Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...pomozcie cos....

...pomozcie cos....

Polecane posty

Gość ...pomozcie cos....

Dziewczyny!!! sama nie wiem juz co mam robic i myslec.... okres spoznia mi sie juz 4 tygodnie(ale musialam zastosowac postinor)....ostatnio zaczely mnie bolec jajniki(od niedzieli-szczegolnie jeden prawy), dodam ze w sobote wzielo mnie na przemeblowanie i sama przepchalam trooszke mebli w pokoju... juz nie raz tak robilam,ale nigdy mnie nic nie bolalo---mimo ze jestem "dosc krucha(czyt.chudziutka) osobka....(w ogole nie mam pojecia czy to ma jakis zwiazek z bolem jajnika ale na wszelki wypadek pisze) i teraz sie boje....bo jesli jestem w ciazy, to czy moglam w ten sposob zrobic cos Dzidzi :( ?? a w ogole z czego ten bol jajnika- taki "napadowi i czasami"- szczegolnie przy podkorczaniu nog.... ((pewnie zaraz ktos wypali,ze nikt tu nie jest lekarzem i nie mozna stwierdzic----->ale moze ktoras z Was miala podobna sytuacje...??) zastanawiam sie również ---- bo naprawde sie na tym nie znam--- czy jajniki moga bolec w pierwszym "okresie" ciazy ?? pomozcie:(:(:(:(

Gość FJX
ZROB TEST

Gość ...pomozcie cos....
robilam...wyszedl negatywny..... i wiem ze powinnam przestac sie martwic, ale same wiecie,ze latwo sie tak mowi a trudniej stosuje.... :(:(:(:(

yyy...moim zdaniem idz do lekazra z tym ... i u niego zrób badania ... niom gdy współżyłas... mogłaś wpaść .. niewiem jakie miałam zabezpieczenie... wiesz gdy sie boisz ciąży albo coś ... too jest stres i okres sie spóźnia ... mi spóźnial sie 2 tygodnie ... od stresu ale jest wporządku dostalam ostatanio ... wiem że to cie nie pocieszy boo sama gdy mnie ktos tak pocieszał mowilam a kij w to .. ale serio jeśli jest to juz 4 tydzien idz do ginekologa .. chyba masz już regularnie .... ?? okres spóźniac może sie 2 tygodnie ... ale nic nigdy nie wiadomo idz do Ginekologa..:)