Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Young Lady

All I thought was a dream, was as real as it seemed... no niestety

Polecane posty

Nigdy nie mam dołów, jakichś depresji, smutków... ale dziś nie jest mi za wesoło, przyjaźń się sypie, czywli widocznie to nie była przyjaźń, o miłości nawet nie warto wspominać od roku go kocham, a on... to on na początku kochał mnie, ale uznałam to za żart, więc co, nie mam komu mówić, więc mówię Tu u Was na forum, bo Gosia nie za bardzo chce już słuchać, takie odnoszę wrażenie

Gość VERMONT
Remember: Whenever one door closes always one mowe opens Just give faith a fighting chance And when you get the choice to sit it out or dance I hope you dance, I hope you dance I hope you never fear those mountains in the distance Never settle for the path of least resistance Living might mean taking chances but they worth taking Loving might be a mistake but it's worth making DON'T LET SOME HELL-BENT HEART LEAVE YOU BITTER When you come close to selling out reconsider Give the heavens above more than just a passing glance And when you get the chance to sit it out or dance: I HOPE YOU DANCE Young lady ; tomorrow 's going to be a better day

I tak się widzimy w szkole, ciągle lekki niesmak w spojrzeniu, a mi tak zależy, za późno, żeby wszystko wyjaśniać, z nim byłoby mi we wszystkim lepiej, łatwiej, a tak to, pusto, samotnie