Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość head and shoulders

co mysłicie o tym szamponie head and shoulders?

Polecane posty

Gość gość
mi pomógł ale nie odrazu

Gość Adrianoo2000
codziennie uzywam h&s rano jak wstaje. Co do lupiezu to jestem zachwycony tym, ze nie mam ani sladu lupiezu, a gdy patrzasne moje wlosy to ani sladu jak juz mowilem po lupiezu. Wracajac do nizoralu kupilem to chyba 4 czy 5 saszetek i zadna kompletnie z nixh mi nie pomogla jak mialem ten lupiez jeszcze to mi tylko zaczerwienilo glowe, ktora mnie swedziala, ale innym nizoral jakos pomaga ;p wiec ja uwazam, ze h&s to jest najlepsze rozwiazanie na piekne, lsniace, pachnace wlosy bez lupiezu. Dzieki ;p

mi tez pomógł, miałam łupiez który był moja udreka, na czarnych włosach widac go strasznie, nie pomaga odrazu, trzeba stosowac chwile

Gość gościu90
I co tak polecaliście nizoral a okazało się ze jest rakotwórczy możecie być z siebie dumni.

Gość gość
Używałem tego szamponu 3 lata i łupież miał się dobrze. Zmieniłem miesiąc temu na inny, tani i po łupieżu nie ma śladu. Tyle w temacie.

Mi kiedyś na łupież pomógł Nizoral, on jest typowo leczniczy, więc na pewno poradzi sobie z łupieżem lepiej niż zwykły szampon. A head ans shoulders miałam kiedyś taki z różowym wzorkiem i pamiętam że był fajny ale jako zwykły szampon...

Gość Katarzyna klauda
Ja tez mam problem z łupiezem i H&S sie sprawdza ,skora glowy przestaje byc swedzaca i najwazniejsze po łupiezu to ładne wlosy,dobrze sie ukladaja i maja polysk.Czyli leczy i upieksza;-))

Gość krystyna215
Jestem bardzo zadowolona z efektów jakie daje szampon przeciwłupieżowy Head & Shoulders. Moje włosy są puszyste, pachnące i w końcu wolne od łupieżu. Gorąco polecam

Gość Dawid80
Head & Shoulders jest dobrym szamponem przeciwłupieżowym, ale tylko przy regularnym stosowaniu. Jeśli używać go co kilka dni to człowiek zapomina co to łupież, niestety wystarczy go odstawić i łupież powróci. Jest to produkt, który usuwa objawy (i robi to naprawdę skutecznie!), nie zwalcza natomiast przyczyny łupieżu. Jest więc produktem kosmetycznym a nie leczniczym i tak należy go oceniać. Pomijając właściwości przeciwłupieżowe jest to dobry szampon o miłym zapachu, dobrze się pieni a włosy myję się z przyjemnością. Polecam ten produkt, ale jako pewien półśrodek do zwalczania objawów, ale nie przyczyny łupieżu.

Gość mamaasia2
Od co najmniej 10 lat stosuję z przerwami Head&Shoulders. Jest niezawodny w momencie stosowania i jakiś czas po – niestety łupież ma tendencje do nawrotu. Lubię go także za to, że moje włosy mniej się po nim przetłuszczają. Zazwyczaj muszę myć włosy codziennie, po H&S wystarczy raz na trzy dni. Po jego użyciu włosy zawsze pięknie pachną i są takie świeże. Radzi sobie ze zmywaniem także olejków do włosów. Jest dla mnie ratunkiem nie tylko wtedy, gdy mam już łupież, ale także wtedy gdy chcę zapobiec jego pojawieniu się.

Gość slodka67
mam przyjemnosc uczesniczc w projekcie cała polska walczy z łupiezem i testuje H&S bardzo lubię ten szampon, przede wszystkim za miękkie, nawilżone włosy i cudowny zapach mięty. Po użyciu tego szamponu włosy dobrze się rozczesują, są lśniące i pachnące, i (co gwarantuje producent) faktycznie nie mam łupieżu. Konsystencja szamponu może nie jest za gęsta, ale wystarczy naprawdę niewielka ilość, by dokładnie umyć włosy. Szampon często jest dostępny w promocji. Poza tym ma ładne opakowanie, dobrze się otwiera.

Gość gość
A ja zdecydowanie wolę wszystko od Chantal. Robią to co H&S nie potrafi.

Gość k_wolowik
Markę Head & Shoulders znam od lat i często po nią sięgam. Od tygodnia testujemy w domu ulepszoną formułę mentolową. Jak dla mnie konsystencja jest ok, nie lubię płynnych szamponów. Dobrze się pieni i najważniejsze widać efekty. Świeży zapach utrzymuje się długo, po umyciu czuć przyjemny efekt chłodzenia. Jeden minus za opakowanie - strasznie trudno je otworzyć i ponownie zamknąć, zwłaszcza pod prysznicem, gdy dłonie są mokre. Po prostu za mały element zamykający - można połamać paznokcie !!! Wolałam starą wersję butelki, gdzie łatwo był wyczuwalny kapselek i z otwieraniem nie było najmniejszego problemu

Gość skydiving87
Wg mnie super pachnie, uczucie świeżości jak po żadnym innym szamponie, u mnie stosowany kilka razy w tyg zwalcza łupież i troszeczkę zmniejsza przetłuszczanie, natomiast to numer jeden dla mojego męża i brata

