Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria monika

DOBRY FRYZJER W W_wie POTRZEBNY!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość maria monika

Kochani,jestem bliska rozpaczy - moja ulubiona,cudowna fryzjerka przeniosła się poza W-wę,a ja zostałam sama z moimi cienkimi,wymagającymi b.dobrego strzyżenia, włoskami...Nie mogę pozwolić sobie na eksperymentowanie,dlatego proszę o namiary do dobrej ,sprawdzonej osoby z W-wy.Będę wdzięczna.:):):)

Gość ewkaaaaaaaaa
ostatnio bardzo dobrze mnie scinają na rondzie waszyngtona w salonie studio Presige, pytaj o mariole ..dla mnie rewelacja tym bardziej ze tez nie mam gestych wlosów a obcieła mnie fantastycznie, nawet kiedy juz włosy odrosły dalej sie układały wiec polecam

Gość maria monika
dzięki,dzięki.ratujcie mnie dziewczyny........

Gość Wilanów...
To zalezy gdzie mieszkasz i jak bardzo jesteś zdesperowana. Ja jeżdzę do Renaty salon nazywa sie Ciseaux przy Nałęczowskiej 33/35. Tel.22 651-89-75 Jest bardzo fajna.Scina bardzo dobrze.Jeszcze nigdy nie marudziłam po tym jak od niej wyszłam.

Gość maria monika
hej,dziewczyny,zdesperowana jestem BARDZO!!!!!!!! U mojej dotychczasowej babeczki mogłam siedzieć z zamkniętymi oczami....Mam naprawdę cienkie i słabe włosy,noszę krótką fryzurkę,którą trzeba systematycznie odświeżać....Same więc widzicie,że muszę po prostu iść do "pewniaka".Dzi eki wszystkim za odzew.:):):)

Gość upppsssssssssss

Gość maria monika
dziewczyny,odezwijcie się,proszę.Gdzie chodzicie do fryzjera? To dla mnie naprawdę WAŻNE!

Gość uuuuuppppsssssssssss

Gość maria monika
dziewczyny.POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam, ja polecam Vip Salon przy Centrum Handlowym Wileńska na ul.Białostockiej 24 lok 105. Pracuja tam super fryzjerki ja osobiście byłam u Karoliny i jestem zachwycona a i numer mam 22 618 22 27. Przedłużałam tam tez włoski i są od 400 zł acha i jeszcze strona tu jest wiecej informacji http://www.vipsalon.pl/