Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwus25

pre test

Polecane posty

Gość kaveee23
ja robilam w poniedzialek (3 dni po spodziewanym @) Quick ale w popołudniowych godzinach... wyszedl negatywny ( zadzialal od razu) ale okres do dzisiaj nadal sie nei pojawil... wiec jutro chyba musze powtorzyc z tym ze rano.. a nie wiecie czy sa testy ktore robione wieczor daja wiarygodny wynik??? czy to zaklezy od konkretnego testu? bo juz strasznie panikuje i nei wytrzymam do rana chyba

Gość --Mo--ni--sia--
Zamoczona tzn., ze tu gdzie maja się pojawić dwie kreseczki albo jedna - miała wcześniej kontakt z wodą!

Gość nadzieja_
Zamoczona wodą nie była - czyli wynik jest wiarygodny tak? Monisiu a jeśli chodzi o przypadek, który opisałam jako drugi gdzie dałam za dużo kropel moczu i wynik pokazał się gdzieś po 30 sek. bo paseczek zbyt szybko namókł moczem? Czy ten wynik jest wiarygodny?

Gość gal a
JAKI KOLOR????? A propos testu pre- test Ta kreska ma być niebieska? Mi wyszła tylko słaba kreseczka bez żadnej barwy, tam gdzie ma być wynik negatywny... Prosze o szybką odpowiedz.

Gość sara08
dostalam wczoraj krwawienie z odstawienia tabletek antykoncepcyjnych jednak podejrzewam ze moge byc w ciazy! kupiłam dzis test ciążowy pre test, i nie wiem czy jest sens go wykonywac teraz kiedy mam to krwawienie, czy moze on wykryc ciaze w takim wypadku??

Gość -kkootteekk-
hej.mam problem. spoznia mi się okres juz trzy tygodnie,i nie wiem co mam robić.Przed okresem spałam z moim chłopakiem, ale nie kochaliśmy się,byliśmy trochę po alkoholu.ale ocieraliśmy się o narządy.Do niczego nie doszło ,ja tak samo jak i moj chlopak pamiętamy,on twierdzi ze to niemozliwe bo wytrysku nie było, ja takze jestem pewna ze do niczego nie doszło,zastanawia mnie jedna rzecz.czy poprzez ocieranie miejsc intymnych moze zajść do zapłodnienia?? czy jesli komurka zostala zapłodniona? i jesli ktos jest w ciazy? to jak sie czuje?jakie ma objawy?... okresu nie mam juz 3 tydzień,ale pracowalam przed tym nad morzem.mialam duzo stresu, zmęczenia,i jeszcze zachorowalam na angine.czy to moze byc wynik tego? nie bylam jeszcze u ginekologa ani nie robilam testu.nawet sama nie wiem dlaczego,czyzbym miala jakies obawy?..i ile kosztuje taki test? prosze poradzcie mi co mam robic i prosze odpowiedzcie na pytania

Gość aśka 23
do -kkootteekk- ja jestem w podobnej sytuacji, z tym, że słabo pamietam to co się wydarzyło miedzy mną a chłopakiem. on twierdzi,że na pewno wszystko jest ok. a ja się martwię. jeżeli chodzi o testy to kosztują od 13 do 15 złoty. najlepiej robić go w dniu spodziewanej miesiączk,i ale można też wcześniej, nawet 10 dni po stosunku. polecam quick vue. robiłam chyba 10 razy i zawsze pokazał prawdę!!!! ja zrobię jutro. martwie się :(

Gość kkootteekk
do aska 23 okres mialam dostać dzień,dwa dni przed albo w dniu kiedy były te igraszki,ale choć mam juz okres kilka lat, nigdy nie mialam regularnej.od tamtego czasu minely juz ponad trzy tygodnie.a ja nie mam okresu.ale przeciez nic nie bylo, tak jak pisalam powyzej,tzn.ja tez nie dokladnie pamietam.nie odczuwam zadnych ubocznych efektow tego ze mi sie opoznia.kiedys spoznil mi sie nawet o miesiac.czy teraz tez warto robic ten test? czy udac sie do lekarza?moze mam jakies problemy? nie wiem co mam robic.

Gość Malak*eszka
prosze wyjasnijcie mi co to moze byc? robilam testy trzy razy ,dzien po dniu oczkiwanej miesiaczki , po dwoch dniach i po pieciu dniach wynik negatywny za kazdym razem byl inny test wiec dlaczego nadal nie mam miesiaczki? nie mam zadnych dolegliwosci a kiedys cykle mialam regularne:-( moze ktos mial podobna sytuacje? No moze jedynie podwyzsona tem. jest

Gość madzia879
mam mały problem 4 dni temu robiłąm test romed i wyszły niby dwie kreski tyle ze ta druga strasznie słaba dzis rano powtórzyłam test tyle ze teraz pro test i jest jedna kreska;( okres mi sie spóżnia już 7 dzien co myslicie o tym?

