Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ananaska

CEL-pupa do góry !!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ananaska

Właśnie przymierzałam swoje wiosenne ciuchy,żeby poprawic sobie humor.Skutek był jednak odwrotny :( Wszystko byłoby w porządku,gdybie nie moja pupa.Prawie jakby jej nie było,w ogóle nie jest jędrna. Kto się przyłączy do mnie i będzie razem ze mną pracował nad wyglądem tej częsci ciała ?A może ktos zna jakieś ćwiczenia ? :)

Gość Agn
Ja z chęcią!!!!!!!:):):)

Gość Genia
ja też chcę , schudłam 7 kilo potrzebuję teraz "wymodelować " sylwetkę , ale jak najprościej ćwiczyć i bez wielkiego wysiłku to nie wiem

Gość ananaska
no to jest już nas 3 ,szczerze mówiąc pojęcia nie mam jakie ćwiczenia powinno się wykonynywać.Jedyne co moge poradzić to pilling z kawy i naprzemienne prysznice(ciepła-zimna i zakończyć na zimnej),ale przy tym na pewno też są potrzebne odpowiednie ćwiczenia,ruch i ew.balsam. :)

Gość .pupa.
OMG :-O

Gość chyba
przysiady z ciezarkami sa napewno dobre

Ja od dzisiaj ćwicze http://www.modeling.pl/?sub=artykuly&fil=read&poz=11&art=48&dz=11&page=1 wiadomo że cwiczenia na uda czesciowo pomagaja tez na posladki. A najbardziej znane cwiczenie to tak jakby przysiad - cw 12 tylko dluzej trzeba napinac. Kiedys mi pomoglo teraz pewnie tez pomoze. I masaze gabka podczas kapieli pomagaja, pupa jest jedrna i gladka.

wejdzcie na topik Szczuple nozki do czerwca-kto ze mna tam dziewczyny podawaly fantastyczne linki do cwiczen np. na nogi, ramiona, brzuch i wlasnie posladki pozdrawiam