Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beata1111

Problem po CC

Polecane posty

Gość Beata1111

Witam. Otóż mam pytanie do wszystkich mam, których maluchy przyszły na świat przez cc. CZY I WY MACIE PROBLEM Z ODDAWANIEM MOCZU?? Jestem już 10 dni po cięciu, a podczas oddawania moczu (a właściwie pod koniec jego oddawania) odczuwam jakiś dziwny ból w okolicy dołu brzucha. Czy to normalne?? Czy tez tak miałyście?? Bo się martwie. Pozdrawiam

nie wiem, czy to normalne, zapytaj moze położną środowiskową, jesli jeszcze przychodzi (powinna!). Ja nie miałam żadnych problemów, ale generalnie wszystko dobrze zniosłam, więc nie jestem żadną wytyczną:)

Normalne. Ja tak miałam do 3 tygodni po cięciu... Takie dziwne uczucie jakby sie brzuch zapadał do środka i towarzyszy temu ból...

ja nie miałam żadnego problemu z moczem.Tak samo było jak przed prodem,jak przed zajściem w ciąże.Może skontaktój się z lekarzem??? bo może to jest np coś z pęcherzem lub może z nerkami,a nie z cc

ja nie miałam żadnego problemu z moczem.Tak samo było jak przed prodem,jak przed zajściem w ciąże.Może skontaktój się z lekarzem??? bo może to jest np coś z pęcherzem lub może z nerkami,a nie z cc