobrze. ale ja mam go wkoncu caly czas. dlaczego ja bede miec tylko rozpuszczalne szwy? nie takie zwykle. rozpuszczalne szwy, opatrunki. potem mam tylko naklejac plaster na "ciecia" przez 3 miesiace zdaje sie. nic lekarz nie mowil o smarowaniu blizn czymkolwiek. jeszcze zapytam. chociaz na realself jakas pielegniarka z australii pisze, ze oni nie zalecaja zadnych plastrow na "ciecia".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Redukcja
zdesperowana, tez bede miec mega problemy z kotem. niestety, nie wychodzi on na dwor.przynajmniej nie sam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosia-68
Redukcja - zobaczy艂am to zdj臋cie i inne. Wydaje mi si臋, 偶e to zale偶y od wieku. Ja te偶 w takim razie b臋d臋 mia艂am nale艣nikowe, ale przynajmniej mniejsze ni偶 teraz. Ania i Gosia - jestem z Wami. Wyobra偶am sobie, 偶e zmiana terminu operacji Was zdenerwowa艂a, ale b臋dzie dobrze.

Udost臋pnij ten post

Redukcja ciesz si臋, 偶e b臋dziesz mia艂a rozpuszczalne, ja mia艂am na jednej brodawce normalne, a na drugiej rozpuszczalne, to tam gdzie by艂y rozpuszczalne zagoi艂o si臋 piorunem i ju偶 艣ladu nie ma, a tam gdzie 艣ci膮gali s膮 jeszcze strupki, no i samo 艣ci膮ganie bola艂o... Co do p贸藕niejszego kszta艂tu to niech si臋 wypowiedz膮 dziewczyny, kt贸re s膮 ju偶 rok PO, one najlepiej wiedz膮, ale mi si臋 wydaje, 偶e 偶adnych nale艣nik贸w nie b臋dzie, zaraz po operacji to wiadomo, 偶e s膮 ohydne, ale lekarz m贸wi艂, 偶e one si臋 rok czasu uk艂adaj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cycasta Ma艂gosia
A mi wypada operacja 13 sierpnia. Dobrze, 偶e nie jestem przes膮dna.;-) Dziewczyny, mam takie odparzenia od upa艂u, nie wiem, jak dotrwam do operacji. 40-stka, dzi臋ki za s艂owa otuchy. No w艂a艣nie ja te偶 tego si臋 najbardziej ba艂am i mam. No ale mo偶e to przynajmniej wyczerpuje limit pecha. Jezu, zdesperowana, nie wiedzia艂am, 偶e mia艂a艣 takie koszmarne prze偶ycie z narkoz膮. Czyli najpierw Ci臋 zwiotczy艂o, a dopiero potem u艣pi艂o. Horror. Dobrze, 偶e to trwa艂o tylko chwil臋, ale wyobra偶am sobie, jakie musia艂o by膰 okropne. Dzi臋ki wszystkim dziewczynom za s艂owa wsparcia. Ci膮gle nie mog臋 si臋 przestawi膰 na my艣lenie, 偶e w niedziel臋 nie jad臋 do Lublina:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kasiol2013
natka80kl duzo wiem, o tych ranach pod biustem, ja tez je czesto mam :( co do wagi to nie mam pojecia, wydaje mi sie ze nie powinno byc z tym problemow, ale oni zawsez jak wyznacza termin to mowia zeby troche schudn ac do operacji jak ktos ma nadwage. zawsez wart sprobowac, konsultacja jest bezplatna, tylko zalatw sobie skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu i wal od razu do lecznej, bo w orlowskim musisz miec papiery jeszcze od ortopedy,a w lecznej szybciej i bedziesz od razu wszytsko wiedziala, powodzenia. Matylda Koroniewska przyznaje filmik nie za ciekawy, ma sie wrazenie,ze przezucaja biustem z reki do reki jak w miesnym :) ale ja zawsze wole wiedziec co sie ze mna bedzie dzialo.w internecie masz kilka tych filmow i sa tam kobietki 6m-cy i 12 m-cy po operacji. roznie to wyglada, raz w iare ok, innym razem tak ze krepowalabym sie z takim biustem komus obcemu pokazac,ale najwazniejsze ze biust jest maly, plecy nie bola, pod biustem nie ma sie odlezy i bluzki 3 rozmiary mniejsze - mam nadzieje,ze w moim przypadku wlasnie tak bedzie. Ania 75K, cycasta malgosia wielka szkoda:( a tak juz mialyscie wszystko zaplanowane, moze jeszcze sie cos zmieni, pytalyscie czy jest mozliwosc ze jak ktos zrezygnuje to mozecie wskoczyc na to miejsce? pozostaje tylko uzbroic sie w cierpliwosc i czekac. powodzenia kola52 spisz juz na boku, czy ndal na plecach? hexe ja ci bardzo zazdroszcze skoro ty caly czas wygladasz na 21 :) powodzenia w gojeniu sie i mam nadzieje,ze juz teraz nic nowego ci nie wyskoczy i bedzies sie dobrze czula. 40-tka co to te plastry ze srebrem i gdzie mozna kupic?na recepte? Redukcja Ja tez sie tego boje, ze u gory bedzie pusty, a ze tez mam rozstepy pociazowe, to bardzo bym nie chciala ze tak wygladal:( jak mi lekarz pokazywal na konsultacji jak to bedzie to bylo super, ale pewnie rzeczywistosc bedzie inna, ale i tak najwazniejsze,ze bedzie go o polwe mniej.

