Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczny pylek

pomocyy, bardzo ziszczone wlosy, szukam super kompletu do pielegnacji

Polecane posty

Gość magiczny pylek

Mam zniszczone wlosy koloryzacja, rozjasnianiem. Nie moge juz patrzec na moje wlosy, scielam troche ale nadal sa fatalne, matowe, sztywne, bez polysku.... szukam dobrej maski, odzywki i szamponu.. moze znacie jakas serie dobra? jestem w stanie wydac nawet 200 stowy aby pozbyc sie tego koszmaru.

Gość 1 zdanie
polecam wpisac w wyszukiwarke odpowiednie slowa, wypluje mnooostwo takich tematów, sama kiedys takie zakladalam, bylo mnostwo odpwoiedzi, wiec na pewno wszystko znajdziesz..;)

Gość sprawdzilam i polecam
Pantene-ProV szampon+odzywka [albo 2w1 szampon z odzywka] do wlosow zniszczonych i suchych [tzw zlota linia] i odzywke do wlosow Sunsilk [taka w pomaranczowym opakowaniu]. Coprawda odzywka Sunsilku jest 1minutowa ale ja po nalozeniu na wlosy [nie na skore glowy bo sie zacznie przetluszczac] owijam je na ok 5 minut folia i potem splukuje. Kiedys caly czas prostowalam wlosy i bardzo je zniszczylam. Musialam obciac je na krotko [w kitke nawet nie moglam zawiazac] a od zawsze mialam takie conajmniej do lopatek albo dluzsze. Teraz minal juz ponad rok od tej mojej troskliwej kuracji kosmetykami do zniszczonych wlosow i jest o niebo lepiej :) Podcinam jedynie koncowki co jakis czas. Mam jeszcze swoj taki sposob na suche koncowki. Nie wiem czy odpowiedni ale za to dajacy fajny efekt. Co jakis czas przed umyciem wlosow nakladam mniej wiecej od polowy ich dlugosci balsam do ciala do skory suchej. Potem myje wlosy 2 razy szamponem + odzywka i moje wlosy sa miekkie i co najwazniejsze wygladaja na zdrowe. Pozdrawiam :)

Gość sprawdzilam i polecam
Aha. I tak jeszcze chcialam dodac ze na regeneracje wlosow trzeba czasu i tak jak w moim przypadku duzych i odwaznych krokow ;p Ale na szczescie wlosy odrastaja.

Gość kopniak
WAX z apteki

Gość zrob tak
kup olejek rycynowy. Leje 2 lyzki do miski, podgrzewasz, dodajesz zoltko, uwazaj zeby sie nie scielo i sok z cytryny. Nakladasz na glowe na 30 min( jak jestes wytrwala to mozesz zostawic na noc) zmywasz, myjesz wlosy szamponem i to co zwykle. Za dwa dni to samo. I tak dopoki nie zauwazysz poprawy. Dziala i juz mnostwo osob to stwierdzilo. Potrzeba tylko systematycznosci.

Na zniszczone włosy, podnoszące się (szczególnie po koloryzacji) łuski, takie, które straciły połysk i witalnośc polecam odżywkę z Oriflame. Jest mała, do jednorazowego uzytku i za chwilkę w promocji po 2,90 (od 27 marca). To intensywna kuracja regenerująca dla włosów suchych. Dokładnie odżywia, zmiękcza i wygładz włosy, nadaje im połysk. 15 ml w tubce, którą wkładasz do ciepłej wody, musi się ogrzać i wtedy na włosy. Uważam, że jedna z lepszych kuracji na włosy!!!

rekonstruktor Lanzy - za 69 zł w Douglasie. najlepsza odżywka na włosy zniszczone rozjaśnianiem, trudne do rozczesania.