Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lezkawoku

siedze i placze

Polecane posty

słuchaj wypłacz się to ci dobrze zrobi olej go to zrobi ci jeszcze lepiej i załuż sobie ejdno, choćby mnie cieli, skecali i zeby mnie wykręcało od środka, nie napisze do niego żadnego smsa, ZADNEGO !!!!! i to jest pierwszy punkt terapii dwa jak juz się wypłaczesz to zadbaj o siebie, zmień coś idz do fryzjera na solarium kup sobie super ciuch i zacznij szleć nie rycz tylko idz na kawkę z koleżanką piwko z kolegą acha i zacznij się umaiwaić na randki nawet takie głupie z internetu nic tak niedowarotściuje dziewczyny jak innyc koleś a jak się rozejrzysz to zobaczysz, ze raz fajna z ciebie dziewczyna a dwa tego kwiatu to pół swiatu koles dojdzei z nowa lala do tego stazu co z tobą to mu klapki zlecą a póżniej pojkawi się na forum z tytułem \"nie mogę zapomniec o mojej byłej\" :)))) głowa do góry

Gość lezkawoku
widze go 2 razy do roku na swieta mi solarium nie pomaga:(

Gość lezkawoku
madzix zrobiłam tak jak napisalas schudlam,zmienilam fryzure,szalalam,dakej sie umawiam na randki spotykam z przyjaciolmi ale to juz 1.5 roku a ja ciagle to samo

Gość lezkawoku
kseno.... a dl.go widujesz?

wiesz jedna z podstawowych spraw nie zapomnisz kochałaś z czasem te wspomnienia ucichną, przykurza się, ale jak ci bedzie żle to zawsze bedziesz chciała siegnąc po telefon i zadzownić, bo był ci bliski, ale to już koniec, jak sobie to uświadomisz to bedzie lepiej samam mam taką sama historię jak ty, tylko staz o \"po\" dłuższy bo 2 lata ostatnio go spotkałam w kinie z jego obecną lala i co oczywiście, ze mną topnęło i byłam przekonan, ze jak wróce to jak nic wódka i czarna rozpacz wróciałam do domu i lux nie spodziewaj się, ze masz serce z kamienia, ale tez czas, zeby się pogodzić z rzeczywistoscia

dziewczyny macie syndrom uzaleznienia moze mnie tu zlinczujecie ale o wiele trudniejsze jest zycie jak staramy się zyc radośnie niż jak się zakopiemy pod kołdre i użalamy nad sobą do tej pory twój ex bedzie miała nad tobą wałsdzę emocjonalną dopoki ty mu na to pozwolisz

Gość lezkawoku
tyle razy juz sobie obiecywalam ze to koniec on ma inna ze mam zapomniec ze nawet jak stanie u drzwi ti nie wroce za to co mi zrobil co jakis czas napisze mu smsa jak sie czuje on wie ze cierpie wiedza to jego rodzice..moi tez ja wstaje rano i mysle..czasami jak wracam do domu to mysle ze stoi i czeka..slucham muzyki i wszystko mi sie z n im kojarzy...zapach..slowa..ja poprostu Go strasznie kocham..kocham Go całą sobą kazdą czastka..i powoli umieram ..jak kwiat nie ma wody to usycha ja myslaam i chcialam byc silna ale nie dam rady przy kazdej probie legne!!to jest walka z wiatrakami..szkoda mi samej siebie

ja wiem, ze to moze głupio brzmi, ale nie myślałaś o psychologu fachiwiec, który jakoś z tobą porozmawia, pomoze ci , uswiadomi co jest nie tak, gdzie lzey problem, wiesz to naprawde pomaga, moze znajdziesz w sobie siłe, moze ktoś ci musi tylko uświadomić, ze ja masz a najlpeszy do tego ejst fachowiec

Gość lezkawoku
tak pierwsza mialam nadzieje ze ostatnia:( tyle mialam planów ja zycia nie rozumiem ide juz spac co mi zostało dziekuje Wam wszystkim

-----------------> ksenofaryna kolega chce mieć nad tobą wladze to ten z tych dupków, którzy zerwali, ale teraz się boją być sami, wiec bedzie cię maltertował, wydzwaniał, niepoki chciała się spotkać, a wszystko po co, po to, zeby zobaczyć, czy ma cię w reku dopóki bedzie czuł, ze ma, dupa blada nie znam twojej sprawy, ale najlpiej olewać nie wdawac się w dyskusjie zerwac kontak do zera dlaczego go widujesz codziennie?

jako to mowi moja mama pierwsz niezapomniana druga prawdziwa:)

