Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sambuccia

Wkurzają mnie małe palce u nóg.

Polecane posty

Gość sambuccia

są takie niekształtne, brzydkie do nieczego nie podobne :o splaszczone..ble jak to wygląda :o

ja teeez tak maaam... i kaaazdy maaaa.... juz dosyc... itd. :P

Gość Kubina
Zrób sobie operację plastyczną jak to dla Ciebie taki kłopot.

Gość baaaaa_ aaaaa
a mnie wkurzaja wielkie paluchy u nog wystajace za japonki. Sorry ale wole miec mala zgrabna stope niz stope yeti.

Gość mucha w oku
Istnieje proste rozwiązanie - jak masz wielkie stopy/palce, to nie noś japonek. I po krzyku :) Ja na szczęście mam małe i wąskie stópki. Latem jest się czymś pochwalić. I strasznie śmieszą mnie dziewczyny i kobiety, które, mając stopy jak płetwy, noszą filigranowe klapeczki na szpilce, z których pięta jakby wypływa. Żałosny widok.

Gość estetyczna rybcia
taa...tez ze stopami jak płetwy powinny chodzic wyłacznie w gumowcach...

Gość jyfiuy
Do muchy w oku - ale jesteś miła... Może i masz małe stopy, ale charakter... współczuję gorąco.

Gość mucha w oku
Taaaak, jestem miła jak inne panie z kafeterii, które też tylko potrafią krytykować. Jak jakaś pisze, że ma choć lekką nadwagę, to zaraz sypią się w jej stronę wyzwiska, że tłusta, brzydka, zaniedbana. Jak ma duże piersi, to maciora. Itd. Nauczyłam się tego od was, moje drogie forumowiczki ;)

Gość baduu
do muchy-to ,że masz małą stopę tzn ni mniej ni więcej,że jesteś niska,ja tam wolę mieć większą ale za to moje ukochane 1,70cm.hm

Gość heheekqdmn
mucha jestem z Toba:) małe stópki góra;))

Gość do muchy w oku
Nauczylas sie od kafeteriuszek? To masz strasznie slaby charakter, wspolczuje...ja tu jestem trzy lata i nawet jak mnie ktos obraza, to z tego powodu nie nauczylam sie obrazac innych.

tez mam male stopki (rozmiar 37, w porywach 38) przy 168cm wzrostu. ale ciesze sie, bo nie podobaja mi sie duze buty, zwlaszcza letnie sandaly, japonki, pantofle itp. :)

Gość kuleczkaaa
kurcze a co to za roznica czy ma sie mala czy duza stope??przeciez i tak nie mamy na to wplywu wiec po cholere ta gadka...kazda stopa moze byc ladna jesli jest zadbana itp,a poza tym to naprawde nie macie wiekszych problemow niz palce u stop??ranyyy bez przesady dziewczyny....:P