Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość k r ó c i u t k a

jak przyozdobic krótkie włosy pani młodej?????

Polecane posty

Gość k r ó c i u t k a

mam problem co załozyc na włosy w dniu slubu.....welon odpada....zapuszzanie też,,,,,diademy również.....kwiatek mógłby byc ale nie wiem czy sie utrzyma bo ma fryzure ala Gawryluk z tvp....no moze troszke dłuższe....

Gość Melinda Melinda
wianek z prawdziwych kwiatów

Gość bibi.bibi
Może postaw na duże, efektowne kolczyki, a włosy zostaw w spokoju? Przynajmniej będziesz oryginalnie wyglądała. :) Życzę szczęścia! ❤️

Gość rozalka z pieca
Ja też stawiam na wianek z kwiatów

Gość imina
a może zgrabny kapelusz?

Ja też mam krótkie włosy, no może troche dłuższe jak Gawryluk i planuje kapelusz! Tylko po dnim trzeba bedzie te włosy dobrze utrwalić, zeby potem padaki nie było po zdjęciu kapelusza:)

Gość _no nie...
Dziewczyny, dajcie to sobie powiedzieć - wianek z prawdziwych kwiatów może i ładnie wygląda na sesjach zdjęciowych, ale jest cholernie niepraktyczny! Byłam na ślubie, gdzie panna młoda wymyśliła sobie coś takiego - na dodatek ślub był na powietrzu. Cały czas - cały, powtarzam - trzepała głową, bo do tego wianka pchały jej się owady. Co do krótkich włosów - kolczyki (świetny pomysł!), kapelusz albo taka "czapeczka" trochę w stylu reggae z ozdobami. Zależy od sukni...

Gość k r ó c u t k a
dięki dziewczyny ale u mnie kolczyki naprawde odpadają........jest mi w nich kompletnie nie domtwarzy.....nawet w najmniejszych kółeczkach....jedyne które ubieram np. w sylwestra sa to wkrętki z malukim oczkiem...wiszące odpadaja........ kapelusz tez chyba odpada......musiałabym dobierac do sukienki itp. chyba pojde poprostu z ułożonymi włosami.....i juz

Gość porucznikowa
moze jeden kwiatek sztuczny sobie przypnij , taki dosc duzy

k r ó c i u t k a - ja też nigdy ale to przenigdy bym nie powiedziała i nie pomyślała, że \"wystapie\" w tym WIELKIM DNIU w kapeluszu, nie chciałam i wogóle. Ale jak ubrałam na łepetynke, ojej az mi sie oczka i mojej mamie tez zaswieciły, byłyśmy pod wrażeniem. to naprawde fajna sprawa. I często tak jest, że cos sie nie podoba a jak ubierze to sie zmienia pkt widzenia i odwrotnie - sliczne rzeczy potrafia pasudnie na nas wygladać> Polecam wię SPRÓBOWAĆ!