Gość gość
Zapraszamy do zapisu do szkoły Policealnej Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Wiedza, którą u nas zdobędziesz pomoże Ci zadbać o urodę na najwyższym poziomie! Nauka trwa dwa lata i jest całkowicie bezpłatna! Zapraszamy do zapisu już dziś! ul. Szewska 17/1 Kraków Pozdrawiam - Delta Edukacja

Gość edyta215
Dzięki regularnemu stosowaniu szamponu przeciwłupieżowego Head & Shoulders udało mi się wygrać walkę z łupieże, a moje włosy dzięki niemu są od teraz lśniące, puszyste i pięknie pachnące. Polecam :)

Gość gość
Ja używałam wcześniej Nizoral i inne tego typu. Nie miałam zaufania do szamponów z półki sklepowej i wydawało mi się, że te z apteki będą lepsze. I co! Byłam w wielkim błędzie. Gęsta konsystencja H&S idealnie rozprowadza się na skórze głowy. Podczas mycia czułam ogromne zimno w największych skupiskach łupieżu a po umyciu zobaczyłam, że skóra w tych miejscach tragicznie się błyszczy. Po ok 30 min błyszczeć się przestała i łupież nie wrócił. Super bo przestała mnie swędzieć głowa. Już szczerze nie wiem co to łupież i tak POLECAM HEAD & SHOULDERS z całego serca!

Gość mamka34
kiedys uzywalam szamponu Head&Shoulders ale to bylo lata temu i niestety nie sprawdzil sie,ostatnio zapisalam sie do testowania szamponu i zostalam ambasasadorka marki,po urodzeniu dzieci moje wlosy i skora glowy to istny horror,lupiez i szybko przetluszczajace sie wlosy i swiad skory,uzywalam roznych szamponow ale dopiero Head&Shoulders menthol sprawil ze znow mam ladne wlosy i skora nie swedzi,pozbylam sie łupiezu

Gość k_wolowik
Szampony przeciwłupieżowe Head&Shoulders to już klasyka na rynku kosmetyków do włosów. Odkąd pamiętam gościł w mojej łazience - to ulubiony szampon mojego taty. Tata używa go od wielu lat i Head&Shoulders nigdy go nie zawiódł. Mimo, że nie mam większych problemów z łupieżem, to i mi zdarzyło się parę razy pożyczyć od taty ten szampon. Head&Shoulders i mnie wybawił z łupieżowej sytuacji ;) Ta wersja nie tylko walczy z łupieżem, ale również daje natychmiastową ulgę. Szampon testował mój narzeczony, który ma problem ze swędzącą skóra głowy. Już po pierwszym użyciu skalp przestał go swędzić, no i pozbył się łupieżu! Poza tym, to szampon z odżywką, więc nie tylko myje, ale również dba o włosy. Duża butla starczy na długo, nawet przy codziennym myciu włosów. Super! TESTUJĘ GO DZIĘKI EVERYDAYME

Gość anikoz
Dostałam head & shoulders do testowania i choć byłam sceptyczna, bo próbowałam już pozbyć się łupieżu przy pomocy innego szamponu, to już po kilku użyciach zauważyłam efekty. Teraz moje włosy są czyste, dłużej świeże i nie przetłuszczają się tak szybko.

Przede wszystkim podczas używania Head&Shoulders potrzeba cierpliwości i systematyczności. Przecież łupież to choroba skóry, więc jak każda choroba potrzebuje trochę czasu. U mnie na półce króluje wersja mentolowa. Początkowo wydawało mi się, że taki leczniczy szampon będzie miał problem z pienieniem się, bo mam farbowane włosy. Nic bardziej błędnego! Szampon świetnie się pieni, bosko pachnie, i przede wszystkim jest skuteczny. U mnie obecność łupieżu po dwóch tygodniach stosowania? Zero!

Gość Wojto 1976
Ja uważam, że Head & Shoulders jest dobrym szamponem, jeżeli będziemy go używać regularnie do skutki będą pozytywne. Mi pomógł, więc ja mogę go polecić.

Gość gość
Polecam szampon Head & Shoulders u mnie doskonale radzi sobie z łupieżem, włosy są długo świeże i nie przetłuszczają się jak w przypadku większości szamponów

Gość gość
Zapraszamy do zapisu do szkoły Policealnej Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Wiedza, którą u nas zdobędziesz pomoże Ci zadbać o urodę na najwyższym poziomie! Nauka trwa dwa lata i jest całkowicie bezpłatna! Zapraszamy do zapisu już dziś! ul. Szewska 17/1 Kraków Pozdrawiam - Delta Edukacja

Moja cała rodzina używa,jestesmy zadowoleni szybko radzi sobie z łupieżem ładnie pachnie odżywia włosy i skórę głowy polecam

Gość gabi1944
Szampon Head&Shoulders Mentol pomógł mojemu mężowi w walce z łupieżem. Przy regularnym stosowaniu ilość łupieżu wyraźnie się zmniejszyła(wcześniej było to widać na ciemnych ubraniach). Włosy są miękkie i gładkie. Skóra pachnie świeżością. Konsystencja szamponu bardzo fajna-gęsta, szampon nie rozlewa się i nie ucieka przy dozowaniu.polecam każdemu kto boryka się z łupieżem, aby spróbował.

Gość monia3101
Szampon jest świetny. Efekty widać już po pierwszym umyciu włosów. Po umyciu czuć świeżość na głowie. Polecam