Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemu nie ma

zrobiłąm mały eksperyment, babskie sprawy

Polecane posty

Gość problemu nie ma

kurcze, nie wiem czy wy nie miałyście nigdy problemu ze zużytą podpaską, ale czasami się zdarza trafić gdzieś na kabine gdzie nie ma kosza na śmieci i co wtedy robić ? można owinąć skrupulatnie i jeszcze w papier toaletowy na dokładke i do torebki, albo do kieszeni, ale ueeee... ja tak nie zrobie w życiu, już bym wolała przejśc przez całe mieszkanie w trakcie imprezy i spytac gospodarza o kosz... na opakowaniach są wyraźne instrukcje, żeby nie wyrzucać ich do ubikacji to właściwie normalne, ale wiedziona ciekawością przeprowadziłam mały teścik w stylu - co sie stanie - troche ze strachem wyrzuciłam wczoraj jedną do klozetu, spuściłam i .. nic sie nie stało.. dla sprawdzenia czy tak za każdym razem by było, powtórzyłam to tym rzem u siebie w domu wieczorem i podpaska popłyneła bez rzadnego problemu.. już tak dla sprawdzenia na amen bez większego strachu zrobiłam to jeszcze raz kilkanaście minut temu i wszystko wydaje sie być w porządku, ślad po niej nie został, no oprócz celofanu w mojej ręce. może jestem głupia i sie wstydze, że mam okres, ale teraz jak bede gdzieś wśród większego męskiego grona nie będę miała problemu by sie jej pozbyć jak w łazience nie bedzie kosza... kurcze, robiła, któaś z was kiedyś coś podobnego ? nic się napewno nie dzieje ?

Gość bibi.bibi
Po prostu może się kibel zapchać i bedzie kłopot, bo środki typu KRET działają tylko na substancje organicze (np. włosy, kurz, papier itd), a na plastik nie. Wówczas przychodzi hydraulik z tzw. spręzyną... i co jak wyciągnie te podpaskę? Kaszana jeszcze większa niz paradowanie z zawiniątkiem do kuchni...... :D:D:D

Gość no to w sumie dobrze
że eksperyment sie udał, a co będzie jak zapchasz kibel u kogoś ze znajomych........siara!

mojemu znajomemu pewna znajoma zapchała w taki właśnie sposób toaletę, że tzreba było przepychać jakąś spiralą. Oczywiście nigdy więcej jej nie zaprosił bo nie rozumie jak można robić coś takiego, przeciez okres to normalna rzecz. Tez kiedys miałam problemy, bo się wstydziłam, ale teraz nawet nie wstydze się, gdy przez przypadek wyciągnę przy kolegach alwaysa z torebki (oczywiście niezużytego) pozdrawiam, nie ma się czego wstydzić:)

Gość a ile ty masz lateK
dziewczynko,że wstydzisz się,że masz okres?

Nie no to juz chyba przesada :o powinnas sie wtydzić tego co wyrabiasz... a nie ze masz okres.. no sory ale mamy XXI wiek a ty co? z sredniowiecza jestes? :o :o załosne..

Gość zuzia lalka nieduza
o Boze... hahahaha

Gość uuuuuuuu
Mieszkam na parterze, ktos z góry własnie robił coś takiego, zapchał kibel, ale nie u siebie, a gdzies na dole w piwnicy w rurze odpływowej :\. Zanim przyjechali go odetkac całą łazienkę miałam w ....... tu sobie dopowiedzcie :|

uzywaj tamponow. duzo latwiej i dyskretniej jest sie ich pozbyc :) o komforcie noszenia juz nie wspomne ;)

Gość tarele morele
ale ty jestes glupia baba! tearz ci sie nie zapycha lae zobaczymy po kilku miesciacah jak bedziesz musisla odetkac kibelek powodzenia juz ci zycze pa

Gość a raanyy
już prędzej bym to zawinęła i wrzuciła do torby niż ryzykowała zapchanie komuś kibla. To jest po prostu chamskie wg mnie i olewactwo. Chyba bym się wściekła gdyby mi jakaś koleżanka przewrażliwiona laloonia wrzuciła do mojego kibla podpaskę ot tak i sobie poszła mając to w dupie że za parę godzin może mi się kibel zapchać i będę miała problem. Nawet jak jedna podpaska jakimś cudem spłynie do kanału to jak już ktoś by po kilka ich wrzucił to na bank by się kibel zapchał i siara jak nic. Nienawidzę takich problemów jak zapchany umywalka czy o zgrozo kibel a ty lepiej nie reklamuj tu tego głupiego sposobu usuwania podpasek bo jeszcze pare dziewczyn Cię posłucha i wtedy jakby się to stało powszechnym nawykiem to dopiero hydraulicy by na tym zarabiali.

Gratuluje pomysłu! Nie wpadłabym na to! Skoro napisali na podpaskach instrukcję obsługi ... i zaznaczyli, że nie wolno wrzucać podpasek do kibla ... to znaczy, że nie wolno ... bo niesie to za sobą jakieś konsekwencje. Podpaska się nie rozpuści ... jak nie zatka kibelka w domu, to może jakiś odpływ zatkać. A tak poza tym ... to dla mnie ten temat to jakaś prowokacja!!! albo dziewczę ma 12-13 lat ... i jeszcze nie wie, że okres to jest coś normalnego ... i z czym trzeba się mierzyć co miesiąc przez jakieś 30-40 lat!!!hehe

..ja myslę, że załozycielka tego genialnego topikku, w którym postanowiła podzielić się swoim nie mniej genialnym pomysłem ma jakieś 13 lat. ..Życzę ci kruszynko jak najszybszego obciachu wywołanego zapchanym kiblem ..a najlepiej jeszcze u kogoś w domu. Ciao!

