Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabletta

CLORANXEN

Polecane posty

Gość tabletta

na nerwicę wegetatywną - bierze ktoś? zadziała czy lepiej inny? sama lekarka nie wie co dla mnie najlepsze

ja biore cloranxen od 4 dni. bardzo mi pomaga. jestem taka spokojna i wyluzowana. ale nie moge tego brac codziennie bo bardzo uzaleznia..

Gość zycie uczuciowe
dziewczyny czym objawia sie wam ta nerwica? czy to jest to, jak sie czuje caly czas adrenaline w zoladku?

Gość fester_adams
Cloranxen jest be. Lepszy (najlepszy) jest lek o nazwie Alprox. Spróbujcie Alproxu a gwarantuję wyluzowanie i ogólnie jest spoko. Fakt że też uzależnia ale nie zaszkodzi zażyć ze dwa razy w tygodniu. Proponuję dawkę min 2 tabletki po 0,5 mg. Jak się spodoba to proponuję 4 tabletki. Lek jest niedrogi ok 15 złotych za 30 tabletek. Pozdrawiam!

Gość fdhhgkj
miałam, ten lek jest przejebany, dla starych dziadków, otumania i robi sieczkę z mózgu, MI robił, nie widziałam co czynię a na luz dałam pełny, później kilka lat się po tym podnosiłam, ODRADZAM

Gość Miedo
ja tez biorę Cloranxen i to po raz 2-gi już w życiu.Nic specjalnego mi sie po nim nie dzieje.Większość skutków ubocznych o których wspominacie to raczej przyczyna samej choroby-nerwicy a nie leku:)

Gość Miedo
dlatego też podczas silnej nerwicy min lękowej powinno się zażywać. nie tylko leki uspokajające ale także przeciwdepresyjne

Gość hfdjhgkfjhg
up

Gość Cloranxen-uzywaliscie?
Używałyście preparatu o nazwie Cloranxen? Bo szukałam informacji na temat preparatu Cloranxen i nie wiem co myśleć. Możecie coś opowiedzieć mi o tym leku? Jest sens go kupować, są dostępne jakieś zamienniki? Tu jest trochę recencji o Cloranxen: http://www.listalekow.pl/cloranxen/ - myślicie, że to rzetelne informacje? Wolałabym się nie naciąć i roztrwonić bezsensownie pieniądze, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Z góry dziękuję za wszystkie informacje.

Gość gość
mam do sprzedania 1 opakowanie, nowe za pół ceny

Gość Lenka

Hej wszystkim. Ja dostałam dziś ten lek chodź nie mam leków tylko lekarz zdiagnozowal nerwicę żołądka od 4tyg.mam silne bóle i mdłości oraz bóle jelit.Zrobiono mi wszystkie badania i wykluczono coś innego. Czy ten lek może mi pomóc biorę jeszcze Efectin 

Gość CLORANXEN

hej, czy pomógł Ci ten lek, moja córka dostała to samo?