Gość zwyczajny gość
Łezka.... Spokojnie..... Daj sobie czas....Ja się ponad dwa lata bujam w takim stanie....I jest lepiej...Czasem chodzę do parku...Patrzę na życie...Czas, który jest Ci dany wykorzystaj jak najlepiej...Może nie będziesz wolna..ale będziesz żyć...I przyjdzie Twój czas..ja w to wierzę...Uwierz i Ty... Piszesz wiersze? jeśi tak - pisz...Jeśli rysujesz - rysuj...jeśli grasz - graj...Pomoże....

powiedz niech spada na babus przyjacióli nie sobie poszuka gdzie indziej powiedz \"game over\" \"czas minął\" \"spadaj\" \"wynocha\" \"idz poszukaj swoje cienia\" \"tych kilentów nie obsługujemy\" dowolnośc duza a na koniec strzel mu dziwami przed nosem

Gość bezkochanka
łezko--------->pluń na niego (koniec cytatu) jeszcze przyjdzie na kolanach - wspomnisz moje slowa. mi tak ktos powiedzial o facecie, za ktorym ja plakalam - minelo pol roku i przyszedl. nie pisz - niech zatęskni, jak zobaczy co stracil. na nich to dziala. ale nie licz na wiele.

---> Ksenofaryna Gdzie Ty mieszkasz moja mila? Ja sie chyba musze z Toba osobiscie spotkac i wybic Ci skutecznie z glowy tego pajaca. To juz za dlugo trwa. Nie moge patrzec ( czytac ) Jak sie zadreczasz!!!!!!!!!

do autorki topiku-> Świat nie zaczyna sie i nie kończy wyłacznie na facetach. Tak naprawdę jesteśmy w zyciu sami, zdani tylko na siebie, rodzimy się sami i tacy też umieramy, a facet to \"rzecz nabyta\" :P Dziś jest jutro go nie ma. Płacz oczyszcza ciało i dusze, więc nie żałuj sobie. Jest teraz w Tobie duzo negatywnych emocji, więc może warto je gdzies rozładować? Na Twoim miejscu pojechałabym do lasu sie wykrzyczeć, pokopać kamienie i poprzebywać na łonie natury. :) Głowa do góry, jutro będzie lepszy dzień.

Gość zwyczajny gość
Blue Malibu ma rację.....

-----> Blue Malibu Fakt. Swiat na facetach sie nie konczy. I na odwrot. Ale nam z Wami a Wam z nami jest latwiej zyc. Pod warunkiem, ze dokonalo sie odpowiedniego wyboru ( czyt. mialo szczescie)

ja to się zgadzam ze zwyczajnym gościem czasem ejst tak, ze wiatr w oczy wieje wydaje nam sie ze nie dojdziemy gdzie chcemy ale po kazdej burzy wychodzi słonce a niebo jest błekitne czasem nawet z tęczą czas jest na wszystko przyjdzie kiedyś czas na dobra miłość ale potrzeba czasu Ty musisz ochłonąc nie sugeruj się, ze ktoś tam leczył się z kogoś rok, ktoś tyle, kazdy przeżya to inaczej, moze ty potrzebujesz wiecej czasu moze pewnego dnia wstaniesz i stwierdzisz jest znacznie lepiej wszystko ma jednak w zyciu sens moze nie był dla ciebie ZYCIE DAJE NAM NIE TO CZEGO OCZEKUJEMY, ALE CZEGO POTRZEBUJEMY tego się trzymam bedzie dobrze

Toz Ty na koncu swiata mieszkasz!!! ;) A pomyslalas jakie masz mozliwosci nieograniczone? Blisko Czesi wesolutcy i Niemcy praktyczni. A Ciebie rodak zamecza:( Ps. W razie potrzeby dojade. To tylko ok. 500 km.

Gość zasponsorowana
..fajny topick ...ja tez mojego olalam ..a zeby lepiej zapomniec ...jestem naprzyklad dzisiaj umowiona do restauracji z bogatym kolesiem :P ..zaraz ruszam z domku ..pozdrawiam i zycze latwej walki z uczuciami..

No fakt. Lokalizacja, mimo ze korzystna to i beznadziejna w kwestii podrywu. Juz tylko czas moze to rozwiazac. Nie trac ducha, badz silna, pij piwo! Bedzie ok.

Gość bezkochanka
typass jest full wypas facet :classic_cool:

-----> Ksena!!! 😭 Skad te podejrzenia!? Az z wrazenia musialem spojrzec (i nie tylko spojrzec) ponizej pasa!! I co? Wszystko na miejscu. I dziala. Upewnie sie w nocy;)

Gość bezkochanka
:P

Gość kseno jest fajna
:D

Gość lezkawoku
witam Was wszystkich jestem dzis w pracy i mam nadzieje ze jest juz lepiej noc mialam ciezka co chwile sie budziłam ja spotykam sie z facetami ale w kazdym mi cos nie pasuje :( brakuje mi takich dlugich rozmow o sensie zycia,wszytskiego i brakuje..czuje sie taka wypalona..:(