Gość kaczkaaa
ostatni raz kochałam się 23 stycznia 2007...test zrobiłam 3 lutego '07-(czyli 11 dni po stosunku) a na teście pisze ze wykrywa in juz 6-dniową ciążę..wieć dla mnie to jest równoznaczne z tym że juz 6 dni po stosunku da wynik prawdziwy...dodam że byłam już po okresie...ale dla świętego powtórzę go w piątek..czyli 17 dni odkąd był ostatni stosunek... więc tak się zastanawiam czy będzie potrzebny drugi test czy wystarczy mi tylko ten któr robiłam 3 lutego-11 dni po stosunku.. proszę o odpowiedź doświadczone z tym testem-NAPRAWDę SIę MARTWIę ;o e-mail: kaczqqqa@wp.pl

Gość gosiami
dziewczyny a po 8 tyg wynik powinien być już prawidłowy? proszę o szybka odpowiedz

Gość gosiami
bo robiłam już kilka testów jestem strasznie nerwowa i jeszcze jedno jak zrobie test po południu lub wieczorem to wynik powinien być dobry ?

Gość gosiami
robiłam znowu test nie wiem co myślec dzisiaj mija 9 tyg test negatywny co myślicie ?

Gość do gosiami
do lekarza marsz!!! w ciąży nie jesteś, ale coś Ci się konkretnie rozregulowało

Gość gosiami
ja miałam okres normalnie tylko się zastanawiam sie bo przy pierwszym dziecku miałam okres do 3 miesiąća dlatego dreczy mnie czy jestem czy nie a do lekarza dopiero na 14 03 myślicie że testy sie sprawdzaja ? robiłam już kilka i wszystkie negatywne

Gość gosiami
dziewczyny jesteście ?

Gość paulinka zmartwiona
mam problem zrobilam test .. a wyszlo mi kreska c a obok niej druga kreska ale malo widoczna ale nie na polu t tylko tuz obok c czy jestem w ciazy ??

Gość elusia87
zrobilam test po 5 dniach od ewentualnego zaplodnienia. wynik byl negatywny. mam go powtorzyc? to moze bylo zbyt wczesnie? tak bardzo chce miec dzidzi :(

Gość Zuuuuuuuu
No ja mam ten sam problem co nadzieja_ też dałam za dużo i też wynik zaraz sie pokazał.. powiedzcie czy moze być wiarygodny

Gość młoda21
Zrobiłam test i pokazała mi się edna pomarańczowawa kreska co to oznacza?

Gość ona 20
jedna kreska--> brak ciaży dwie kreski--> ciąża

Gość ona 20
do elusia tak powtorz test bo to zbyt szybko. najlepiej zrob go w dniu spodziewanej lub pozniej wtedy jest wiarygodny

Gość annabanna
witam dziewczyny.powiedzcie mi, robilam pretest i wlalam tam 2 kropelki. w ulotce pisze 2-3 krople.czy nie jest to za malo?czy wynik jest prawidlowy?wyszedl negatywny, czyli jedna kreska.pytam bo wy tutaj piszecie ze nawet 5 kropel dawac:?

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin

Gość nela 23
no ja też zrobiłam ten test i z całą pewnością mogę innym go polecić bo się sprawdza w 100%

Gość :////.
witam Was, dziś zrobiłam pre test ponieważ 6 dni spóznia mi sie okres wynik wyszedł negatywny jednak ja nadal sie stresuje gdyż obawiam sie tego ze jednak jestem w ciazy a wynik wyszedł zły ponieważ test nie był robiony z porannego moczu... jak myslicie mam prawo do takich obaw czy powinnam juz wyluzować? dodam jeszcze ze od 9 dni mam bóle jajników...

Gość katarzynaa
W zeszłym roku robiłam już ten test i wyszło mi, że jestem w ciąży. I byłam. A testu wcale nie robiłam z porannego moczu, tylko koło godziny 18. Teraz znowu go robiłam, ponieważ okres spóźniał mi się 6 dni. Niestety wynik wyszedł negatywny,a okresu dalej nie mam. Poza tym tak jak ty odczuwam bóle jajników, częściej oddaje mocz i mam zwiększony apetyt. Nie wiem co jest grane, ale na pewno wkrótce powtórzę ten test, jeśli okres się nie pojawi. dodam również, że mieszkam w małej wiosce i oprócz tego testu, żaden inny nie jest tutaj dostępny.