Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz nie wiem

4 dzień po okresie

Polecane posty

Gość ja juz nie wiem

...to dni niepłodne czy płodne??? i jeżeli wtedy nie miałam stosunku a jedynie pieszczoty ( dokładnie to ja go pieściłam ręką i nie miałam styczności z spermą ale on wcześniej mnie pieścił) czy mogę być w ciąży jezeli okres spóźnia mi sie 3 dni ??????dodam ze mam bóle brzucha i piersi jak przed okresem juz od jakis 5 dni ale okresu nie mam:(

Gość ja juz nie wiem
dzięki:) tak właśnie myslałam ale wiecie...panika zawsze jest:) to teraz tylko pozostaje mi czekac...

Gość niekoniecznie
zależy od cylku... tzn kiedy jest owulacja, np u mnie to już dni płodne, najczęściej mam owulację 10 dnia cyklu, a kilka dni wcześniej pojawia się śluz... w którym plemniki śmiało mogą przetrwać do owulacji... więc ryzyko istnieje... natomiast, niesądzę abyś zaszła w ciążę od samych pieszczot... jakby był pełny stosunek bez zabezpieczenia- to co innego...

Gość ja juz nie wiem
nie było stosunku...jedynie pieszczoty..on zaraz umył ręce a potem juz mnie nie pieścił więc chyba nic się nie stało??

Gość ja juz nie wiem
poza tym sperma nie dostała sie do środka na 100 % wiec ja chyba panikuje:) a moze jakos ;(

ostatnio miałam podobnie .. ale po 2 tygodniach dostalam okres ... nie martw sie ..... nie jesteś w ciązy

Gość ja juz ne wiem
ja dosyć często mam problemy , spóznia mi sie okres nawet do 2 tygodni więc mam nadzieje ze tak jest i tym razem:)

Gość kola007
a moje pytanie brzmi tak..... kochalam sie z chlopakiem po okresie.... (okres dostalam w czwartek, a w niedziele byl koniec ) nio i wtedy nam pekla gumka.... cykl mam regularny (28 dni -jak w zegarQ) dodam, ze... kolejny okres, ktory dostalam byl krotki i ....skapszy niz zawsze..... zaczynam sie martwic.... Dodam takze, ze.... wtedy mialam sesje i duzo mnie nerwow kosztowala..... nie moglam spac po nocach,..... nie wiem.. moze to to sie przyczynilo do tego mojego okresiQ.... ze byl taki... INNY!!!?? co o tym myslicie?? moze ktoras z Was tak miala?

Gość niekoniecznie
dziewczyny... nie przesadzajcie... w ciąże nie zachodzi się aż tak łatwo :) natomiast trzeba pamiętać, że niepłodność przed owulacją (czyli te dni tuż po okresie) to niepłodność WZGLĘDNA!!!!!!!!!!!!! czyli bardzo zmienna... jeżeli nie mierzycie temperatury... nie obserwujecie swoich organizmów od lat... to ja nigdy nie zaryzykowałabym "numerku" bez zabezpieczenia w tym czasie!!! tuż PRZED okresem proszę bardzo... ale nigdy tuż PO! zapamiętajcie.. bo wiele kobiet się na tym przejechało

Gość ja juz ne wiem
no dobrze.....ale ja nie miałam numerku tylko pieszczoty wiec chyba nie jestem w ciąży???? jejku ja zwarije to czekanie mnie dobija i denerwuje sie bardziej:(

Gość niekoniecznie
no chyba, że jesteś wiatropylna ;) jeżeli to było tylko to, co piszesz to na 99,9% nie jesteś w ciąży... ale pisze wyrażnie... z tą niepłodnością przed owulacją trzeba uważać... to tak na przyszłość... 100% niepłodna kobieta jest tylko po owulacji... czyli przeciętnie jakiś tydzień przed okresem (więcej dni jak się robi obliczenia temperatury- i można dokładnie określić)

Gość kola007
napisalam tutaj swoj post, a nastepnego dnia..... patrze ,a tam... okresik!!! ale jestem szczesliwa ale chwile grozy przezylam.... bo..... z tym facetem, co z nim bylam (a bylismy z soba rok...) juz nie jestem mialo byc tak pieknie, ale Jemu byly inne dziewczyny w glowie..... gdybym byla w ciazy nie wiem jakby moje zycie wygladalo.. ale.... miejmy nadzieje, ze nie mamy do czynienia z "okresem podczas ciazy" oby

no nie wymyslajcie sobie dziewczyny-miesiaczka w ciazy to bardzo rzadki przypadek....znajome mojej siostry zawsze mialy piersze co zatrzymanie miesiaczki...

Gość fde
czesc mam pytanie jeseli biore tabletkyasmin i jak mialam okres a wypadalo m iwziasc w pioniedzialek juz tabletek to kochalam sie ze swoim chlopakiem bez gumki hest jakies prawdopodobiensto ze moge byc w ciazy czy jak biore tabletkito juz wogole nie mam dni plodnych

Gość Plemnik.
ale trzymałas go za kutaska wiec możesz byc w ciazy.a jesli nie to on sie trzymał za swojego pytonka a jak wiesz plemniki sa wszedzie .wystarczy ze zrobił siku i masz kłopot.ciaza pewna.

Gość malamala
mam pytanie czy jesli kochalam sie dzien po okresie bez zabezpieczen to mpoglam zajsc w ciaze?jak obliczyc okres nastepny jesli ostatnio mialam 29 lipca do 3sierpnia to teraz kiedy?prosze pomozcie

Dni płodnych się nie oblicza - dni płodne się obserwuje. Jeśli nie obserwujesz cyklu to każdy stosunek bez zabezpieczenia niesie ze sobą ryzyko ciąży.

Gość Brody
a niech mi ktos powie jak to jest prze okresem... np dzien przed jezeli facet zalatwi to i owo w srodku (tzn. spusci sie w srodku) nie uzywajac zadnych zabezpieczen to czy istnieje ryzyko ciazy??

Gość jacek22
Potrzebuje pomocy! Moja partnerka była dzis w 2 dzien po okresie. Kochalismy sie i nie jestem pewien czy doszedlem w prezerwatywie, wyciagnalem czlonek, wzlozylem i zaczelismy dalej, poczym to juz napewno doszedlem. Czy mam sie obawiac? Nie znam jej cyklu dokladnie. Pilne!

Gość moni109
hey mam pytanie kochajac sie 4 dni po okresie moge byc w ciazy to sa dni plodne czy nie? odpiszcie pilne

Gość moni109
czy jest mozliwosc zajscia w ciaze jak chlopak nie skonczyl we mnie? to byl 4 dzien po okresie odpiszcie prosze

Gość ehh ...://
Cześć ! Kochałam się z moim chłopakiem dzień po miesiączce . Teraz spóźnia mi się 4 dzień miesiączka, jestem senna, mam nudności i wilczy apetyt. Czy jest możliwość, żestem w ciąży ???e j

Jeśli uprawiasz seks bez zabezpieczenia, a nie określiłaś dni niepłodnych na podstawie obserwacji (!) to zawsze jest możliwość ciąży. Jest milion powodów przez które spóźnia się miesiączka, spóźnienie do dwóch tygodni jest zupełnie normalne.

Gość mnie też smutno
jak nie wiecie to zróbcie test a nie panikujcie na forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!