Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona duszyczka12

doradźcie mi prosze

Polecane posty

otóż jestem z nowpoznanym adoratorem juz przeszło dwa miesiace...były juz czułe słowka, pocałunki , pieszczoty....bez zaangazowania łózkowego bo jakos tak od razu nie mogę...wczoraj mi powiedział że zobaczymy czy bedziemy razem ??? to ja przepraszam ale co my razem robimy ??? mamy sie testowac przez najblizsze 10lat ?? ja nie oczekuje deklaracji zadnych , tylko che byc powzanie traktowana, bo kobiety ogólnie o lubią ...spotykać sie tylko po to żeby sie spotykać...bo on jest po rozpadzie zwiazku i ja tez ...żeby sobie umilic czas?? nie wiem....wczoraj jak mu napsiałam żebysmy się przestali spotykac to on napisał że chce nadal , i ze ....mnie bardzo lubi(to mi wielokrotnie powtarza).....dziwne to spotykanie bo niby nie jestesmy razem, ale proponuje mi zebym została na noc- bez podtekstów to wiem , bo nie poruszy się dalej niz ja na to pozwole, ale z drugiej strony widze ze chce abyśmy uprawiali miłośc francuska ...ja tak nie moge:(....jezeli nie mysli o mnie w kategoriach dziewczyna to ..... doradźcie co mam robic ...

Gość OŁ MAJ GAD ILE TY MASZ LAT
???

Gość olej go

hm oolac go??? a ile mam miec lat.....nie potrafie wskoczyc do lózka tak od razu.....można- patrzac w kategoriach zaspokojenia sexualnego...ale takie zaspokojnei moge mieć z byle kim...bo adoratorów nie brakuje...

Gość papadam
A dlaczego to on ma decydowac czy bedziecie czy nie razem..Na Twoim miejscu dalabym sobie spokoj z takim kolesiem. Jakby my naprawde zalezalo na Tobie toby nie gadal takich glupot.

Gość Słodziutka...........
oj,faceci potrafia byc czasem beznadziejni.mysla ze sa panami swiata?ze to od nich wszystko zalezy??nie pozwol sobie by to on o wszystkim decydowal.badz kobieta i pokaz mu ze to on powinien o ciebie zabiegac!!!!

Gość Trudno tobie ...
cokolwiek doradzić. Powiem tobie to co myslę na podstawie tego co napisalaś. On jest po rozpadzie związku, moze jeszcze tamtą kocha, może zależy mu jeszcze na tamtej ...., a może nie, ale nie chce z nikim się na razie wiązać ?... Poza tym znacie się 2 m-ce i juz jesteś chętna do wskoczenia mu do łóżka, to mnie zastanawia i nie rozumiem tego ... No chyba, że ty traktujesz sex jak sport... :-D

Gość Dziewczyna która
idzie ze mna do łóżka po 2 miesiacach znajomosci to dla mnie zwykle kurwiszcze i na pewno nie ma szans, żebym o niej myslał poważnie. Taka dziewczyna dobra jest na teraz ...

Gość hahaha_
dobra wypowiedz powyzej. z doswiadczenia w pelni popieram. wogole brecht niezly :D