Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ma te 2 tys. zł PLN.

dlaczego kobiety szukają pretekstów do rozwodu ?

Polecane posty

Mnie nazwała wczoraj pedofilem, ponieważ po kąpieli wycierałem naszą córewczkę w wieku dwa lata i trzy miesiące ręcznikiem frotte i za chwilę poszła spać Madzia a moja żona już adwokata sobie wybrała i nazywa mnie pedofilem i rząda rozwodu i mam jej oddawać 2000 zł miesięcznie na wychowanie córki . A jak mam to zrobić , czy nie powinienem dziecka wycierać ręcznikiem po kąpieli ? No dobrze, dam jej te 2000 zł miesięcznie i podpiszę zgodę o rozwód . Skoro chce to niech ma i już, czasem tylko chciałbym Madzię zobaczyć.

Gość może pedofilu jeden
opiszesz dokładniej jak dziecko wycierałeś? Głupku

Gość Kocha za bardzo
Nie daj sie zrobic w ch...Moj ojciec tak sie bal zeby go nikt o nic nie posadzil, ze nigdy mnie nie bral na kolana, przytulal rzadko. Wlasnie dlatego mam teraz taki glod emocjonaly i smialo moge sie nazwac kobieta, ktora "kocha za bardzo"

wycierałem ręcznikiem frotte córeczke i za chwilę dziecko usnęło w drugim pokoju, o czym tu opowiadać, pod kołderką dziecko zasnęło, cieplo w pokoju było , za chwilę do kuchni poszedłem spać , tą moją babę jakiś diabeł ciągnie na noce i imprezowanie, nad ranem wraca pijaja do domu i ma pretnsję, że żle się dzieckiem zajmuję i teraz rząda rozwodu , chyba się zgodzę jej oddać te głupie 2000 zł miesięcznie i może moje życie będzie teraz spokojne ?

Gość heh...
ale żooona , szkoda córeczki:(

Gość może sama była ofiarą
pedofila i teraz ma problemy emocjonalne?

jeszcze nie wróciła z imprezowania a ja nie śpię , żona nie pracuje , ja rano wychodzę z domu i wieczorem po godz. 21 wracam do domu bardzo zmęczony , jestem informatykiem z zawodu i zarabiam netto 12 tys. zł miesięcznie plus auto służbowe, , żona nie pracuje i prawie wszystkie moje dochody oddaję żonie , wieczorem wracam do domu a moja żonka z kumpelami wychodzi poszaleć i woła abym zajął się Madzią , co mam zrobić? Jeżeli mnie oskarża żona o pedalstwo i zboczenia seksualne to niestety nie mam świadków , że jestem niewinny , szkoda tylko Madzi, że normalnej rodziny mieć nie będzie, skoro chce żona kasę to wolę zaplacić te 2000 zł, jeżeli mnie nazwie publicznie pedałem, zboczeńcem, pederastą , fetyszem, zoofilem lub podobnie to tylko lina dla mnie pozostanie lub ucieczka do innego kraju .

Gość do kitu
cos chiba jesteś felerny, zapytaj mamy!

Gość do kitu
jeśli NIE to zabieraj Madzię, weż dobrą adwokatkę i walcz.

Gość heh...
do kitu dobrze dziewczyna Tobie radzi , masz kase i dowody zostw żone z jej kolesiami , a Madzie sam lepiej wychowasz.

Gość eweel1
ja ci sie dziwie ze ty nie walczysz o swoj byt i dziecka nagraj ja kiedys nakrec filmik z ukrycia miej dowody stac cie na adwokata walcz o dziecko wariacie i nie badz miekka klucha cos sie usral tych 2 tysiakow to dziecku ojca nie zastapi!!!a mamusi i tak wieczorami nie ma i nie ma dowodow aby cie o cos posadzic bo to jest powazny zarzut i ywierz mi ze w sadzie slowa o tym nie pisnie bo na glupka wyjdzie a ty nie zgadzaj sie na rozwod tak szybko badz uparty i nie pokazuj zes miekki jestes!pokaz ze potrafisz byc glowa rozdiny i zadbac o ich byt i dobro.powodzenia pewnie za pozno pisze ale chcialabym wiedziec jak sie sprawy potoczyly jezeli sie potoxczyly.