Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badu

kremy z retinolem??? kto używał

Polecane posty

Gość badu

niby cudo,ale kto potwierdzi?

Gość nie mozna uzywac
zbyt długo, bo uczulaja.

Gość badu
no ale konkretne efekty widzisz?rozumiem,że używałaś

ja widziałam konkretne efekty, dobrze wypełniają rozstępy, nie wiem jak to jest z dużymi rozstępami, ale takie niewielkie - ale dające już efekt rozciągniętej skóry - wygładzają bardzo ładnie niestety, tak jak już pisano, uczulają : wyprysk i swędzenie, długie stosowanie jedynie dla bardzo wytrzymałych, ja nie skończyłam nawet jednego opakowania, miałam krem \'\' retin a \'\'

oj ale retinol to niekoniecznie na rozstępy. Mnóstwo preperatów zawiera retinol. A to nic innego jak czysta postac witaminy A, która stymuluje odnowe komórek, retinol uzywany jest do niemal wszystkich preparatów przeciwko starzeniu się skóry:) Jak chcesz to poczytaj tu:http://www.bio-med.pl/retinol.html

Gość badu
ojoj,169 zł,myślałam,że są tańsze

oczywiście, ze są- ja podalm link o retinolu tylko....

a zdradzisz ile masz lat? Bo retinolu nie powinno się uzywać przed 30 rokime życia, jest troszke silny. Albo jeśli chcesz, to można sobie wklepac kremik czasem na noc, ale nie częściej niż 1-2 w tygodniu:)

Gość badu
no,po 30 tce to jestem, ..ale nie wygladam

Gość badu
:)

Gość dermika
Ja mam 31 lat i mam teraz kremik pod oczy z retinolem Dermiki...stosuje go już 3 miesiące ale jakiś specjalnych efektów spłycenia zmarszczek mimicznych pod oczami nie zauwazyłam.... czytałam ten art. o retinolu....warto byłoby sięgnąc po jakiś kosmetyk dla całej twarzy...ale tam podane są dośc drogie.... Dung masz moze jakies sprawdzone? A dla cery naczynkowej mozna bez obaw o podraznienia stosowac? Aha jeszcze jedno teraz wiosna latem gdy wystawiamy buzke do słonca to nie nalezy stosowac bo beda przebarwenia sie pojawiac...

dziewczynki jak namierze tą dziewczynę- bo tu gdzieś katalog krążył. Ja słyszałam o tym z ATW, ale nie uzywałam... W opisie powinno być, zaraz poszperam...