Kłaczek 0 Napisano Marzec 24, 2006 Właśnie,...o ile mi wiadomo to ja jestem za młoda na wypalanke, tak mi powiedziala położna. W necie poczytalam troche na ten temat i okazalo sie wlasnie, że po wypalance zostaje blizna i nie poleca sie tej metody osobom ktore jeszcze nie rodziły. Ale oczywiscie spanikowalam i zaczelam wymyslac Bóg wie co......ale skoro tu dziewczyny mialy wymrażanie, mimo że nie rodzily jeszcze to chyba po tym zabiegu nie ma śladu:) Jeszcze mam pytanko...ile to kosztuje, wymrazanie?? Wszystkiego dobrego kobietki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olamukowska Napisano Marzec 24, 2006 ja nie zapłaciłam nic..znalazłam przychodnie ktora ma podpisane umowe z funduszem z drowia na ten zabieg..myśle ze warto poszukac a nie isc do pierwsezgo lepszego polecanego przez ginekologa bo oni lubią naciągac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sytka Napisano Marzec 24, 2006 a ja zapłaciłam 250 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach