Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiwik

PREZERWATYWY

Polecane posty

Gość kiwik

Witam mam pytanie dotyczace prezerwatyw... Na ile można zaufać prezerwatywom, właśnie mam przerwę w braniu tabletek (z konieczności) i wszystkie stosunki odbywam z prezerwatywą. Zakładana jest zawsze ostrożnie. Poza tym chciałabym się od Was dowiedzieć jak mam poznac czy "gumka" pękła? Czy robi sie duża dziura, czy jest to niezauważalne w wiekszości przypadków? Czekam na odp.

Gość nanatka
A jakich używacie?

Gość kiwik
durex hmmm, zaczelam dopiero wiec nie bardzo wiem na co trzeba uwazac i w ogole, przydala by sie jakas lekcja uzytkowania.... by np nie strzelila:( do tej pory faszerowalam sie hormonami, ale juz nie chce

Gość nanatka
No to spokojnie - bardzo pewna marka!!!! A używanie to zgodnie z instrukcją i będzie dobrze!

Gość kiwik
hehe, sluchaj - tylko nie ma durexow z srodkiem plemnikobojczym.... a szkoda-to bylo by jeszcze bezpieczniejsze no nie?

Gość pspsps
moim zdniem... przy prawidłowym stosowaniu pewność 100%... przynajmniej u mnie od 10 lat bez wpadki... co do pękania... to jak nie osłbisz gumeczki np jakimiś oliwkami czy chodźby wodą ("numerek" pod prysznicem np.), jak będzie dobrze założona- to nie ma prawa pęknąć... My używmy Unimil nawilżane...

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
jak zakladasz 1. musisz scisnac w palcach ten cypelek na koncowce, bo jesli zostanie w nim powietrze, ryzyko pekniecia jest wieksze 2. uwazaj zeby nie zahaczyc pazurkami bo wtedy mozesz zrobic dziure no i rozwin na calej dlugosci penisa.... To chyba cala filozofia ;) Aha rozwijaj taka strona zeby jak gdyby kulac, a nie rozwijac od srodka ( nie wiem czy wiesz o co mi chodzi) moge dodac ze w durexach ( ja je stosuje) jedna strona jest kolorowa a jedna srebrna , wiec ta kolorowa strona w kierunku partnera odwroc ( hmmm chyba zczailas) ;P :P ;);) pozdro

Gość maniuszka
Ooo to tez twoj temat :) Nie nie ma takich Durexow. Mozesz dodatkowo uzywac globulek jesli chcesz miec wieksza pewnosc.

Gość hmmmmmmhmmmmmmmm
po seksie zawsze wez delikatnie gumke i nadmuchaj - jesli zrobi sie balonik to znaczy ze wszystko ok :)

Gość kiwik
aha, wszystko romumiem:P dzięki wam za odpowiedzi... ale srebrnej strony to ja nie widzialam:P czyli nie ma się czego bac.... a powiedzcie mi jeszcze czy kochacie sie z prezerwatywa tez w dni plodne? czy sobie odpuszczacie?

Gość kiwik
dmuchac gumke? ojej.....:) to gołym okiem nie widzać pęknięcia?

Gość maniuszka
W dni plodne tez jak najbardziej :)

Gość hmmmmmmhmmmmmmmm
czasem moze peknąc lekko i nie zauwazysz - ja zawsze robie w ten sposób ze lekko nadmuchuje gumke bo wiadomo ze jak pękło i jest dziura to sie nie zrobi balon i wtedy wszystko jasne

Gość tylko pamietaj
tak tak... a po dmuchaniu możesz dodatkowo wylizac sperme... pyyyyycha

Gość kiwik
urzekła mnie twoja historia... normalnie WOW:(