Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gagatka85

maybellin wonder finish

Polecane posty

hejo czy zadowolone jesteście z tych podkładów?? Chodzi mi czy dobrze sie rozprowadza po twarzy??? z góry dziekuje za odp papa

Gość nie nie nie
Stosowałam całą masę fluidów ale ten jest zdecydowanie jednym z najgorszych. Nie robi nic tzn. nie matuje, nie kryje, żle sięrozprowadza i co gorsza, tworzy efekt maski!!! Absolutnie nie polecam.

Gość nie nie nie
Miało być źle się rozprowadza. Pozdrawiam

Gość tez tak mysle
ja myśle ze Ideal balance jest świetny

Gość nie nie nie
Do niedawna stosowałam Lumene Doublestay, był nie najgorszy w sumie ale przeszło miesiąc temu odkryłam nasz rodzimy produkt Lirene City Matt. I to był dopiero szok!!! Nie dość, że tani bo około 20 zł to jakością dorównuje a nawet przewyższa te z górnej półki. Cudnie się rozprowadza, pozostawia aksamitnie delikatną skórę, matuje na 6 godzin (mam tłustą) i zupełnie nie widać że jesteś pomalowana!!! Żadnych paskudnych efektów maski. Tylko z kryciem ewentualnych niedoskonalości nie sprawdza się zbyt dobrze. Ale warto go wypróbować - szczerze. Ja jestem nim zachwycona:):):)

Gość nie nie nie
A i wygładza zmarszczki mimiczne np. wokół oczu.

a ja sie nie zgodze z przedmowczynia. Uzywam juz dlugo Maybelline Wonder Finish i jestem bardzo zadowolona. Po nalozeniu trzeba odczekac ok 5 minut zeby podklad dokladnie sie rozlozyl na twarzy. Poza tym trzeba wybrac odpowiedni odcien :)

Gość aakk
Wyślijcie puste e-maile na mój adres, a wyśle wam zaproszenie do maybelline, dzięki którym dostaniecie od nich darmowe próbki alina-bd@wp.pl