Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oponna

FAŁDKI NA BRZUCHU - POZBYJMY SIĘ ICH!!!!!!!

Polecane posty

Gość oponna

Przymierzałam się do tego już nie raz, ale oczywiście nie wyszło !! Może wspólnie się zbierzemy i zrzucimy ten tłuszcz z brzucha i bioder!!

Gość anusia-kawusia
ja tez tak mam niby szczupla jestem ale te faldki to co cwiczymy ?

Gość POZBADZMY
sie tak pisze a nie tak jak napisala Ty!

Gość moze łona ze wsi jezd

Gość oponna
Ja też niby chuda...No może trochę uda mam według mnie za grube ale wszyscy mówią że wymyślam :P Dobra skupmy sie na tym brzuchu. I jak tu iść na dyskotekę i ubrać krótką bluzeczkę a tu taka opona? Gdy widze osoby z takimi fałdami i krótkimi bluzkami na codzień to mnie odrzuca.Ja to staram się zatuszować ubraniami. Ale teraz postanowiłam ten tłuszcz spalic. Teraz idzie weekend wiadomo raczej siedzi się w domu więc się więcej je.Dlatego też moze zaczniemy od poniedziałku, a narazie zbierzemy więcej osób i powymyślamy nasze zajęcia. Łoo się rozpisałam :P:)

Gość oponna
POZBYJMY - hahaha ... Przepraszam za ten błąd , jakaś nie przytomna jestem :O

Gość anusia-kawusia
ja tez tak mam na dysko nie chodze bo juz jestem starawa tu masz linka tam sa fajne cwiczonka kiurde ja mam w pasie 76 koszmar chce miec 70 , http://agk.20a.w.interia.pl/

Gość oponna
Fajne ćwiczenia też są na www.modeling.pl :) Ja mam w pasie....Poczekaj zmierze się..

Gość oponna
Łeeee mam 70 :O:O

Gość anusia-kawusia
ale ja mam 178 cm wzrosstu wiec niby sie gubi ale te wałki wlasnie mialam ci podac modelling tylko chcialam znalezc w swoichulubionych tez fajne ...robie codziennie od paru dni 100 brzuszkow i kurna nic sie nie rusza ...

Gość czekoladowa kreacja
ponoć hula-hop jest super

Gość oponna
oo o hula hopie też słyszałam...Ale jak kręce to się strasznie wkurzam jak mi spadnie. Nie wiem czemu ....;/

Gość oponna
No z tymi brzuszkami to tez miałam taką akcje :P Coś z 3 dni tylko robiłam bo potem mi się już nie chciało :( Ale ćwiczyłam też Areobiczną 6 Weidera...Gdybyś była zainteresowana to podam Ci linka...

Gość anusia-kawusia
znam 6 Weidera mam wydrukowane i w domu lezy na polce .... jak dla mnie kurde ciezko

Gość oponna
ja na A6W wytrzymałam coś 12 dni... Przyznam że mięśnie mi się troche zarysowały....Ale tłuszczyk był.

Gość avocado
witam :) patrzylam kiedys na ta 6weidera i sie tak zastanawialam,czy to aby jest wykonalane?:( a hula hop na mnie słabo dziala,robie 100 brzuszków juz jakis tydzien i niccc:( chyba sie zalamie :( pozdrawiam

6 weidera nie jest tak skuteczna. Ale za to cwiczenia z tami lee- ja chce miec takie mięśnie brzucha- owszem!!!!!!!

Gość oponna
Witaj avocado!:) Przyłącz się do nas! Od poniedziałku będziemy działać..

Gość anusia-kawusia
no wlasnie ja tez jak rano wstaje to jeszcze jakos wygladam a pod koniec dnia wałek :-(, ale jestem twarda nie miętka bede robic te brzuszki dlugo dlugo musi kiedys spaść, nie jem slodyczy bialego pieczywa i miesa ,

poza tym- 6 weidera jest dziecinnie prosta- bynajmniej dla mnie................... Żeby skutecznie i szybko ukształtowac miesnie brzucha- trzeba cwiczyc spinanie ich wszuystkich partii- mięsnia prostego oraz skosne- naprzemian.Napinamy jak najmocniej się da...przytrzymujemy kilka sekund i rozluźniamy lekko.Ćwiczenia wolniejsze- ale z większym obciążeniem- są skuteczniejsze- są to tak zwane cwiczenia siłowe.

Gość oponna
Hehe a może głodówka?? Hehe

Gość oponna
Eh chyba jeszcze śpie ... 2 razynapisałam te hehe ;/

Gość avocado
witam jeszcze raz:D podziwiam tych,dla ktorych 6weidera jest latwa i zazdroszcze....

czyli za zaczynany od poniedziaku? juz jest wiosna,wiec trzeba sie spieszyc....

Gość oponna
Może powiemy sobie cobędziemy robić aby spalić ten tłuszcz? JA proponuje własnie mniej jeść, oczywiście ćwiczyć, szorować brzuch szorstką gąbka , robić masaż brzucha (w sensie troche się szczypać:P)

mam w domu skakanke troche czasem an niej skacze ale boje sie ze sasiadka z dołu przybiegnie z buzia , ale czasem sobie skacze / przypomnialy mi sie stare dobre czasy/ ja codziennie szoruje sobie posladki i brzuch taka szorstka gabka , mam piling antycelulitowy Lirene calkiem niezly ale moze tez byc zwykla sol ,

a mzoe ma ktos sposob na to zeby miec szczuple ramona? Mam typowa budowe \"jablko\" czyli tyje od pasa w gore, tylek i nogi sa ok ale jak widze te moje ogromne ramona to az chce mi sie wyc:(, nie wiem co robic boje sie ze cwiczeniami to je tylko powiekrze a jak sie odchudzam i najpierw chudna mi nogi i tylek a pozniej reszta. Ciarki mnie przechodza na soam mysl ze nijedlugo bedzie lato i niczym nie zakryje tych lap.