Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joko98

jak zareagowac?

Polecane posty

Gość joko98

Dziwna sytuacja...przyjaznilismy sie w 4 ( 2 pary), z dtej drugiej pary chlopak zerwal z dziewczyna po 2 latach, rozumiem jest jej przykro jest zalamana, nie pisze do mnie tylko dzwoni do mojego chlopaka i sie uzala... przesadzam??

Gość upppp

Gość *mala blondyneczka*
moze: -- miala lepszy kontakt z twoim chlopakiem niz z toba -- mysli ze jej byly odzywa sie do swojego kumpla (twojego chlopaka) i ona chce sie dowiedziec czy sa szanse na powrot -- ona chce rozmawiac z facetem zeby moc zrozumiec dlaczego jej chlopak ja zostawil a moze po prostu szuka pocieszenia... sama sobie odpowiedz a juz na pewno to powinnas pogadac ze swoim chlopakiem na jej temat i o czym gadaja pzdr

Gość upppp
Własnie mnie to dziwi bo zawsze miala lepszy kontakt ze mna :/ do tego chlopaka nie chce juz wrocic ( zerwal z nia po raz 2 ) ma 28 lat my mamy po 21 jej chlopak byl w naszym wieku... naprawde nie rozumiem tego

Gość *mala blondyneczka*
spora roznica jak na ten wiek.. hmmm nie chce Cie straszyc, ale to nie jest zbyt normalne..moze chce Ci odbic faceta, bo np zawsze jej sie podobal..nie wiem ale jak dla mnie to dziewczyna powinna znalezc sobie kogos w swoim wieku. przeciez ma juz na pewno inny poglad na zycie niz jej byly chlopak..

Gość upppp
tzn ona bedac z nim twierdzila ze czuje sie mlodo...i naprawde nie czuc ta tej roznicy wieku...nie jest jakas byle kobieta ma doktorat z fizyki, wie ze to boli jak inne dziewczyny pisaly do jej juz bylego chlopaka. Ja rozumiem ze czuje sie zagubiona opuszczona nie wie co z e soba zrobic ale wydaje mi sie ze troszke juz przegina .... jak sie zachowac?

Gość *mala blondyneczka*
gadalas o niej i o tych telefonach ze soim chlopakiem?? mowilas mu ze Cie to niepokoi??

Gość *mala blondyneczka*
jesli ona bedzie dzwonic i twoj chlopak bedzie wtedy z toba to rozmawiajcie z nia razem, ty cos tam wtracaj, niech daje ciebie do sluchawki.. bo to jest troszke dziwne, skoro miala lepszy kontakt z toba to po co dzwoni teraz do twojego faceta(?)

Gość upppp
Nie...dzisiaj chce porozmawiac ( cala ta akcja toczy sie dopiero od 2 dni ) ale nie wiem co mu mam powiedziec, nie chce robic jakiejs afery, nie wiem moze przesadzam :/

mnie się wydaje , że nie przesadzasz....Jakby naprawdę chciała porozmawiać z Twoim facetem bo chciałaby znać zdanie z punktu widzenia mężczyzny to by poprosiła Ciebie jako swoją przyjaciołke i zapytała czy Twój mężczyzna umiałby pomóc....

Gość upppp
tylko co on mam jej pomoc?? narazie ja pociesza i chyba jej to sprawia taka przyjemnosc...naprawde bylo mi jej zal, teraz powoli przestaje...i naprawde bardzo dziwi mnie jej raeakcja...nigdy wczesniej do niego nie pisala nie dzwonila, nawet jak spotykalismy sie w 4 nie rozmawiala tak z nim zeby teraz tarktowac go jak "przyjaciela" ??

Gość mila z alpejskiego mleka
nie przesadzasz i masz prawo wiedziec... twoj facet powinien zrozumiec ze myslisz o tym tak i tak... pogadaj z nim on ci pewnie powie o co tamtej dokładnie chodzi ...

Gość *mala blondyneczka*
2dni to jeszcze nie duzo, oby sie to nie ciagnelo.. nie znam waszych relacji ani sytacji ani przede wszystkim jej wiec ciezko cos radzic. powiedz po prostu ze czujesz sie dziwnie ze ona do Ciebie nie dzwoni i nie wypalkuje sie innej zdiewczynie tylko facetowi..bo to jest troche dziwne.. zapytaj o czym rozmawiaja i ze ty tez chcialabys jej pomoc, wiec moze razem pomyslicie jak jej pomoc. wybadaj czego ona chce..bo jesli ciebie oleje i bedzie nadal dzwonic do twojego chlopaka to masz problem

Gość upppp
hmmm wlasnie rozmawialam z moim chlopakiem mowil ze jutro chce sie spotkac z jej bylym a jego pzryjacielem i chce z nim porozmawiac, wiem ze z jego strony moge byc pewna....ale ona :/ nie spodziewalam sie, jakies 3 mieisiace temu rozstalsmy sie na 1 dzien ;) zadzwonilam do niej i sie wyzalilam ale nie przyszlo mi do glowy zalic sie jej chlopakowi:/

Gość upppp
nie wiem moze ja jestem jakims wyrzutkiem bo dla mnie chlopak zajety to rzecz swieta, niestety dla wielu dziewczyn nie ma to kompletnego znaczenia

Gość upppp
dziekuje za wszytskie odp :* wieczorm wam napisze co dalej bo bede rozmawiac z chlopakiem milego dnia ! :)

Gość *mala blondyneczka*
ja Cie doskonale rozumiem, dla mnie tez chlopak zajety jest tabu, poza zasiegiem, nie mowiac juz o chlopaku dobrej kolezanki.. mam nadzieje ze wszystko soe dobrze skonczy..do wieczora

Gość upppp
taka mala dygresja : moj chlopak jest przystojny, byl kiedys modelem, w zwiazku z tym ma duze powodzenia, doczepila sie do nieg kolezanka w pracy, on mowi mam dziewczyne od 2 lta , a ona: ja mam chlopaka od 4 ale mi to w niczym nnie przeszkadza:D zachowam to bez komentarza :)

Gość *mala blondyneczka*
no coz, ta dygresja wiele wyjasnia:D niestety duzo jest kobiet ktore maja takie podejscie jak jego kolezanka z pracy..byc mzoe i ta wasz "niepocieszona" tez nalezy do takich dziewczyn. uwazaj!!!!

Gość Po prostu ...
nie ufaj jej, to nie jest normalna sytuacja, że ona twojemu chłopakowi wyplakuje się ... A co on ma do tego, przeciez to nie jego sprawa jak jej uklada się w związku ... daj jej do zrozumienia, ze tobie się to nie podoba, mozesz jej powiedzieć, że wy nie chcecie wchodzic w ich osobiste sprawy, bo nie macie i tak wplywu na nie ... Radzą ograniczyc z nia kontakt do minimum ...