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny, tak sobie czytam codziennie te Wasze rozterki i nie powiem, 偶eby by艂o 艂atwo:/ podziwiam wasze zaparcie i odwag臋...ale cel jest szczytny:) Ja ostatnio mam chyba jaki艣 gorszy okres...ehhhhhh ciep艂o si臋 zrobi艂o,nie ma jak si臋 zakry膰 i kole偶anka w pracy ostatnio wypali艂a, jak si臋 przebiera艂am BO呕E JAKIE TY MASZ WIELKIE TE CYCKI! FAJNIE MASZ! wiecie ona jest fajna i bezpo艣rednia i wog贸le zawsze m贸wi, jak to mi zazdro艣ci ale takie teksty to potrafi膮 zdo艂owa膰:( ja si臋 zawzi臋艂am i oszcz臋dzam ostro bo nie wiem jak to d艂u偶ej wytrzymam...tak zazdroszcz臋 dziewczynom po...:( a jak na z艂o艣膰 ci膮gle jakie艣 nieplanowane wydatki mi wypadaj膮...r臋ce opadaj膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzwonki
Dziewczyny jestem rok po i co do kszta艂tu to trzymaj膮 sie 艂adnie i niewiele sie zmieni艂y... Troszk臋 opad艂y, ale moim zdaniem minimalnie. Mia艂am troszk臋 rozst臋p贸w, cz臋艣膰 wycieli, ale te kt贸re zosta艂y zrobi艂y si臋 ja艣niejsze. Pewnie, 偶e jako艣膰 i wiek sk贸ry ma wp艂yw na ko艅cowy efekt - ale zadaniem chirurga jest nie tylko wykonanie zabiegu chirurgicznie poprawnie, ale i estetycznie. Formuje te piersi膮tka, uk艂ada, "robi od nowa"... Ogl膮dacie fotki r贸偶nych lekarzy - ale nie ka偶dy jest mistrzem z latami do艣wiadcze艅 na swoim koncie. Jednym to lepiej wychodzi innym gorzej. A ka偶da kobieta ma inny biust - wi臋c i inny "materia艂 wyj艣ciowy". Nie sugerujcie si臋 a偶 tak bardzo tymi fotami. Czasem mo偶na sie przerazi膰, a przecie偶 w ka偶dym indywidualnym przypadku efekt ko艅cowy mo偶e byc inny ;-) Mnie swego czasu te(strona dr 呕ukowskiej - nie mog臋 wrzuci膰 linka) fotki przerazi艂y i stwierdzi艂am, ze w zyciu bym nie zrobi艂a operacji w tym miejscu. Ale fotka jest do艣膰 艣wie偶a pomysla艂am sobie i mo偶e potem jako艣 lepiej to wygl膮da艂o? M贸j lekarz poradzi艂 sobie lepiej w tym materiale, 艣wie偶o po wyglada艂 lepiej m贸j biust - ale wiem, 偶e pewnie sa i lepsi i gorsi od niego.... Nie do艂ujcie si臋 "o taki mam podobny biust jak ta pani na focie - to i po bed臋 mie膰 nale艣niki" - powiedzcie lekarzowi o takich obawach, o tym jaki kszta艂t sie wam marzy, czego oczekujecie - niech wam wyja艣ni co jest mozliwe a co nie... trzymajcie si臋;-) i dobrej nocki

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