Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowijkaaaaaa

Moja siostra kocha sie bez prezerwatywy, a podobno tak sie nie da...!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nowijkaaaaaa

Słyszałam,ze nie da się bez prezerwatywy odbyć stosunku płciowego. Moja siostra chwali sie ,ze już nie jest dziewicą i ,ze kochała się z chłopakiem. Nie wierze jej bo jak opowiadała to mówiła, ze nie miała prezerwatywy ,bo nie miała juz kieszonkowego,a przecież podobno jak nie ma prezerwatyw to nie można sie kochać, prosze pomóżcie , czy to znaczy ,że siostra mnie oszukuje i tylko głupio udaje ,ze juz nie jest dziewicą, bo ja już jej nie wierze.

Gość ona kłamie
nie wierz jej.Masz racje że tak się nie da.Poprostu sex bez prezerwatywy jest niemożliwy

Gość nooooto jaki kit
przecież cipka otwiera sie na widok prezertwatywy, a facetowi nie stanie bez załozenia.. i podobno trzeba razem w opakowaniu tego kondona trzymać... oszukała cię i tyle

Gość nowijkaaaaaa
Wiedziałam. Bo u nas jak mieliśmy wychowanie seksualne to wizytatorka mówiła,że pierwszy raz powinien być w prezerwatywie i że inaczej nie można,bo mozemy zachorować albo mozemy mieć dziecko. No i po tym poznałam własnie ze moja siostra poprostu nie kochała się z naszym kolegą bo skąd by miała prezerwatywy,a rodzice nie używają seksu już od dawna to u nas nie ma tych prezerwatyw w domu a kiedyś jak były to z siostrą :) topiłysmy je w ubikacji bo myślałyśmy że sie rozpuszczą ale sie nie rozpuściły.

Gość jagoo
zalosne

Gość nowijkaaaaaa
A zresztą ona ma 16 lata to chyba jeszcze nawet nie moze prawda?

Gość he he he
ale prowokacja, odniosłąm wrażenie jakby to 6-latka napisała hahahaha ale się uśmiałam

Gość nowijkaaaaaa
Wypraszam sobie mam 14 i pół.

Gość he he he
jakby to było możliwe tylko z prezerwatywą to byśmy tyle 13, 14-lenich matek nie mięli, a może teraz w szkole uczą że grom z jasnego nieba walnie jak się będziesz kochać bez prezerwatywy hehehehehehehe jeszcze gorszej głupoty tu nie napisali

Gość nowijkaaaaaa
Sama jesteś głupia.

Gość sam1
Nie sluchaj ich wszystkich,oni nie wiedza co mowia.Ty masz racje,jezeli nie masz prezerwatywy to szparka nie chce sie otworzyc i przyjac siusiaka do wnetrza. Jak ktos wczesniej napisal jemu by nawet nie stana jak by nie mial ubranka bo bylo by za zimno. A poza tym twojej siostrze jescze dobrze nie obrosla i dlatego nie moze miec stosunku. Bardzo sie ciesze ze uwazasz na lekcjach bo duzo mozesz sie nauczyc.Pamietaj ze tylko ta dziewczynka moze miec stosunek co juz urodzila. Nie daj sie tym babom na tym forum i nie wierz siostrze.

Gość Przede wszystkim
umiesz czytac i powinnaś, sama na ten temat poczytać, to bardzo wazne ... Mozna się kochac bez prezerwatywy wtedy kiedy kobieta ma niepłodne, ale tylko w takich wypadkach kiedy kobieta ma uregulowany cykl miesiączkowy (tzn. jezeli ma regularne miesiączki) ... inaczej to duże ryzyko. :-D z praktyki powiem tobie, że najlepiej stosowac dwa środki zapobiegawcze. Ja np. stosuje kalendarz małżeński i prezerwatywę. Mam miesiączki regularne, więc nie ma problemu, mój cykl to 28 dni... Wiem, ze po okresie są dni niepłodne 2-3 dla pewności, potem dni płodne to stosuję prezerwatywę i przed okresem dla pewności tylko 10 dni niepłodne ... :-D Warto poczytac na ten temat, polecam tobie książke Michaliny Wisłockiej "Sztuka kochania", juz kilka pokoleń na tej lekturze sie "wychowało " :-D