Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bordowa

czerwona na buzi

Polecane posty

Gość bordowa

bardzo prose o rade , moze ktos tez tak mial jestem czerwona na buzi ,mam pekniete naczynka krionosne czy ktos zna jakis dobry krem nie drogi na ta doleglowosc czasami mnie tak piecze ze az boli prosze o rade

Gość na kruchość naczynek
kuracja rutinoskorbinem

jeśli już, to Cerutinem, bo jest tańszy. a z niedrogich kremów np. kasztanowy Bielendy.

Gość bordowa
dziekuje wam bardzo!! a zlyszalyscie cos o kopresach na buzie , glownie chodzi mi o to ze przez pare h jestem czerwona ,mija to ale jak gdzies wychodze to nawet mi korektor zielony nie pomaga

Gość dokladnie
mam podobny problem :(((( i tez mam dosc !! ja stosowalam bardzo duzoo kremow( bielanda,floslek,kosmetyki aa face,hmm...maseczki bielandy i flosleku,peelind enzymatyczny dr i,eris, a z tych drozszych to diroseal i auriderm xo ) Tak naprawde moge powiedziec ze pomogl mi diroeal,ale tez przestalam stoswoac. Eydaje mi sie ze te zmiany naczynko0we jeszcze bardzioje sie u mnie nasiilaja.. :( teraz stosuje tylko krem nivea,i nie jets tak zle. Biore rutinoscorbin 3 x dziennie .

Gość dokaldnie
dzis jest poprostu dla mnie piekny dzien!!!! bylam u dermatologa i powiedzila ze nie mam zadnych naczynke to tylko byl moj wymysl !!!! dermatolog jest bardzo dobra i powiedziala ze mi pomoze z tymi zaczerwieniami !!! jestttttt bede mogla sie opalac !! jupi ! Dziewczyny i rada dla was ja mam 16 lat i jakis rok wydawalo mi sie ze mam rozszerzone naczynka (bo objawy byly takie same ,wypieki na zmaiby temperatury itp) kupaowalam tyle kremow i wydalam tyle kasy .... bylam wczesniej u 2 dermatologow i nic,nic mi nie pomogli.A ta kobieta jest bardzo dobra :):):)pozdrowki

Gość rosalija
co Ci powiedziała ta pani dermatolog?

Gość dokaldnie
spojrzala i od razu zapisala mi taka papke ktora odbiore o 18 w aptece (5 zl) i krem Lipolan ( 13 zl) ,jak sie zapytalam czy to nie naczynka zaczela sie smiac i powiedzila "nie napewno nie" , jeszcze w poniedzilaek ide na oczyszczanie twarzy z wagrow na nosie i brodzie, wtedy krem i papka ma lepsze dzialanie