Gość Eolka Napisano Marzec 12, 2017 Tak długo , długo ;) no po zabiegu się tak wychodzi mniej więcej 24h -48 h ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość K29 Napisano Marzec 12, 2017 ja mam 29 i tez 2 dzieci:) zabieg mialam 21lutego, badania robili mi wszystkie rano w klinice, sama tylko usg piersi robilam. na drugi dzien sie wychodzi. WARTo, jestem mega szczesliwa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2017 Do k29 a jaki masz. Rozm implantu czy okrągłe czy anatomiczne? Duzo stracily na objętości od operacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2017 No właśnie, dziewczyny napiszcie czy bardzo się piersi różnią od tych które mierzymy na konsultacji. Czy są mniejsze po upływie kilku miesięcy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość K29 Napisano Marzec 12, 2017 mam 285ml Nagor okragle pod miesien. jestem waska, szczupla i ogolnie bylam plaska-nic nie bylo( po karmieniu piersia do cna wyssane) ogolnie zaraz po operacji tak do 1,5 tyg obrzęksie utrzymywal, stanik pooperacyjny o rozm C wrzynal mi sie w cialo, byly dwa razy wieksze i o dziwnym ksztalcie. teraz sie juz unormowaly w miare, ksztalt super i w staniku zrobilo sie normalnie, czyli wyjsciowe C. ale lekarz mowil mi ze do ok 5miesiecy beda sie zmieniac, mieknac itd. ja ogolnie jestem zadowolona, bo patrze w lustro i czuje sie kobieta- w koncu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 12, 2017 Oo ja tez mam nagor impleo ekstra wysoki profil 330ml ..jestem tydzień po ...ale czuje ze jak opuchlizna zejdzie bede czula niedosyt..mam tez okragle pod miesien ..a Ty jaki masz profil ..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość K29 Napisano Marzec 12, 2017 tez wysoki profil, wiadomo ze zawsze chcemy wiecej bo z czasem sie przyzwyczajamy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość K29 Napisano Marzec 12, 2017 pod miesien podobno troche sie zmiejsza ale za to beda zawsze ladnie wygladac a jak pod skore to z czasem obwisna jak normalne piersi- czytalam wypowiedz lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 13, 2017 Ja tez zdecydowanie wole pod mięsień i tak tez będę miala. Mam malutkie b wiec może szybko pójdzie. Mam taka nadzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość K29 Napisano Marzec 14, 2017 hmmm... ja mialam ciecie pod piersią, podobno juz nie robia pod pacha bo za duze ryzyko powiklan itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darsianka 0 Napisano Marzec 14, 2017 A ja jutro mam konsultacje i wszystkiego się dowiem ;) w końcu po tylu latach to się naprawdę dzieje:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 ja też bede miala ciecie pod piersią, pod miesien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damakier666 Napisano Marzec 15, 2017 Hej dziewczyny planuje powiększenie biustu mam 174 wazę 57 i mam małe B wykarmiłam dwójkę dzieci O powiększeniu biustu marzę od kiedy pamietam tylko ciagle paraliżuje mnie strach przed narkoza bólu się nie boje tylko tego ze się nie wybudzę W końcu na lipiec zdecydowałam się na konsultacje do dr Potockiego w Warszawie nie mogę się doczekać co prawda pieniędzy jeszcze nie uzbierałam ale z tego to wiem to i tak na termin się czeka Proszę napiszecie czy tez się tak stresujecie tej narkozy a może nie ma czym? Pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość damakier666 Napisano Marzec 15, 2017 I czy ktoś robił u dr Potockiego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 Ja u dr kulickiego robie , tez z tej kliniki jest. Mam nadzieje, ze zrobi mi piękne piersi :) wierze w to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość K29 Napisano Marzec 15, 2017 ja robiłam w Poznaniu u prof. Witmanowskiego, bardzo mily i fajny lekarz, dziwia mnie troche te wasze terminy i czekanie. ja jak sie zdecydowalam, to konsultacje moglam miec od razu jak mi pasowalo, wybralam 31.01, zabieg mialam 21.02 i tylko dlatego ze mialam dostac miesiaczke. efekt super. tez sie balam narkozy, ze sie nie obudze. ale nie jest zle, uspili mnie, obudzili jak bylo po, cos mi sie snilo ale nie wiem co, potem tylko ból okropny klatki piersiowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość K29 Napisano Marzec 15, 2017 moim zdaniem to ja bym sie martwila bardziej tym co bedzie po zabiegu. ja najgorsze mam za soba, minely 3tyg i juz jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damakier666 Napisano Marzec 15, 2017 K29 mój termin jest spowodowany tym ze mieszkam w Holandii i akurat w lipcu robie prawko i przy okazji się zapisałam a na zabieg jeszcze kasy noe mam Wiec stad tez mogę czekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damakier666 Napisano Marzec 15, 2017 A czemu aż taki ból? Ja się bólu nie boje pocierpie bylebym wiedziała ze warto było: D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 Ja tak samo. Zniose wszystko byle bym miała czym oddychać :) marzę o tym, a marzenia trzeba spełniać. Byle do maja. Juz liczne dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damakier666 Napisano Marzec 15, 2017 Do maja szybko zleci zazdroszczę ze to już przede mną dopiero konsultacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damakier666 Napisano Marzec 15, 2017 Do maja szybko zleci zazdroszczę przede mną dopiero konsultacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damakier666 Napisano Marzec 15, 2017 Do maja szybko zleci zazdroszczę ja dopiero jestem przed konsultacja;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damakier666 Napisano Marzec 15, 2017 Do maja szybko zleci ja dopiero jestem przed konsultacja także długa droga przede mną Tez bym chciała jak ty odliczać do maja ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damakier666 Napisano Marzec 15, 2017 Zazdroszcze do maja już bliziutko ja dopiero jestem na etapie konsultacji także jeszcze poczekam trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damakier666 Napisano Marzec 16, 2017 Zazdroszczę do maja już tak nie wiele a przede mną dopiero konsultacja Ale prawda życie jest jedno i trzeba robić wszystko by być szczęśliwym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damakier666 Napisano Marzec 16, 2017 Matko coś się dzieje z forum najpierw nie chciało wysłać a teraz wyślą kilka razy przepraszam dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Darsianka Napisano Marzec 16, 2017 Ja tez mam na maja 2 u dr Dmytrzaka. Zaproponował mi 350-380 ml. A ja chce 490ml ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Darsianka 0 Napisano Marzec 16, 2017 400ml;)))) pomylka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paula288 Napisano Marzec 16, 2017 Eolka - a jaki rozmiar implantu masz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach