Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprostu ja 25

już wkrótce zakup nowego mieszkanka, kto jeszcze?

Polecane posty

Gość poprostu ja 25

ja się strasznie cieszę spełni się w końcu moje marzenie o własnym M :) co prawda jeszcze troszkę czasu do zakupu ale już oglądam oferty agencji w internecie, zastanawiam się, porównuję, konsultuję.......wariuję;) ktoś też tak ma?

Ja już swoje mam od 7 lat. Najwspanialszy zakup! Mieszkanko nie jest duże, dwa pokoje, ale własne. Pamiętam setki ogloszeń jakie przejrzałam i mnóstwo odwiedzonych biur nieruchomości. A gdy w końcu natknęłam się na ogłoszenie w gazecie, zadzwonilam, umówiłam się i poszłam obejrzeć. Pierwsza reakcja jaką pamiętam.......to jest to. małe osiedle, zieleni mnóstwo, blisko rzeka, komunikacja o.k. Poczułam, że to TE mieszkanie....i po tylu latach jest o.k. Tobie Zyczę również powodzenia i szczęścia na SWOIM!

Mała_gośka----> czyli kupiłaś bez pośrednictwa agencji? nie bałaś sie że trafisz na jakiegoś oszusta? ja też najchętniej zrezygnowałabym z pośredników bo wtedy nie trzeba płacić agencji opłaty prowizyjnej.

Sprawdziłam. W spółdzielni czy nie jest zadłużone, czy nie ma obciążonej hipoteki, pogadałam z sąsiadami o tym jakimi ludzmi są sprzedający i ...udało mi się jeszcze zbić z ceny 3 tysiące. Trafilam na uczciwych ludzi.

fajnie, zazdroszczę że masz to już za sobą. ja strasznie się denerwuję, boję się tych wszystkich formalności, że coś przeoczę, że źle wybiorę, żebędę niezadowolona. No jednak to bardzo ważna decyzja.