Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tazeem

Ojciec w życiu kobiety

Polecane posty

Gość a moj ojciect
to jest jsk facet........kawał ch............. i tyle

Witaj :-) Morti :-) Miło Cie widzieć/czytać :-P Powiedz coś miłego przed snem...

Kładziecie mi słodycz na ustach dziewczeta... kazda z was to biel o zapachu rozkoszy..., aniołowie się uśmiechają usmiechy wasze widzac. spać mykajcie jako i ja to czynię.

Gość Optymistka
Mort, pierdzielisz farmazony. Po prostu dobranoc i tyle. Nie sil sie na pseudopoetyckie bzdety. Narazie ;)

Dzięki :-) miłych snów słodki Morti :-) Grzecznie mykam w objęcia Morfeusza z uśmiechem na ustach...

Przeklenstwo twoja ozdoba Optymistko... masz przeto zwiędłe usta i pokraczne mysli wiodące do pogardliwych uwag. Prawie jak zalew. trzym sie.

Gość Optymistka
Usta me w pelnym rozkwicie, a ostre slowa jedynie odpowiedzią na glupotę ludzką. Ty tez. I nie puszczaj się, trzym(aj) się stale.

Gość a ja kiedys czytalam
jest tu ktos jescze? jaka to osobowosc zalezna?

Gość polcia80
a moj jest alkoholikiem :(

Gość a ja kiedys czytalam
hopp

Gość wyjechałas juz
do tej Łodzi :-P :-P

Gość zazdroszcze tym ktorzy
maja jeszcze tych dobrych ojcow ja tez takiego miałam ale ciezko zachorował i niedawno zmarł :( był jest i bedzie dla mnie najwspanialszym mezczyzna na swiecie bardzo go kocham i tesknie i chyba nigdy sie nie pogodze z jego odejsciem..i zawsze wkurza mnie to ze tacy własnie dobrzy ludzie szybko odchodza a inne ch... zyja na tym swiecie i zatruwaja zycie bliskim..ja naszczescie mam tylko dobre wspomnienia po moim tacie i tak juz zostanie....dlatego cieszcie sie z kazdej chwili spedzonej z ojcem i innymi bliskimi bo nawet nie wiecie ze moze byc ona ostatnią :(

Gość Kolanka
A może znacie jakiś wiersz albo piosenkę, która mogłabym zadedykować Tacie na Dzień Ojca? Nie chodzi mi o wiersze typu: "Na górze róże, na dole bez, a dziś Dzień Ojca jest", ale o coś naprawdę wyjątkowego.