Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość enius

krem kozi ziaja do twarzy jaki jest????

Polecane posty

Gość enius

czy ktos stosowal ten krem i jakie ma efekty czy dobry jest czy raczej unikacgo ?? bo widzialam gdzies ze ktos go polecal ale moze jeszcze jakies opinie??

Gość używałam i jest bardzo fajny
bo pięknie wygładza cerę i ją nawilża, ale też chyba i natłuszcza przez co niestety może zapychać pory powodując zaskórniki (tak było ze mną), ale spróbuj - może w Twoim przypadku tak nie będzie:) w końcu jest bardzo tani więc jeśli się nie sprawdzi bedziesz używać na szyję czy do rąk:)

Ja mam cere mieszana i dla mnie osobiscie ten krem jest za tlusty. Ale moja mama go używa, bo ma bardzo sucha skore i bardzo jej odpowiada.

Gość jaasia
Ja ten krem kiedys kupilam.Ladnie pachnie ,jest tani i cera po nim jest gladka.Wiem,bo dalam go mojej znajomej,ktora go zuzyla.Dla mnie byl niestety za tlusty.Jesli masz sucha skore to mysle.ze mozesz go kupic.Jesli twoja cera jest tlusta lub mieszana,krem moze byc bla Ciebie za tlusty.Ja preferuje kremy nawilzajace.Sa lekkie i nie zatykaja porow.I buzia jest swieza,nie swieci sie.Wybor nalezy do Ciebie.Napisz co zdecydowalas.

Gość mnie ten krem
paskudnie uczulił. Aż się zdziwiłam, bo nie mam skóry podatnej na podrażnienia, a po tym kremie myślałam że nie pozbędę się wyprysków i plamek :(

Gość enius
mam sucha skore i tak pomyslalam ze moze by był dobry z tego co onim czytalam ale własnie boje sie uczulenia bo mam podatna skore na takie rzeczy niestety czasem mam wrazenie ze najbardziej to chybana czole jest sucha a juz jak nosze czapke to tym bardziej....

Gość enius
mam sucha skore i tak pomyslalam ze moze by był dobry z tego co onim czytalam ale własnie boje sie uczulenia bo mam podatna skore na takie rzeczy niestety czasem mam wrazenie ze najbardziej to chybana czole jest sucha a juz jak nosze czapke to tym bardziej....