Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiosna_

pytanie o oddział laryngologiczny

Polecane posty

mam nadzieję że na forum jest osoba, która miała prostowaną przegrodę nosową i może mi poradzić w sprawie wyboru oddziału laryngologicznego w którym warto na taki zabieg się zdecydować, lub w którym nie warto często taki zabieg robiony jest w znieczuleniu miejscowym, które nie znieczula dokładnie i podobno bardzo boli, ja szukam szpitala gdzie robią w narkozie lub dobrze znieczulają miejscowo, czy ktoś z Was może dać cynk w tej sprawie?

Gość Kubina
A z jakiego jesteś miasta?Chyba nie pojedziesz na drugi koniec Polski.

jestem z woj. mazowieckiego , ale jestem w stanie pojechać na koniec Polski, byle zrobiono mi to dobrze i bez bólu, najwięcej dowiedzieć się można od byłych pacjentów szpitali więc bardzo proszę o opinię

Gość Kubina
Idę już spać.Ale jutro tu wpadnę.Wiem coś otym.

Gość kubina
Jeszcze tu jestem.Polecam śląsk.Tu masz oddziałów laryngologicznych od wyboru do ....Prawie w każdym mieście.

tutaj też mam dużo oddziałów, po lekturze wywiadu z ordynatorem oddziału w jednym ze szpitali w Olsztynie wstępnie się zdecydowałam gdyż tam odchodzi się od znieczulenia miejscowego na rzecz pełnego w celu poprawienia komfortu pacjenta, ale bardzo zależy mi też na opiniach innych\'\' kuracjuszy\'\', którzy mieli taki zabieg już robiony i są lub nie są zadowoleni, mnie ciekawi dlaczego są lub nie są zadowoleni, teraz jedynym kryterium jakim się kieruję jest kwestia znieczulenia a myślę sobie że jest to tylko jedna z kwestii i patrząc z medycznego punktu widzenia pewnie oboczna, interesują mnie więc ewentualne powikłania i w ogóle efekty w opinii tych którzy zabieg robili zaznaczę że w tej chwili bardzo ciężko mi się oddycha i długo choruję , więc mam już tej przegrody krzywej po dziurki w nosie ;)