Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i czym

Czym się dziś pomalowałaś?

Polecane posty

Gość partywomen
dziś pomalowałam się błyszczykiem oligo 25 jest suuuper, nawilża i powiększa usta, używam go już bardzo długo!!!

W taki upał używam tylko blyszczyka,no i czasami tuszu do rzęs;-)

kremy avonu - pod oczy (z soją) i nawilżający na dzień podkład loreal infaillible cienie yves roches - granat maskara avon (navy) puder sypki transparentny yves roches pomadka błyszczyk gosh

W taki upał wszystko by ze mnie ekspresowo spłynęło, wiec pomalowałam się tuszem do rzęs (avon) i błyszczykiem (z rossmana nie wiem dokładnie co to) :)

Gość alexs
a po co się tak malujecie dużo czy wy wogle wiecie ze makijarz dzienny musi być delikazatny tylko podklad puder,,,,,,i tusz....ewentualnie blyszczyk ale dajcie spokoj powiekom.......pomyslcie.....jaka mialabyc róznicam iedzy makijarzem dziennym a wieczorowym no chybae chcecie i lubicie byc malowane jak Marcysia ze Złotopolskich czy kleczkowska to domena wiochy zastanoewcie sie

Gość kropka*
teraz ja... -krem Vichy Normaderm na początek aby zapobiedz tłuszczeniu się w taki upał ;) -odrobina bazy rozświetlającej Avon invisible light na kości policzkowe - podkład Loreal true match c3 -korektor Loreal touch magique- z pędzelkiem.... tam gdzie trzeba - wykończenie.... puder Isadora Velvet touch 13 - oczy.... cię poczwórny Isadora 31, kredka nie znanej marki.... - usta- Avon szminka wygładzająca usta w pędzelku :)