Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem tak ma

czy mając juz stałego partnera nadal łapiecie się na...

Polecane posty

Gość czasem tak ma

spoglądaniu na innych i potrzebie adoracji obcych panów? ;)

Nie :) Chociaż nie ukrywam, że adoracja z strony uprzejmego, sympatycznego faceta jest miła :)

Gość fiołek---fikołek
no cóż adoracja ze strony jakiegoś miłego pana moze być miła, byle niezbyt natrętna i oczywiście dyskretna:)

Gość ojjjj
każda kobieta potrzebuje adoracji:) dla lepszego samopoczucia. nawet gdy jakiś dziadziuś w parku powie cos miłego to nam sie gembusie cieszą:)

Oczywiscie! Uwilbiam adoracje, choc mam faceta. Ale co z tego? Nie zamierzam go zdradzac, a fakt, ze ktos pusci mi oko, poflirtuje, chce sie ze mna umowic, swiadczy o tym, ze jeszcze sie nie zapuscilam w zwiazku i jestem wciaz atrakcyjna dla facetow :D Moj chlopak zreszta widzi, ze podobam sie innym i ze wciaz musi sie starac :D

Gość czasem tak mam
zakładając topik spodziewałam się właśnie takich odpowiedzi.. jestem ciekawa czy teraz panie jeszcze coś dodadzą. myśle,że rozmowa z 2mężczyzną to nic złego,nawet bym napisała,że od czasu do czasu jest coś takiego potrzebnego dla ucha...grunt,że kończy się to na rozmowie i śmiechu. pozdrawiam :)

Najgorsze co mozna zrobic to skupic sie na 1 facecie. To niezdrowe dla nas i dla zwiazku. Przeciez spodobalam sie mojemu chlopakowi taka flirtujaca i atrakcyjna takze dla innych facetow i niech tak zostanie. Ja tez lubie widziec, ze moj chlopak komus sie podoba, bo fajnie jest sobie przypomniec, ze mamy atrakcyjnego partnera. Oczywiscie wszystko w ramach zdrowego rozsadku i bez burzenia zaufania. Pozdrawiam wlascicielke topicu 🖐️

Gość czasem tak mam
dzięki🌻 ...tak mi tez się robi lepiej jak ktoś zwroca na mnie uwagę co jakiś czas...będąc długo w związkach czasem zapominamy o swoim wyglądzie, a tu jakieś mile slowo ,mrugnięcie odrazu mówie sobie :''stara wyprostuj się ,nie jest z tobą jeszcze tak zle'' :D