Gość patriotkaaaaaaa
I to sie nazywa patriotyzm, nie damy umrzec polskiemu hydraulikowi, niech nie jedzie chlopina za kawalkiem zabiego udka do Francji. My go wyzywimy, panie podpaski w rece i do kibli najlepiej po calym opakowaniu, po co sie rozdrabniac...

Gość walnięta jesteś
i tyle ! są niektóre dziewczyny co mylą kibel ze śmietnikiem, a to wszystko ląduje później w rzekach i mamy wode super czystą klasy 1 !. Tego sie poprostu nie robi !, może faktycznie nic sie niby nie stanie, znam conajmniej 2 kumpele, które przyznały sie kiedyś do zrobienia czegos taiego i niby w sumie nic się nie działo tam gdzie to zrobiły, ale wiesz hm ..........., ja nie zamierzam plywać w morzu , albo przechodzic przez rzeke w której takie niespodzianki pływają !. Pozatym żeby robić coś takiego we swoim wlasnym domu ???!!!!?? ty jesteś poprostu zdrowo kopnięta!!, idź najlepiej i pochwal sie mamusi, napewno to doceni !!.

Gość mnmnmnmnmnnmmm
Autorki tego rodzaju topików to zwykle młode dziewczyny,dla których matka nie ma czasu. Bo gdyby poswięciła im chwilę czasu wtedy 90 % topików nie miałoby racji bytu. Faktycznie dziewczyny nie za bardzo umieją się zachować gdy w grę wchodzi fizjologia. Bardzo często będąc w toaletach w miejscach publicznych widzę podpaski nijak nie owinięte,a po prostu porzucone byle gdzie.Nie wyobrażam sobie ,by w domowym koszu na widok wszystkich mieszkańców wystawić podpaskę nie owiniętą,a tak często jest u znajomych ,którzy mają dorastające córki.Kiedyś zaskoczyła mnie córka znajomej gdy chciała pójść do toalety,a ja przypuszczałam ,że papier się skończył i poprosiłam ją o sekunde na przyniesienie papieru-ona na to,że idzie na siusiu. Wywnioskowałam ,że po siusiu nie uzywa papieru toaletowego.A ile jeszcze kwiatków wyszłoby gdybym dłużej z nią przebywała?

Gość a co powiecie na to
podpaska to jeszcze pikuś, ja pracuje w duzej firmie gdzie sa wydawaloby sie kobiety wykształcone i kulturalne , ale niestety jak sie wejdzie do toalety to nie wiadomo czy sie zalatwiac czy zaczac kibel czyscic , toaleta obsrana nieraz jest zostawione czerwony brudny papier w kibelku, juz nie wspomne o tym ze niektore panie nie myja wcale rąk po skorzystaniu z toalety, slysze ze wychodzi z kibla i trzaska drzwiami kiedys mialam sie zapytać " a rączek to nie myjemy? ale bylo mi głupio.....

Gość obleśne
Obsrany kibel to pół biedy, to to mało, czasami jeszcze deska jest obsrana z tyłu, albo muszla, nie wiem jak niektóre debilki to robią, przeciez to jest tragedia. Przeciez można sie załatwić uważając, ja nigdy nie usiadłam w publicznych klopach na deske, ale można zarówno na narciarza jak i kucając na sedesie chyba wcelować tyłkiem w odpowiednie miejsce ! jeszcze mi się nie zdarzyło zasyfić wszystkiego.Ja jak wchodzę i widze zasrany cały kibel plus jeszcze decha z tyłu to szukam innej kabiny, a wracając do babskich sprawm, jak mam okres to szukam kabiny z koszem i zawsze sie taka znajdzie, zawsze, kurka nie idźcie po najmniejszej lini oporu ! - w domu tez tak robicie ?

Gość niech zaczną stawiać kosze
Inna sprawa jeśli ktoś wrzuci całą podpaskę do klozetu, a inna jak ktoś starannie zawinie ją w papierek. Między innymi podpaski Always mają takie malutkie paczuszki na zużytą podpaskę, dokładnie zawinięta przypomina cienki rulonik, myślę, że taki rulonik wrzucony do klozetu nie spowoduje katastrofy. Mi dwa razy zdarzyło się wrzucić podpaskę do ubikacji. Pierwszy raz był na imprezie kiedy musiałam wyjść z toalety, a nie było kosza, wrzuciłam zwiniętą podpaskę i mam nadzieję, że nic się nie stało. Drugi raz miał miejsce w kinie, wyszłam do toalety w trakcie seansu i znów nie było kosza:(

Gość to że można na
narciarza to wiem, ale 10:56 obleśne-wytłumacz mi prosze co to znaczy kucając na sedesie??? Normalnie siostra opowiadała że u niej w pracy często właśnie są odbite podeszwy butów na desce-i w środku kibelka narobione ale nie spłukane??? No po prostu kobiety jesteście -supeeeeeeer. w domu też tak robicie? Poza kiblem to wielkie damy i francja elegancja, a w kiblu to nawet wieśniary się tak nie zachowują. Ps. gratuluje pomysłów

Gość kaska.b
Laski ja widziałam nawet nasrane przed kiblem.....

Gość a ja za.......
spływało po kafelkach!!!! :-o