Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze wiedzieć

Karmienie piersią a miesiączka

Polecane posty

Gość musze wiedzieć

Mam niespełna 4 miesięcznego synka.Karmie go piersią ale dokarmiam też mlekiem modyfikowanym.Mam pytanie czy jest możliwość że podczas karmienia piersią nastąpi powrót miesiączki???

jak najbadziej, ja karmiłam tylko piersią i dostałam 3 m-ce po porodzie :(

ja tak samo-połóg trwał dwa miesiące, miesiac przerwy i okres...a juz tak fajnie było....

Gość Wanka
Ja karmiłam rok, a okres dostałam po 6 miesiącach.

Karmiłam tylko piersią, @ dostałam jak Alka kończyła 2 m-ce:( doktorek powiedział, że jestem stworzona do rodzenia....

czesc ja mialam cesarskie ciecie polog zakonczyl mi sie po 6 tyg . mialam 3 dni spokoju i dostalam mega okresu ze az bralam tabletki przeciwkrwotoczne. nadal karmie piersia..moja corcia ma juz teraz 2 miesiace, ale pokarm mi sie pogorszyl. a jaka u was byla ta pierwsza miesiaczka po porodzie?

qa swoja droga to myslalam ze tylko ja jestem takim ewenementem, bo ogolnie okresu dostaje sie gdy przestanie sie karmic!!

Gość a ja karmie juz 10 miesiecy
i okresu nadal nie mam :D

jak widac kobiety sa rozne i nie a na to reguly kiedy powinno sie dostac a kiedy nie. moja polozna twierdzi ze to jest uwarunkowane genetycznie.

Gość lusesitaaa
ja miałam okres po 1,5 miesiacu i juz mam regularnie. Po przestaniu karmienia wraca owulacja, okres jest wczesniej, ale cykle bezowulacyjne, pod warunkiem, ze karmi sie tylko piersia.

Gość -ala-
ja karmialam 7 tygodni, po 7 tygodniach zaczelam wprowadzac sztuczne mleko tylko na noc i okres dostalam po 2 tygodniach, czyli po 9 od porodu... pozniej mialam juz regularnie

ja dostalam okres 9 tyg po porodzie Karmilam tylko piersia Teraz mam dokladnie co 28 dni

a poza tym po co mialabym cos krecic nadodatek po co mialabym pisac ze ma synka skoro mam coreczke? pomysl zanim cos napiszesz dziewczyno...

co do tego ze jak sie karmi to nie ma sie owulacji to nie jestem tego pewna w 1005 bo moja kolezanka karmiac piersia zaszla w ciaze...wiec musiala miec owulacje.

i mam wiecej niz 24 lata ale to chyba nie ma znaczenia....co? byc moze ktos jeszce poslugiwal sie taka ksywka?nie wiem ja na kafeterii siedze od 4 miesiecy...nawet nie wiedziala ze mozna sprawdzac czyjes dane..hihi

o kurcze rzeczywiscie tak jest jak sie kliknie ...ale dlaczego? nie mam pojecia.

cholera nie mam pojecia naprawde?! moze rzeczywiscie byl taki zbieg okolicznosci ze ktos mial taka sama ksywe i haslo. no wezcie po co mialabym wpisywac cos nie zgodnego z prawda. sama jestem ciekawa dlaczego tak jest.

po za tym ja niczego nie wpisywalam dopiero teraz mnie uswaidomilyscie ze cos sie wpisuje...nie klamie.... dla wiadomosci mam 27 lat jestem z lubelskiego i mam na imie magda a nie ola. mam coreczke gabrysie ktora wlasnie w sobote skonczy 2 miesiace.

tak wiec jedyna rzecz ktora sie zgadza to to ze tez jestem mezatka..i ze mam dziecko lae reszta to nie moje dane...

ale mnie to nie przeszkadza..zreszta..ten topik mial byc o czym s innym a nie o mnie prawda?

Gość o dziunka
masz wcześniaczka?

dopieroteraz usiadlam do komputera. nie nie mam wczesniaka. dzidzia urodzila sie o czasie a dlaczego pytasz?